-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.581
Geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar bende 62.5 la hamile kaldım riskliyim ve şekerim sınırda Dr dikkat etmem gerektiğini söyledi bende dikkat etmeye başladım daha doğrusu 1 hafta önce 72 kilo gelmiştim yürüyüş yasak ayağa kalkmak yasak bu yüzden hızlı kilo alıyorum birde düzensiz beslenmeyi de ekleyince olanlar oluyor tavsiyelerinizi bekliyorum
Canım eve geçince listeleri paylaşacağım.Yuruyus yapamasan da diyetine uyarsan şekerini de dengelersin,kilo da almazsın.Sen kendi vücut yağından verirsin bebek alır.Istersen boyunu ve başlangıç kilonu da yaz listeye ekleyeyim motivasyon sağlar.Pazarlari tartı günümüzMerhaba arkadaşlar bende 62.5 la hamile kaldım riskliyim ve şekerim sınırda Dr dikkat etmem gerektiğini söyledi bende dikkat etmeye başladım daha doğrusu 1 hafta önce 72 kilo gelmiştim yürüyüş yasak ayağa kalkmak yasak bu yüzden hızlı kilo alıyorum birde düzensiz beslenmeyi de ekleyince olanlar oluyor tavsiyelerinizi bekliyorum
Sağol canım maalesef evet daha önce hep erken gebelik kayıplarım oldu bu gebeligimde serklaj işlemi uygulandı ağır kaldırmak uzanmak spor yürüyüş yasakGeçmiş olsunerken doğum riskinmi var
Tamam canim çok sağol başlangıç kilom 62.5 boyumda 1.58Canım eve geçince listeleri paylaşacağım.Yuruyus yapamasan da diyetine uyarsan şekerini de dengelersin,kilo da almazsın.Sen kendi vücut yağından verirsin bebek alır.Istersen boyunu ve başlangıç kilonu da yaz listeye ekleyeyim motivasyon sağlar.Pazarlari tartı günümüz
Üzüldüm cnm çok dikkat et en azından 30 haftalık en az olsa yine iyi iş yapma boşver kocan yapsın yada kim varsa haftada bir detaylı tip çok gelişti aslında 22 haftalık yaşayan bebek bile varmış bende çok korkuyorum erken doğum riskinden bir ay oldu kontrole gitmedim ama insan riskli aylarda korkuyo çok iyi anlıyorum inşallah sağlığıyla kucağına alirsinSağol canım maalesef evet daha önce hep erken gebelik kayıplarım oldu bu gebeligimde serklaj işlemi uygulandı ağır kaldırmak uzanmak spor yürüyüş yasak
Gebeliğin riskli olduğu için bence kiloyu hiç dert etme yememe içmeme biraz dikkat et bebegin hayatı ve sagligi önemli olan doğum sonrası yaparsin yürüyüş ve diyetiSağol canım maalesef evet daha önce hep erken gebelik kayıplarım oldu bu gebeligimde serklaj işlemi uygulandı ağır kaldırmak uzanmak spor yürüyüş yasak
Amin canım inşallah biraz kayinvalidemler biraz eşim ise gitmediginde bakıyorlar Allah razı olsun bende yatiyorum bı süreçte böyle gecicek yapacak bir şey yokÜzüldüm cnm çok dikkat et en azından 30 haftalık en az olsa yine iyi iş yapma boşver kocan yapsın yada kim varsa haftada bir detaylı tip çok gelişti aslında 22 haftalık yaşayan bebek bile varmış bende çok korkuyorum erken doğum riskinden bir ay oldu kontrole gitmedim ama insan riskli aylarda korkuyo çok iyi anlıyorum inşallah sağlığıyla kucağına alirsin
Bende öyle yapmak istiyorum birde insülin direncim var onu düzene sokmak için diyet yapmam şart spor dediğin gibi olmaz ama işteGebeliğin riskli olduğu için bence kiloyu hiç dert etme yememe içmeme biraz dikkat et bebegin hayatı ve sagligi önemli olan doğum sonrası yaparsin yürüyüş ve diyeti
Evet cnm önemli olan bebeğini kucağına alman hepsi geçer dinlenmene bakAmin canım inşallah biraz kayinvalidemler biraz eşim ise gitmediginde bakıyorlar Allah razı olsun bende yatiyorum bı süreçte böyle gecicek yapacak bir şey yok
Aynen canım öyle yapicam artikEvet cnm önemli olan bebeğini kucağına alman hepsi geçer dinlenmene bak
Güncelledim canım.Üzülme aşırı birşey yok.Bu dönem hızlı kilo alınıyorMerhaba arkadaşlar yeni kilom 80 olmuş malesefçok kilo aldım 25. Hafta içindeyim muhtemelen dogacagi tarihe Göre ekleme yaparmisiniz 72.200 ile başladım
Teşekkür ederim cnm daha üç ay var bakalımGüncelledim canım.Üzülme aşırı birşey yok.Bu dönem hızlı kilo alınıyor
Ben 2 aydır kilo almıyorum canım son 3 ay diyoruz ama son 3 aydan da o kadarda korkmamak lazimTeşekkür ederim cnm daha üç ay var bakalım
MaşallahBen 2 aydır kilo almıyorum canım son 3 ay diyoruz ama son 3 aydan da o kadarda korkmamak lazim
Aslında ben nedense çok istahsizim önce hızlı alırkenMaşallahcnm ne yiyip ne iciyon keşke bende öyle almasam
Ben ekmek yiyorum şimdilik önümüzdeki ay kontrole gidicem bebeğin kilosu iyi olsun diye kusmuyorum miğde yanmam felaket elimde süt ile geziyorum ekmektenmi acaba canım ama ekmek gerekli azda olsa ye ben çok araştırdımAslında ben nedense çok istahsizim önce hızlı alırkenarchimom un listesini yapardım 17 18 haftadan 27 28 haftaya 8 9 kilo almıştım sonra iştahsızlık çıktı o zamandan beri almıyorum dr bebek iyi diyor yarın kontrolde de iyi çıkarsa korkmam inşallah
Ekmek yemiyorum midem yanacak diye büyük hacimli şeyler yiyemiyorum az az şeyler yiyorum
Yaa inşallah ben de öyle olurum kuzum.Son 2.5 ayı kilo almadan geçirebilirsem çok iyi olur.Doktor kilo almami kesinlikle istemiyor.Ben riskli gebeyim.Her şeyime titizleniyor.Sınırdaki şeker için bile günde 3 öğün takip istedi. Problem kilomun zaten fazla olması..Şu an diyete sıkı sıkı uyuyorum.Az sonra yürüyüşe çıkacağım.EkolumsunBen 2 aydır kilo almıyorum canım son 3 ay diyoruz ama son 3 aydan da o kadarda korkmamak lazim
Listeleri paylaştım.1.programla baslar (1 hafta) ekteki diğer liste ile devam edebilirsin canımBende öyle yapmak istiyorum birde insülin direncim var onu düzene sokmak için diyet yapmam şart spor dediğin gibi olmaz ama işte