Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Güzel yürümüşsün canım ama yoruyor degilmi
Bende diyet e tam bağlı kalamıyorum bisey de yediğim yok pek. Bol su içiyorum bağırsak problemi halloldu kilo yeniden düştü 68 lere bakalım cumartesiye yeniden çıkmazsa iyi
Yürüyüşü aksatmıyorum ama artık bu haftadan sonra yürüyebilir miyim bilmem cuma 36 haftaya giriyorum dr ne diyecek çok merak ediyorum günüm belli olsun son hazırlıkları yapicam

Dün geceden beri bi zeytinyağlı sebze yemeğini çekiyordu canım zor bulunan bir şey. Yeni bulup yapabildim yedim valla bakalım sabah tartıda neler göreceğim
Iyi yapmışsın canim bir ogunle bisey olmaz sindirim problemin yoksa yürüyüş yapıyor musun

Yani çok yorma kendini artık..Son 2 hafta biraz dinlen.Bir de sezeryan olacaksın doğumu başlatacak şeylerden uzak dur.Ben de merak ediyorum senin sezeryan gununu Benimki belli aksilik olmaz ise 1 ya da 2 Ocak 2021

Yani çok yorma kendini artık..Son 2 hafta biraz dinlen.Bir de sezeryan olacaksın doğumu başlatacak şeylerden uzak dur.Ben de merak ediyorum senin sezeryan gununu Benimki belli aksilik olmaz ise 1 ya da 2 Ocak 2021
Bnm dr sancin olmazsa bekleyelim diyor da ben durabilirmiyim bilmem 39 olsun diyor dr en azindan artık kısmet 1 2 ocak çok iyi sene başı olması avantaj oluyor

Merhaba kızlar bnde dikkat etmeye çalışıyorum ilk gebelikte 27 kilo almıştım sonradan çok zor verdim şimdi de dikkat etmeye çalışsam da yine de 7 kilo almışım neler yapıyorsunuz diyet listesine baktım da sanki bişey yemiyormusum gibi hissettim bnm de Dr şekerden şüpheleniyor bakalım hakkımızda hayırlısı

Aslında pek cogumuz diyet listelerindeki kadar bile yemiyoruz belki ama işte düzensiz ve az miktarlarla da besleniyorsak vücut depolama moduna geçiyor.Bence haftanıza göre aşırı bir kilo alımı yok

Aslında pek cogumuz diyet listelerindeki kadar bile yemiyoruz belki ama işte düzensiz ve az miktarlarla da besleniyorsak vücut depolama moduna geçiyor.Bence haftanıza göre aşırı bir kilo alımı yok
Valla 2,3 kilo alanlar var nasıl yapıyorlar anlamadım önemli olan çocuğun iyi beslenmesi tabi takipte kalayım fikir olsun bana da

Merhaba arkadaşlar yeni kilom 80 olmuş malesef çok kilo aldım 25. Hafta içindeyim muhtemelen dogacagi tarihe Göre ekleme yaparmisiniz 72.200 ile başladım

Merhaba arkadaşlar bende 62.5 la hamile kaldım riskliyim ve şekerim sınırda Dr dikkat etmem gerektiğini söyledi bende dikkat etmeye başladım daha doğrusu 1 hafta önce 72 kilo gelmiştim yürüyüş yasak ayağa kalkmak yasak bu yüzden hızlı kilo alıyorum birde düzensiz beslenmeyi de ekleyince olanlar oluyor tavsiyelerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…