Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Kurabiyex seni çok merak ediyorum. -5 lerdeki hatun
Canım ben ailemin yanına geldim 1 haftadır buradayım daha bir hafta daha buradayım çok yedim ama kilomu bilmiyorum benim evdeki tartıdan farklı gösteriyor emin olamadım ben döndükten sonra bildirim yapayım en sağlıklısı artık -5 lerde olmam mümkün değil

Tmam merakla bekliyoruz dönüşünü

Evet bayadır yoktun güncelledim.Sana dokunmaz +7 kg be canım.Kilon az zaten 70 olsan ne olacak
Kötü kilo olmadı çok şükür ben normalde yüzden gıdıdan alırdım öyle olmadı, ama olsun gız sonra bana kalcak bunlar emzirme falan derken inş veririz sonra da öyle bi topik açarsın verdiklerimizi yazarız

Öyle bir topik kesin vardır biz de ilisiriz bir kenara Yoksa da acarım.Burayi da doğumdan bir süre sonra isteyen bir arkadaşa devrederim.Ticaret planları gibi oldu .Devrederim alır satarım

Masaallah ne güzel bende bu hafta almamışım üstüne biraz vermişim inşaallah 30. Haftaya kadar korurum
Sanada maşallah canım cidden bende sevindim. 7 ayım bitti en çok bu ay dikkat ettim. Yürüyüş yaptım. Yediklerime dikkat ettim. Ona rağmen aldığım haftalarda oldu ama 7.ayı bu şekilde bitirmek motive etti beni.

Ben gündüz yazmıştım canım
30+1 83.5 kiloyum
Evet canım seni güncelleme notuma almamışım o yüzden tekrar etiketledim.Kusura bakma.Bugun denize gittim,ustune yemek,mutfak toplama isleri biraz yorgunluk oldu bende

Ben dikkat etmeye basladim doktor rejime sokdu beni bebisde bende cok almisiz diye 60daydim en son cok yiyince 60 buluyorum ama normalince yiyince yani doktorumun rejimine uyunca 59larda kaliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…