- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.661
Dikkat ettim bu hafta aslında. Her gün 10bin adım yürüyüş yaptım, evdeysem leslie tarzı yaptım.Saglikli beslenme mi yapsan kuzum.?Belki siskinlik ,ödem de olabilir ama bilemeyiz.
Ay çok iyi -800Canım bu hafta çok iyi geçti..Bana yediklerimi yazmam için bir tablo verdi.Fat secret la da kontrolünü yapıyorum zaten.Az önce çıktım ben de tartiya 800 gr kadar vermişim.Yine yağdan alıp kas ve su kaybetmemisimdir umarımRandevum yaklaşık 10 gün sonra
35+0 da bebek 2250 boyu 46 cm aslında 2400 olmalı imiş ti bu hafta proteine ağırlık vericem son 3 hafta artık ne kadar alırsa o kar esas bu haftalar alacakmış bebekSen de bu hafta harikalar yaratmışsın-800 gr.Bebek ne kadar olmuş canım? Bizimle olman çok güzel.Doğumdan sonra da beraberiz inşallah.Saglikli güzel bir doğum olsun.39+0 dan sonra çok ta bekleme ne olur ne olmaz.
Sağol cnm arkadaş yanlış anladı neyseki düzelttikKızlar ne olmuş burda belli ki bir yanlış anlaşılma var.Yazim dili böyle oluyor işte..Hepinize günaydın,mutlu haftasonlari dilerim
Cnm net o kilo olmuyormuş belki daha fazladır canını sıkma proteyin ikiye katla bebek toparlar35+0 da bebek 2250 boyu 46 cm aslında 2400 olmalı imiş ti bu hafta proteine ağırlık vericem son 3 hafta artık ne kadar alırsa o kar esas bu haftalar alacakmış bebek
Dr kontrolünde tabiki 39 un bitmesini bekleyeceğiz bebek büyük olmadığı için ve bende fazla kilo almadığım için dikişlerde sıkıntı yok o yüzden sancimi bile bekleyebiliriz bebek büyüsün diye
Protein ağırlıklı beslenmen çok işine yarayacak canım35+0 da bebek 2250 boyu 46 cm aslında 2400 olmalı imiş ti bu hafta proteine ağırlık vericem son 3 hafta artık ne kadar alırsa o kar esas bu haftalar alacakmış bebek
Dr kontrolünde tabiki 39 un bitmesini bekleyeceğiz bebek büyük olmadığı için ve bende fazla kilo almadığım için dikişlerde sıkıntı yok o yüzden sancimi bile bekleyebiliriz bebek büyüsün diye
Evet öyle diyor dr da bundan daha fazla da olabilirmiş boyu güzel çünküCnm net o kilo olmuyormuş belki daha fazladır canını sıkma proteyin ikiye katla bebek toparlar
Evet canım öyle yapicam inşallah biraz toparlanır ele gelen bir bebek olurProtein ağırlıklı beslenmen çok işine yarayacak canım
Oğlumda 34.haftada sancılarım başlamıştı. Doktor erken doğacak gibi demişti. Kalan her gün et, süt, yumurta böyle beslendim. Resmen her akşam et yedimve 36+4 de 3185 gram doğdu bal yanak
Ne güzel ins bende basarabilirimCanım bana yatmadan 2 saat önce yemeyi yasakladı.Ben de gece kalkıp atistiriyordum.Psikolojimi düzeltip diyete adapte olunca geçti o açlık hissi
Evet muhakkak öyledir burda ultrasyonda bebeği zayıf görünüp 500 göründüğünden fazla doğan bebekler varEvet öyle diyor dr da bundan daha fazla da olabilirmiş boyu güzel çünkü
Canım sancı bekleme.Benim başıma gelenler malum..Allah korusun sezeryanlısın.Dikişlerin açılır , plesanta ayrılır. Lafını bıle etmek istemiyorum ama bu alınacak risk değil.Bebek 2500 olsun yeter zaten.Bak benim bebeği 36 + 6 da alacaklar bırak sancı beklemeyi 37 nin dolmasını bile beklemiyor35+0 da bebek 2250 boyu 46 cm aslında 2400 olmalı imiş ti bu hafta proteine ağırlık vericem son 3 hafta artık ne kadar alırsa o kar esas bu haftalar alacakmış bebek
Tabi ki,eklerim..Boyunuzu ve başlangıç kilonuzu da yazar mısınız?archimom ben de katılmak istiyorum. 22artı5 günlük hamileyim. 65.5 kiloyum.
Boyum 1.58 başlangıç kilom 64.5Tabi ki,eklerim..Boyunuzu ve başlangıç kilonuzu da yazar mısınız?
Hoşgeldiniz.Masallah 23.hafta bitiyor sadece 1 kg almışsınızBoyum 1.58 başlangıç kilom 64.5
Evet ben de çok şaşkınım. Ne zaman kilo bildirmem gerekli haftaya cumartesi miHoşgeldiniz.Masallah 23.hafta bitiyor sadece 1 kg almışsınız
Doğru diyorsun canım katılıyorum sanaYok kuzum ya annenin aldığı kilo ile bebegin hiç ilgisi olmuyor.Deneyimle sabittir.Bebek yine olması gereken kiloda doğuyor.Basindan belli doğacağı kilo.Bunu uzmanlar da sürekli söylüyor.Bebek 3.5 kilo ise anne 40 kilo alsa 3.600 oluyor,anne 5 kilo alsa 3.400 oluyor
Bildirim günümüz pazar ama biz cumartesiden başlıyoruzEvet ben de çok şaşkınım. Ne zaman kilo bildirmem gerekli haftaya cumartesi mi