Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Saglikli beslenme mi yapsan kuzum.?Belki siskinlik ,ödem de olabilir ama bilemeyiz.
Dikkat ettim bu hafta aslında. Her gün 10bin adım yürüyüş yaptım, evdeysem leslie tarzı yaptım.
Ama illa kaçamaklarım oldu. Hiç olmaması gerekiyor belki de
Karbonhidratı sıfırlamam lazım benim kilo almamam için bence.. Çok müsait zaten vücudum almaya

Ay çok iyi -800
Artık yağdır tabiki daha ne suyu kası vereceksin bence geçen haftada da bi iş var anlam veremedimde 10 gün sonra gittiğinde belli olur

Sen de bu hafta harikalar yaratmışsın -800 gr.Bebek ne kadar olmuş canım? Bizimle olman çok güzel.Doğumdan sonra da beraberiz inşallah.Saglikli güzel bir doğum olsun.39+0 dan sonra çok ta bekleme ne olur ne olmaz.
35+0 da bebek 2250 boyu 46 cm aslında 2400 olmalı imiş ti bu hafta proteine ağırlık vericem son 3 hafta artık ne kadar alırsa o kar esas bu haftalar alacakmış bebek
Dr kontrolünde tabiki 39 un bitmesini bekleyeceğiz bebek büyük olmadığı için ve bende fazla kilo almadığım için dikişlerde sıkıntı yok o yüzden sancimi bile bekleyebiliriz bebek büyüsün diye

Cnm net o kilo olmuyormuş belki daha fazladır canını sıkma proteyin ikiye katla bebek toparlar

Protein ağırlıklı beslenmen çok işine yarayacak canım
Oğlumda 34.haftada sancılarım başlamıştı. Doktor erken doğacak gibi demişti. Kalan her gün et, süt, yumurta böyle beslendim. Resmen her akşam et yedim ve 36+4 de 3185 gram doğdu bal yanak

Evet canım öyle yapicam inşallah biraz toparlanır ele gelen bir bebek olur

Canım sancı bekleme.Benim başıma gelenler malum..Allah korusun sezeryanlısın.Dikişlerin açılır , plesanta ayrılır. Lafını bıle etmek istemiyorum ama bu alınacak risk değil.Bebek 2500 olsun yeter zaten.Bak benim bebeği 36 + 6 da alacaklar bırak sancı beklemeyi 37 nin dolmasını bile beklemiyor

Doğru diyorsun canım katılıyorum sana

Evet ben de çok şaşkınım. Ne zaman kilo bildirmem gerekli haftaya cumartesi mi
Bildirim günümüz pazar ama biz cumartesiden başlıyoruz Pazar günü müsait olmayan olursa cumartesi bildiriyor.3 hafta üstüste bildirim yapılmaz ise 4.hafta konuyu artık takip etmediğini öngörüyoruz listeden çıkarıyorum güncel olmayan bildirimleri.

Kızlar güncel kilom 70.0 ya hızlı mi gitmeye başladım ya bilemiyorum ilk 3 ay herşeyden tiksinince şimdi rahat rahat yiyorum ama baktığımda da aslında öyle oturup tıka basa yemiyorum ama belli bir haftadan sonra durur mu acaba kilo alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…