- 18 Nisan 2012
- 8.331
- 18.323
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.561
Güzel yürümüşsün canım ama yoruyor degilmiSelam ben diyete uymaya çalışıyorum.Yuruyusten geldim.45 dk orta tempo yürüdüm çok yoruldum sanırım yağ oranım da çok yüksek olduğu için (%43) baya zorlaniyorum.Ayaklarimi uzattım ağrısının geçmesini bekliyorum.Seker ölçümlerim fena değil.Sende nasıl durumlar canım? Doğuma az kaldı heyecan var mi
Dün geceden beri bi zeytinyağlı sebze yemeğini çekiyordu canım zor bulunan bir şey. Yeni bulup yapabildim yedim valla bakalım sabah tartıda neler göreceğimAfiyet olsun canım
Evet çabuk geçsin istiyorum
Bende yemeği fırında pişirdim daha sağlıklı oluyor diye
Iyi yapmışsın canim bir ogunle bisey olmaz sindirim problemin yoksa yürüyüş yapıyor musunDün geceden beri bi zeytinyağlı sebze yemeğini çekiyordu canım zor bulunan bir şey. Yeni bulup yapabildim yedim valla bakalım sabah tartıda neler göreceğim
Yok yapmıyorum canım. Pek imkan yok açıkçası akşamları eşime de acıyorum adam yorgun argın geliyorIyi yapmışsın canim bir ogunle bisey olmaz sindirim problemin yoksa yürüyüş yapıyor musun
Yani çok yorma kendini artık..Son 2 hafta biraz dinlen.Bir de sezeryan olacaksın doğumu başlatacak şeylerden uzak dur.Ben de merak ediyorum senin sezeryan gununuGüzel yürümüşsün canım ama yoruyor degilmi
Bende diyet e tam bağlı kalamıyorum bisey de yediğim yok pek. Bol su içiyorum bağırsak problemi halloldu kilo yeniden düştü 68 lere bakalım cumartesiye yeniden çıkmazsa iyi
Yürüyüşü aksatmıyorum ama artık bu haftadan sonra yürüyebilir miyim bilmem cuma 36 haftaya giriyorum dr ne diyecek çok merak ediyorum günüm belli olsun son hazırlıkları yapicam
Bnm dr sancin olmazsa bekleyelim diyor da ben durabilirmiyim bilmem 39 olsun diyor dr en azindan artık kısmet 1 2 ocak çok iyi sene başı olması avantaj oluyorYani çok yorma kendini artık..Son 2 hafta biraz dinlen.Bir de sezeryan olacaksın doğumu başlatacak şeylerden uzak dur.Ben de merak ediyorum senin sezeryan gununuBenimki belli aksilik olmaz ise 1 ya da 2 Ocak 2021
Evet bende esime kıyamam dinlenmek istiyor yoruluyor ben gündüz kendim yürüyorum öğleden önceYok yapmıyorum canım. Pek imkan yok açıkçası akşamları eşime de acıyorum adam yorgun argın geliyor
Gündüz çalışıyorum ben evdeyim ama bilgisayar başındayım maalesef. Çok sıcak olmuyor mu zaten gündüz nasıl yürüyorsunEvet bende esime kıyamam dinlenmek istiyor yoruluyor ben gündüz kendim yürüyorum öğleden önce
Yok artık bugünlerde çok güzel hava öğlen olmadan çıkıyorum serin bile oluyor sabahGündüz çalışıyorum ben evdeyim ama bilgisayar başındayım maalesef. Çok sıcak olmuyor mu zaten gündüz nasıl yürüyorsun
Doğrudur öğlen güneşi gelmeden çıkılır. İmkan varsa ne güzelYok artık bugünlerde çok güzel hava öğlen olmadan çıkıyorum serin bile oluyor sabah
Aslında pek cogumuz diyet listelerindeki kadar bile yemiyoruz belki ama işte düzensiz ve az miktarlarla da besleniyorsak vücut depolama moduna geçiyor.Bence haftanıza göre aşırı bir kilo alımı yokMerhaba kızlar bnde dikkat etmeye çalışıyorum ilk gebelikte 27 kilo almıştım sonradan çok zor verdim şimdi de dikkat etmeye çalışsam da yine de 7 kilo almışım neler yapıyorsunuz diyet listesine baktım da sanki bişey yemiyormusum gibi hissettimbnm de Dr şekerden şüpheleniyor bakalım hakkımızda hayırlısı
Bencede bi yanlışlık vardır bozma moraliniBu diyet listesini ben de seviyorum uygulamak kolay.2 hafta sonra gideceğim diyetisyene.Su yağ alma işi çok kafamı karıştırdı bakalım ne olacak
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin34hafta5günlük iken tartıldım 65im kızlar ben sabir devam ediyorm bebis kilo alıyor
Valla 2,3 kilo alanlar var nasıl yapıyorlar anlamadım önemli olan çocuğun iyi beslenmesi tabi takipte kalayım fikir olsun bana daAslında pek cogumuz diyet listelerindeki kadar bile yemiyoruz belki ama işte düzensiz ve az miktarlarla da besleniyorsak vücut depolama moduna geçiyor.Bence haftanıza göre aşırı bir kilo alımı yok
55 ile hamile kaldımMaşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinçok zayıf hamile kaldınız herhalde şuan 65 olduğunuza göre