Tamam öyle yazmışın ooo bebek kaç kilo felan yazınca dalga geçiyorsun sandım, bebek normal 3.5 kilo doğdu zaten benim 40ım çıkmadan 84 kiloya düşmüştüm çoğu ödemdi, çok fazla tatlı ve kızartma yediğim için almışım, ekmek sevmem birde buna rağmen aldım. Normalde o kadar yemediğim için aldım sanırım gebelikde önce yediklerine yıllarca hep dikkat ettim çünkü kilo almaya elverişli bir bünyem var normalde su içsem yarıyor dedikleri cinstenim balık etlilerden, doktorumda bana bişey olmaz diyip durdu bende yanımdakiler bişey demeyince hep normal sandım onlarda ben üzülmeyeyim diye dememişlerdir doğumdan sonra fark ettim aynada kendimi görünce , ayaklarım ellerim doğumda n sonra balon gibi şişmişti, oda çok turşu yemeden olmuş. Bu sefer günde 3 öğün normal sebze yemekleri yiyorum salata çorba içiyorum, turşu yememeye çalışıyorum. Öyle yani bende hayatımda olmadığım kadar şişmanım şuan 72 kiloyum ama hiç bu kadar şişman olmamıştım halen eski hiçbir kıyafetim olmuyor 42 bedendeyim diyet yapıyorum spor yapıyorum derken anca bu kadar oldu. Şonuç olarak 72 kiloluk halimle zaten mutsuzum şuan hamile kaldım gene kilo almakdan korkuyorum o yüzden. Sen kaç kilo aldı ki böyle sordun benim kadar almamışındır, herkes 30 küsür almıyor benimki bünyemden olmuş değerlerim normal aslında.