- 20 Şubat 2018
- 2.120
- 3.033
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.701
Canım ben ailemin yanına geldim 1 haftadır buradayım daha bir hafta daha buradayım çok yedim ama kilomu bilmiyorum benim evdeki tartıdan farklı gösteriyor emin olamadım ben döndükten sonra bildirim yapayım en sağlıklısı artık -5 lerde olmam mümkün değil
Tmam merakla bekliyoruz dönüşünüCanım ben ailemin yanına geldim 1 haftadır buradayım daha bir hafta daha buradayım çok yedim ama kilomu bilmiyorum benim evdeki tartıdan farklı gösteriyor emin olamadım ben döndükten sonra bildirim yapayım en sağlıklısı artık -5 lerde olmam mümkün değil
63.2 canım
70 oldum şuanda güncelleyebilirsin
Canım, yarın sabah vereyim ben.. bugun cok kosusturmacalı bir gündü benim için, evim de boş kalmadı şükür olsun..
51 bende de durum ♡
Evet bayadır yoktun güncelledim.Sana dokunmaz +7 kg be canım.Kilon az zaten 70 olsan ne olacakBu arada haftam 21 canım onu da güncellersin,archimom
Kötü kilo olmadı çok şükür ben normalde yüzden gıdıdan alırdım öyle olmadı, ama olsun gız sonra bana kalcak bunlar emzirme falan derken inş veririz sonra da öyle bi topik açarsın verdiklerimizi yazarızEvet bayadır yoktun güncelledim.Sana dokunmaz +7 kg be canım.Kilon az zaten 70 olsan ne olacak
Öyle bir topik kesin vardır biz de ilisiriz bir kenaraKötü kilo olmadı çok şükür ben normalde yüzden gıdıdan alırdım öyle olmadı, ama olsun gız sonra bana kalcak bunlar emzirme falan derken inş veririz sonra da öyle bi topik açarsın verdiklerimizi yazarız
Ben gündüz yazmıştım canımTartım bozuldu şimdilik bilmiyorum güncel kilomu o yüzdenöğrenince yazacağım tekrar
Kusura bakma canım yanlış mesajı cevaplamışımTartım bozuldu şimdilik bilmiyorum güncel kilomu o yüzdenöğrenince yazacağım tekrar
Teşekkür ederim canımSadece haftanı güncelledim eve döndüğünde tekrar bildirim yaparsın canım..Abine mutluluklar diliyorum.İyi eğlenceler.
Sanada maşallah canım cidden bende sevindim. 7 ayım bitti en çok bu ay dikkat ettim. Yürüyüş yaptım. Yediklerime dikkat ettim. Ona rağmen aldığım haftalarda oldu ama 7.ayı bu şekilde bitirmek motive etti beni.Masaallah ne güzel bende bu hafta almamışım üstüne biraz vermişim inşaallah 30. Haftaya kadar korurum
Evet canım seni güncelleme notuma almamışım o yüzden tekrar etiketledim.Kusura bakma.Bugun denize gittim,ustune yemek,mutfak toplama isleri biraz yorgunluk oldu bendeBen gündüz yazmıştım canım
30+1 83.5 kiloyum
Önemli değil canım. Ohh iyi gelmiştir stres atmışsındır ya.Evet canım seni güncelleme notuma almamışım o yüzden tekrar etiketledim.Kusura bakma.Bugun denize gittim,ustune yemek,mutfak toplama isleri biraz yorgunluk oldu bende
Ben dikkat etmeye basladim doktor rejime sokdu beni