-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.781
Ben 2500 kg doğmuşum ama sonrasında ilk 4-5 yaştan sonra hep çok kemikli ve iri bir çocuk olmuşum. Ergenlikte falan epey kiloluydum 2500 kg doğduğumu duyanlar şaşırıyordu.KAc çıktığını bilmiyorumda hafif hafif sancın var diyo
Kiloları iyi Allahtan 2.100 2.200 kiloları erken bile doğsalar yasarlar insallah
EVe geldim cok şükür ama hafif hafif sancım var bebeklerin kafası iyice rahim ağzından sıkışmış ama açıklık yok cokŞimdi bunları unut.Bebislerine ve kendine odaklan.Var mı gelişme
Massallah insallah bende sağ salim kucağıma alırımBen 2500 kg doğmuşum ama sonrasında ilk 4-5 yaştan sonra hep çok kemikli ve iri bir çocuk olmuşum. Ergenlikte falan epey kiloluydum 2500 kg doğduğumu duyanlar şaşırıyordu.hiç merak etmeyin bebekler güçlü olur hayata tutunur. İkiz yeğenlerim oldu erken doğdular biri 1300 gram doğdu biri çok daha az sanırım şimdi hatırlamıyorum ama 1000 gram bile yoktu, şu an gayet iyiler 15 aylık oldular
Eve geldim canim ama hafiften sancım varSistematik- Sezeryana mı girdin canım seni merak ediyoruz
İnşaallah arkadaşım Allah hepimizi evlatlarımızla birbirimize aklen, ruhen, bedenen sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuştursun... sen içimi ferah tut iyi olur inşaallah güzel düşün stres yapma bebekler bizim tahmin ettiğimizden güçlü olur hayata tutunurlar inşaallahMassallah insallah bende sağ salim kucağıma alırım
Amiinİnşaallah arkadaşım Allah hepimizi evlatlarımızla birbirimize aklen, ruhen, bedenen sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuştursun... sen içimi ferah tut iyi olur inşaallah güzel düşün stres yapma bebekler bizim tahmin ettiğimizden güçlü olur hayata tutunurlar inşaallah
Şükür çok sevindim.Sen şimdi sadece yatacaksın.Başka yapacağın hiçbirşey yok.Bol bol uyu,dinlen..Kimseyle muhattap olmaAmiinİnsallah canim benim cok zormuş bu işler nefes alamıyorum cok agirlastim ama yeterki onlar iyi olsun zamanında gelsin
Wc harici kalkmıyorum canim odamdan cikmicam kv gidene kadar 2 gun sonra annem gelicek buda defolur gider umarımŞükür çok sevindim.Sen şimdi sadece yatacaksın.Başka yapacağın hiçbirşey yok.Bol bol uyu,dinlen..Kimseyle muhattap olma
Eve geldiğinde söyleseydin söylemen gerekenleri keşkeWc harici kalkmıyorum canim odamdan cikmicam kv gidene kadar 2 gun sonra annem gelicek buda defolur gider umarım
Misafir getirmiş onların yanında diyemedim büyük olay olurdu ancak surat yapabildimEve geldiğinde söyleseydin söylemen gerekenleri keşke
Çok üzüldüm dusuncesiz bencil insanlarMisafir getirmiş onların yanında diyemedim büyük olay olurdu ancak surat yapabildim
Sonrası zaten hastahane , fırsat olmadı ikiden ikiye kalmaya
Sagol canim Amiin bende annemi bekliyorum dört gözÇok üzüldüm dusuncesiz bencil insanlarboşver sen bebeklerini düşün şimdi nasıl sinirlendim ben bile anlatamam annen gelince nefes alırsın canım sen canını sıkma şimdi Allah yardımcın olsun ❤
Bi rahat bırakın demi ya sanki normal bir zamanda tövbe estağfirullahSagol canim Amiin bende annemi bekliyorum dört göz
Bu akıllımda kp çağırmış umarım annemler gelince bunlarda çoreklenmez kesin doğururum
Bi de kayınpederini mi çağırmış Allam ben durduğum yerde deli oldum.Gelip döveceğim o kadını Ne biçim insanlar bunlar ya.Kayınpederin sana ebelik mi yapacakmışSagol canim Amiin bende annemi bekliyorum dört göz
Bu akıllımda kp çağırmış umarım annemler gelince bunlarda çoreklenmez kesin doğururum
Ben de 83.9 u gördüm canım.Son 3 haftada 1.5 kilo kadar verdim şükür.Azalıştayım.Aramızdaki farkı kapatıyorsun heheSabah tartıldım 83.6 idim
Canım eşinle problemlerini bir kenara bırak.Eşinin salak ailesine de hiç yüz verme.Sen işine gücüne bak.Bunlara mesafe koyunca iyi olur.S sistem geçmiş olsun sağlıkla kucağına al inşallah canım.. Ah bu kv ah bu laflar sözler gereksiz sokusturmalar... Ben de 1.5 aydır gitmiyorum görümceler sürekli fitliyorlar. Gelmezse biz de doğuma gelmeyiz demişler. Dedim ah canımmm gelmezlerse gelmesinler bana mi gelecekler senin çocuğuna gelecekler dedim . Ki Şuan eşimle problemlerim var ailesini hiç düşünemem çekemem .
Olsun bebek sağlıklı ve zamanında geliyorsa kilosuna hiç takılmaNasılsınız kızlar kv konularını okuyorum ve çok asabım bozuluyor kötü kötü konuşasım geliyor
Benim cuma dr kontrolüm var sonra doğuma günüm belli olacak karnım da halen küçük hiç 36 haftalık gibi değil aldığım kilo da 28 haftadan beri aynı 68 69 arası gidip geliyorum şimdi de doğum hazırlığı evde temizlik iş güç hiç kilo alamıyorum 69 la giderim heralde doğuma önümüzdeki haftalarda da almazsam bebek de cuma yeniden bakılacak ama ancak 2 buçuk kilo doğacak gibi görünüyor yeter ki sağlıklı olsun da diyorum bende napalim
Evet canım yatayım büyüsün diyorum ama 2 oğlum var onların dersleri yemeleri içmeleri bakımları hiç bitmiyor bir yandan da evde tabi uğraşıyorum süte kuruyemiş e dayandım iyice ama kosturmacadan yakıyorum bebek de alıyor mu bilmem şu son 2 hafta artık alırsa alır yoksa dediğin gibi doğunca ugrasicazOlsun bebek sağlıklı ve zamanında geliyorsa kilosuna hiç takılmaSen onu 2 hafta toparlarsın, bi bakmışsın boğumları var kollarında bacaklarında