- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.761
Annesini nasıl yolasın ki Eşime de üzülüyorumRabbim güç kuvvet versin, yaşadığın sinir strese değmez inan ki bebeklerinin ve senin sağlığın hepsinden önemli sakin olmaya çalış. Gelenler yüzsüzse de eşin ne yapsın etsin göndersin onları evden, küsen küssün zaten bu kadar düşüncesizlerse. Bişey olsa kimse yanında olmaz kendini sorumlu tutmaz. Sen sadece bebişlerine odaklan, inşallah geçer sancıların tamamen
Hepsini geç sürpriz bide en cok ona sinirleniyorumOha ya yazıklar olsun.Kocana söyle gitsinler evimden de hem bahaneyle kv ile de küsmüş olursun.Terbiyesizler.Hem corona geçirmiş hem de onu bırak 32 haftalık hamile kadına misafirliğe gelinir mi!!
Öncelikle geçmiş olsun inşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız kötü düşünerek daha da kendini etkileme bence yeterince stres yapmışsın zaten sakin ol bol dua et rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Amiin sağol canım insallahÖncelikle geçmiş olsun inşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız kötü düşünerek daha da kendini etkileme bence yeterince stres yapmışsın zaten sakin ol bol dua et rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Canım herşey çok güzel olacak merak etme.Bizi haberdar et gelismelerdenAmiin sağol canım insallah
Evet suan nst ye bağlıyım kötü düşünmek istemiyorum iki salak yüzünden yıllar sonra kavuştuğum bebeklerimi etkilemicem Allah’ından bulsunlar
Annesini nasıl yolasın ki Eşime de üzülüyorum
İnsan annesine ne kadar diyebilir
Digerleri gitmiş annesi kaliyo sadece suanlik ama ona bile gerek yok
Azonce aradı yok sen cahilsin anlamiyosun bulaşık makinası boşalttın ondan sancın oldu
Eski kafa muhabbeti yapiyo bebek emzikten düşermiş ne demekse artık ben anlamiyomusum cahilmisim
Tamam anne oldu deyip kapattim ne diyim ki cahil olmayan kadına !
Bunların icinde saglikli Doğum yaparsam ne ala ne mutlu bana valla
Bebeklerini düşün canım kim geldi gitti anlamadım ama sanırım sadece kayinvalde kalmış kalsın o da bırak bisey denmez Allah bildiği gibi yapsın çok öyle öküzler bizim grupta da var kasım annelerinde bende vaktinde çok yaşadım şimdi içimden çıkmıyor biraz biraz söyleyebiliyorsan söyle hamile kadina misafir gelirse sonuç bu olur diyeAmiin sağol canım insallah
Evet suan nst ye bağlıyım kötü düşünmek istemiyorum iki salak yüzünden yıllar sonra kavuştuğum bebeklerimi etkilemicem Allah’ından bulsunlar
Emzikten düşme plesantanin bebek dogmadan once ayrılması canım.Bebegin anne karnında iken annesinden tüm bagi kopuyor plesanta rahim duvarından ayrılınca.Dogumdan sonra kopup gelmesi lazimken önce kopuyor.Benim başıma gelen olay.Sende öyle bir durum yok merak etme o çok tehlikeli ve ağır bir durum.Allah korusun.Ayrica bulaşık makinası boşaltmaya sancı da başlamaz plesanta dekolmanı da olmaz asıl cahil kendisiAnnesini nasıl yolasın ki Eşime de üzülüyorum
İnsan annesine ne kadar diyebilir
Digerleri gitmiş annesi kaliyo sadece suanlik ama ona bile gerek yok
Azonce aradı yok sen cahilsin anlamiyosun bulaşık makinası boşalttın ondan sancın oldu
Eski kafa muhabbeti yapiyo bebek emzikten düşermiş ne demekse artık ben anlamiyomusum cahilmisim
Tamam anne oldu deyip kapattim ne diyim ki cahil olmayan kadına !
