Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

İnşallah dediğin gibi olmasını bende çok istiyorum. Dikkat ediyorum bakalım bu sefer nasıl geçicek

Hamur işi yememeye çalış hatta hayatından çıkart bence ben öyle yapicam benimde basenlerim var bel incecik basenler kötü tatlıdan çok yerim normalde evlendigimde 50 kiloydum şimdi ..of inşallah çabuk veririz

Sağlıklı olsunlarda biz anneler işte hep tombiş olsun istiyoruz

Benim gobekte buyuk sanki 8.ayimdayim.kiloyu az alayim diyorum bu kezde bitkinlik yorgunluk beni mahvediyo.kan degerlerim dusuk ondan dolayi yemekten kisamiyorum
Dengeli ve saglikli beslenme gerekli canim.Yemekten kısma ama gereksiz kalorili şeyler de yememek lazım.Boylece kan değerlerin de dengelenir

tek tesellim "bebek büyüyo bence yaa" ama tabi sırtımın etlenmesi bacaklarımın kalınlaşması buna hayır diyor
Yok kuzum ya annenin aldığı kilo ile bebegin hiç ilgisi olmuyor.Deneyimle sabittir.Bebek yine olması gereken kiloda doğuyor.Basindan belli doğacağı kilo.Bunu uzmanlar da sürekli söylüyor.Bebek 3.5 kilo ise anne 40 kilo alsa 3.600 oluyor,anne 5 kilo alsa 3.400 oluyor

Ay öyle degil mi ya kafama takıyorum bu aralar da ben sanki etkiliyor muyuz bebekleri diye

Selam kızlar
Hep yüksek şekerden konuştuk ama benim 50lik şeker yükleme sonucum aç 71 1 saat sonra 89 bilgisi olan var mı bana düşük gibi geldi de
Hmm düşük olması kötü müdür bilemedim referans değerlerinin içinde mi altında mi peki?

archimom senin nasıl gidiyor diyetisyen günün ne zamandı çok merak ediyorum ne diyecek bu hafta diye yürüyüş yapabildinmi biraz
Canım bu hafta çok iyi geçti..Bana yediklerimi yazmam için bir tablo verdi.Fat secret la da kontrolünü yapıyorum zaten.Az önce çıktım ben de tartiya 800 gr kadar vermişim.Yine yağdan alıp kas ve su kaybetmemisimdir umarım Randevum yaklaşık 10 gün sonra

Sen de bu hafta harikalar yaratmışsın -800 gr.Bebek ne kadar olmuş canım? Bizimle olman çok güzel.Doğumdan sonra da beraberiz inşallah.Saglikli güzel bir doğum olsun.39+0 dan sonra çok ta bekleme ne olur ne olmaz.

Bu arada bence aşırı kilo alımı yok başladığınız kiloya göre

Günaydın herkese Gece açlık hissiyle uyanıp birseyler yiyip yatiyorum.Sizde de oluyormu bu seferde sabaha tok uyaniyorum hergun bu gece kalkmayacagim diyorum ama olmuyor offf sonrada ertesi gün kendimi kötü hissediyorum
Canım bana yatmadan 2 saat önce yemeyi yasakladı.Ben de gece kalkıp atistiriyordum.Psikolojimi düzeltip diyete adapte olunca geçti o açlık hissi

Tursu çok kalorili birşey değil,üstelik probiyotik.Abartilmadigi sürece tüketilmesinde sakınca görmüyor dr lar.Umit Aktaş evde yapilmis turşuyu cok öneriyor.Bu gebeliginizde çok bilinclisiniz bence çok güzel ilerleyecek sağlıklı besleniyorsunuz.Bu arada gebelikte sağlıklı beslenme ve diyet programları paylaştım.Gittiğim 3 diyetisyenden aldığım programlar.Gonul rahatlığı ile uygulayabilirsiniz.Amac sağlıklı kilo alımı,yüksek kilolu gebelerde de mevcut kiloyu koruma..Bu programlar tamamen anne ve bebek dostu şok diyet falan değiller kesinlikle.Zaten içeriklerine bakarsanız dengeli ve yeterli besinlerin mevcut olduğunu görürsünüz.Saglikla büyüsün bebisiniz,sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…