Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Haklısın canım Allah şifa versin inşallah sanada
Benim her 3 gebeliğim böyle geçti canım.ilk haftalar ciddi kabizlik oluyor ki ondan da cok cektim.Sonra kabizligi onlemek icin birşeyler yapinca da tam tersine donuyor.Bu demir ve takviyeler de bende kabızlık değil diare yapıyor.Cok endişe etmiyorum ama yine de bu hafta kontrol var doktora soracagim.Sagolasin.Sen nasılsın problem yok değil mi?

Kizlar instegram da bir diyetisyene rastladım.Ozellikle hamilelerle çok çalışıyor ya da onları daha çok paylaşıyor bilmiyorum.Hamileyken kilo verilmez soylemine de cok kiziyor.Hamurisi yagli gida seker tuketmezseniz zaten kilo verirsiniz.O zaman sagliksiz beslenin 20 kilo alin diye cemkiriyor.Neyse danisani bir anne yaklasik 100 le hamile kalıp 85 le doğum yapmış.Tum gebeliği boyunca sağlıklı beslenmiş.Cok sağlıklı bir bebek dünyaya getirmiş.Cocuğum 1 yaşında,emziriyorum 1 kez bile hasta olmadı diyor.78 le doğumdan çıkmış simdi de 60 kilo civariymis.Benim de ilk gebeligimde öyle olmuştu.Yaklasik 20 kilo kaybetmiştim doğumdan sonra

Benim her 3 gebeliğim böyle geçti canım.ilk haftalar ciddi kabizlik oluyor ki ondan da cok cektim.Sonra kabizligi onlemek icin birşeyler yapinca da tam tersine donuyor.Bu demir ve takviyeler de bende kabızlık değil diare yapıyor.Cok endişe etmiyorum ama yine de bu hafta kontrol var doktora soracagim.Sagolasin.Sen nasılsın problem yok değil mi?
Bende de kabızlık sorunu var bu ilaçlardan dolayı iyiyim çok şükür 😊 şu son aylarida atlattık mi bitecekde zaman geçiyor gibi yapip geçmiyor

archimom archimom canım ben salı günleri bildirim yapsam olur mu?
Çünkü burda mayıstan beri if diyeti yaptığımız bi grup var. Onlarla salı günleri tartı bildirimi yapıyoruz. Bende artık haftada 1 tartılmaya karar verdim (her gün tartılıyordum o_O ). Aynı gün ilerlemek istiyorum sizinle de?

Bende de kabızlık sorunu var bu ilaçlardan dolayı iyiyim çok şükür 😊 şu son aylarida atlattık mi bitecekde zaman geçiyor gibi yapip geçmiyor
Evet yaa, zaman cidden geçmez oldu. Sanki yıllardır şu 20 li haftaları bi geçemedim. Gebelik dediğin nerdeyse 2 yıl sürüyor zaten ya

archimom archimom canım ben salı günleri bildirim yapsam olur mu?
Çünkü burda mayıstan beri if diyeti yaptığımız bi grup var. Onlarla salı günleri tartı bildirimi yapıyoruz. Bende artık haftada 1 tartılmaya karar verdim (her gün tartılıyordum o_O ). Aynı gün ilerlemek istiyorum sizinle de?
Olur tabi canım.

Kizlar instegram da bir diyetisyene rastladım.Ozellikle hamilelerle çok çalışıyor ya da onları daha çok paylaşıyor bilmiyorum.Hamileyken kilo verilmez soylemine de cok kiziyor.Hamurisi yagli gida seker tuketmezseniz zaten kilo verirsiniz.O zaman sagliksiz beslenin 20 kilo alin diye cemkiriyor.Neyse danisani bir anne yaklasik 100 le hamile kalıp 85 le doğum yapmış.Tum gebeliği boyunca sağlıklı beslenmiş.Cok sağlıklı bir bebek dünyaya getirmiş.Cocuğum 1 yaşında,emziriyorum 1 kez bile hasta olmadı diyor.78 le doğumdan çıkmış simdi de 60 kilo civariymis.Benim de ilk gebeligimde öyle olmuştu.Yaklasik 20 kilo kaybetmiştim doğumdan sonra
Harika bir ornek olmuş. Sen emzirme ile mi verdin canım 20 kilogramı

Evet.Zaten 10 kilo doğumdan sonra gitmişti.Ustune 20 kilo daha vermiştim 1 yılda emzirme ile.Hayatimda ilk kez 50 li kilolara inmiştim
Hayalim bu benimde yeniden 50 leri görmek

Hiç 65 i geçmedim ömrüm boyunca 53 63 arası gidip gelmekle hayatım gecti🤪

Doğum yapıp 50 li kilolara dönmek istiyorum

Ay darısı bana inşallah ne güzel böyle duyunca moral oluyor. Yine aynı şekilde beslenmeye dikkat ettiniz değil mi
Yani ciddi şekilde diyet yapmadım.Ama süt olur diye tatlı şeyler ,hamurişi vb saçma sapan beslenmedim.Bol bol suyumu içtim,koyu yapraklı sebzeleri çiğ ve pişmiş olarak bolca yedim.Genel olarak güzel beslendim.Ayda 2-3 kilo veriyordum.50 lı kiloları hayatimda en son üniversite ilk sınıfta hatırlıyorum.20 yıl sonra doğum yaparak ve emzirerek bu kilolara inmek çok güzeldi.Dogumdan sonra kilolar kaldı bahanesi var ya kadınların..E kalır tabi yersek niye kalmasın 😂😂 Bu sefer kilo vermeye hamileyken başlamış oldum yine 50 li kilolara inerim umarım

Hayalim bu benimde yeniden 50 leri görmek

Hiç 65 i geçmedim ömrüm boyunca 53 63 arası gidip gelmekle hayatım gecti🤪

Doğum yapıp 50 li kilolara dönmek istiyorum
Benim de öyle canım ya..Hep 60 la 80 arası gittim geldim.Cok aşırı kilo aldığım dönemler oldu bazı sebeplerden ötürü.Omrum bu kilolarla mücadele ile geçti.Umarim bu sefer son olur.55 lere iner bir daha da kilo almam.Sigaraya da tekrar başlamam

Merhaba arkadaşlar bende katılabilirsem kiloma daha çok dikkat edicem sanırım :)

Adım : Gülçin
Haftam : 23+2
Boy : 1.60
Baslangıc kilom : 62
Suan ki kilom : 67.7

Merhaba arkadaşlar bende katılabilirsem kiloma daha çok dikkat edicem sanırım :)

Adım : Gülçin
Haftam : 23+2
Boy : 1.60
Baslangıc kilom : 62
Suan ki kilom : 67.7
Merhaba hoşgeldiniz.Tabi ki memnuniyetle ekledim listeye.Gebeliginiz hayırlı olsun.Ilk gebelik mi?

Merak ettim diyetisyenin kullanıcı adı nedir?

X