Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Kilona göre çok hızlı değilsin canım.Benim durdu kilo almam çünkü diyet yapıyorum

Günaydın
Güncel kilom 62.0
Ideal kilonda değildim yani kilolu hamile kaldım.
Hızlandı mi sanki kilo alımım. Inşallah bu hızla devam etmem. Sanırım kilo alımının hızlandığı haftalardayım. Genelde sağlıklı beslenme yapıyorum. Aşırı yememeye dikkat ediyorum. Ama arada kaçamaklar oluyor. Yemek olmuyor makarna yediğim oluyor. Ekmekte tahilli ekmek tüketmiyorum günde maksimum 3-4 dilim.
Umarım doğuma kadar 70 kiloyu aşmam

Kilona göre çok hızlı değilsin canım.Benim durdu kilo almam çünkü diyet yapıyorum
Valla başlarda almayınca şimdi çok hızlı gibi geldi bide ilk gebelik ne kadar alacagimdan endişeliyim sen çok iyi gidiyorsun canım bu şekilde listene uyarsan kilo almadan bitirirsin gebeliği

Canım şaka yapıyorsun herhalde 20.haftada -3 kilodasın.Daha o 3 kiloyu yerine koyacaksın da üstüne bir de kilo alacaksın.Ohoooo.Ustelik zaten düşük kilodasın 65 i bile göreceğini sanmıyorum

Günaydın herkese Gece açlık hissiyle uyanıp birseyler yiyip yatiyorum.Sizde de oluyormu bu seferde sabaha tok uyaniyorum hergun bu gece kalkmayacagim diyorum ama olmuyor offf sonrada ertesi gün kendimi kötü hissediyorum
yedigim şeyler genelde midemi rahatsız ettiği için gece istesem de yemiyorum canım. Yatmadan 1 saat önce falan meyve yiyorum. 1 bardakta süt içiyorum. Sabaha acıkmış olsamda gece idare ediyor yediklerim.

İyi pazarlar herkese.
30+1 güncel kilom 83.5.
Evde de olsa yürüyüşe devam ettim.
Yediklerimede dikkat ettim.
Kilo almadığım için sevindim.
Çok güzel canım.Ben de son 2 haftadır topladım kendimi.Bu hafta 3 kez yürüyüş yaptım,dün de yüzdüm.Diyetim çok ise yaradı kilo bile verdim.Dikkat edince oluyor işte ya sabit kalıyorsun ya kilo veriyorsun kim ne derse desin.Bebis te gayet güzel kilo alıyor

İyi pazarlar herkese.
30+1 güncel kilom 83.5.
Evde de olsa yürüyüşe devam ettim.
Yediklerimede dikkat ettim.
Kilo almadığım için sevindim.
Masaallah ne güzel bende bu hafta almamışım üstüne biraz vermişim inşaallah 30. Haftaya kadar korurum

Canım ben annemlere geldim pazartesi düğünümüz var perşembe sabah tartı da 82.2 gördüm ama şuan kaçım bilemiyorum . Dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım salı günü eve döneceğim öpüyorum herkesi

Canım şaka yapıyorsun herhalde 20.haftada -3 kilodasın.Daha o 3 kiloyu yerine koyacaksın da üstüne bir de kilo alacaksın.Ohoooo.Ustelik zaten düşük kilodasın 65 i bile göreceğini sanmıyorum
Cnm o açıdan bakarsan haklısın. Ama 3 haftada 1 buçuk kilo aldım. Bu sekilde bakınca korkuttu beni

Merhaba kızlar, güncel kilom 57.6 tabi her gün dalgalı çıkıyor kilom 4 5 gün önce 56. 5 iken 5 günde 1 kilo almış gibi görünüyorum Dikkat etmeme rağmen engelleyemiyorum Ödem de hayatımın bir parçası haline geldi, artık hayırlısı..

Dalgalanmalar oluyor.Sıkıntı yapma canım toparlarsın

Sadece haftanı güncelledim eve döndüğünde tekrar bildirim yaparsın canım..Abine mutluluklar diliyorum.İyi eğlenceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…