Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Önemli değil canım. Ohh iyi gelmiştir stres atmışsındır ya.
Yani yaz bitti ama buralarda ekim sonuna kadar denize girme işini zorluyoruz.Guzel de oluyor..Denizler geç soğuduğu için güneş varsa yeterli oluyor.Üşümüyoruz henüz..Deniz sezonunu kapatınca üşenmeyip yürüyüşe devam ederim umarım

Aynen bnece gayet normaliz ama doktorlar isde cok buluyolar
Ya canım 50 kilo bir insanın max 15 kiloya kadar alma hakkı vardır.Vücutta halihazırda yağ deposu olmadığı için fazladan yag depoluyor.Ama bizde durum farklı ben zaten 78 le hamile kalmışım mesela.vucutta 30 kg yağ var.Daha ne depolayacağım.Tamam ilk bakışta 10 kilo almışsın fazla gibi geliyor ama yok yani

Kuzum beni de ekleyebilirsin
Başlangıç 55 kilo
Bugün 62 çıktım +7 kilo
Boy 1.67
26+0 Haftalığım
Hoşgeldin canım ekledim memnuniyetle...Geçmiş sayfalarda diyet listeleri var 3-4 sayfa geriye gidersen..Göz atabilirsin

Öyle bir topik kesin vardır biz de ilisiriz bir kenara Yoksa da acarım.Burayi da doğumdan bir süre sonra isteyen bir arkadaşa devrederim.Ticaret planları gibi oldu .Devrederim alır satarım
Aynen öyle, ah kilo derdi bitiyomu kadınların hamilelikti emzirmeydi falan filan başımız dertte, sağlıkla doğsunlar da peşlerinde koşma sporu iyi gelir diye düşünüyorum hepimize

Günaydın.Dün tartıda şok yaşadığım için ancak bugün elim güncelleme yapmaya gidiyor. archimom 56.45 kiloyum.Haftada bir kilo yineÇünkü bu hafta diyet falan hikaye oldu.Gluten ve şekerin dibine vurdum hem de alerjim olmasına rağmen

Aynen öyle, ah kilo derdi bitiyomu kadınların hamilelikti emzirmeydi falan filan başımız dertte, sağlıkla doğsunlar da peşlerinde koşma sporu iyi gelir diye düşünüyorum hepimize
Aynen.Bu arada " less is more " mimarlıkta modernizm ve yalınlıgın söylemidir. Mimar mısın canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…