Bunların icinde saglikli Doğum yaparsam ne ala ne mutlu bana valla
He bulaşık makinesini boşaltmada ne var sizin yasattığınız stres yeter de artar hem kalkıp gelmişler hemde bilip bilmeden ahkam kesiyorlarEmzikten düşme plesantanin bebek dogmadan once ayrılması canım.Bebegin anne karnında iken annesinden tüm bagi kopuyor plesanta rahim duvarından ayrılınca.Dogumdan sonra kopup gelmesi lazimken önce kopuyor.Benim başıma gelen olay.Sende öyle bir durum yok merak etme o çok tehlikeli ve ağır bir durum.Allah korusun.Ayrica bulaşık makinası boşaltmaya sancı da başlamaz plesanta dekolmanı da olmaz asıl cahil kendisi
Kayınvalidesi yatılı misafir getirmiş. Kabul etmeyeceğini bildiği için sürpriz diye gelmişler.Dusuncesiz mantıksız insanlar.Ben olsam dan dan söylerimBebeklerini düşün canım kim geldi gitti anlamadım ama sanırım sadece kayinvalde kalmış kalsın o da bırak bisey denmez Allah bildiği gibi yapsın çok öyle öküzler bizim grupta da var kasım annelerinde bende vaktinde çok yaşadım şimdi içimden çıkmıyor biraz biraz söyleyebiliyorsan söyle hamile kadina misafir gelirse sonuç bu olur diye
Ya bende söyleyemiyorum sonra içime içime oturuyor migren atakları bunalımlar yaşıyorum bnmkide yatılı misafir getirmez ama daha beter sinir bozucu şeyler yaparKayınvalidesi yatılı misafir getirmiş. Kabul etmeyeceğini bildiği için sürpriz diye gelmişler.Dusuncesiz mantıksız insanlar.Ben olsam dan dan söylerim
Sancı çıktı maalesef sevk olabilirmiş 3 te tekrar nst var duruma göre bakicaz dedi doktorCanım herşey çok güzel olacak merak etme.Bizi haberdar et gelismelerden
Aaaaynen öyle Söylenecek cok şey varda anlamicak boşuna konuşmuş olup eşimi uzucem kendimi uzucemAh ah anlayacağını bilse insan neler söyler de boşa kendini yormuş oluyorsun anca.. Bana cahil diyorsun da doktorlar da mı cahil anne sinir stresten olmuş diyorlar demek lazım. Bir de sanki 5 kişiyi toplayıp yardıma getirmiş bulaşık makinasını kendi boşaltacakmış sen elinden almışsın gibi laflar.. Hayrı olmayanın şerri de uzak olsa keşke
Plesanta nin ne olduğunu sorsam mal gibi suratıma bakar boş konusuyo iste eski beyinEmzikten düşme plesantanin bebek dogmadan once ayrılması canım.Bebegin anne karnında iken annesinden tüm bagi kopuyor plesanta rahim duvarından ayrılınca.Dogumdan sonra kopup gelmesi lazimken önce kopuyor.Benim başıma gelen olay.Sende öyle bir durum yok merak etme o çok tehlikeli ve ağır bir durum.Allah korusun.Ayrica bulaşık makinası boşaltmaya sancı da başlamaz plesanta dekolmanı da olmaz asıl cahil kendisi
Kv kendi yengesini çocuklarını falan alıp bana sürpriz yaptı öyle sevindim ki anlatamamBebeklerini düşün canım kim geldi gitti anlamadım ama sanırım sadece kayinvalde kalmış kalsın o da bırak bisey denmez Allah bildiği gibi yapsın çok öyle öküzler bizim grupta da var kasım annelerinde bende vaktinde çok yaşadım şimdi içimden çıkmıyor biraz biraz söyleyebiliyorsan söyle hamile kadina misafir gelirse sonuç bu olur diye
olur canım rahim iyice büyüyor bebek ağırlaşıyor adet sancısı gibi olur,yalancı sancı olur...Merhaba benim haftalarimda olup adet sancisi gibi sanci ceken varmi son 3 4 gundur sancim cok fazla oluyor.
Şimdi bunları unut.Bebislerine ve kendine odaklan.Var mı gelişmeKv kendi yengesini çocuklarını falan alıp bana sürpriz yaptı öyle sevindim ki anlatamam
Ay salak hala aklıma geldikçe sinirleniyorum bide içlerinde erkekte vardı üstüm başım cok acıktı öyle delikten baktım erkeği gormedim kv görünce açtım yakalandım o şekilde hemen içeri kaçtım suratımin rengi atti resmen onlarda kahkaha patlattı sürpriz diye
Cok feci kufur etmek istiyorum ama neyse
Bebek biraz aşağıdaymış progestan verdi her ihtimale karsi bu arada guncel kilom 63 kgolur canım rahim iyice büyüyor bebek ağırlaşıyor adet sancısı gibi olur,yalancı sancı olur...
@Nurov , @Pelusyastik , @oxfordlu ,@Torvi ,@sumici ,@Mugolata , Z zezesu ,@diyetlikadn , H Hufezaa ,@MelekBusran ,@Lakimgril ,@akayy ,@KaRaKiZ3834 ,@iSsra ,Sistematik- ,@Mervecyln ,@Bahar2930 ,@Asss aaa ,@kelebek1388 Kızlar nerelerdesiniz bildirimleri alalım