Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Bende yersem bi dilim kepekli yiyorum süt hiç içemiyorum

Canım dikkat edersen hele hiç almazsın birde günlük yarim saatcik yürürsen kesinlikle almazsin

Bizim kasım annelerinde 35 haftada 4.5 kg da olan var şeker i olduğu için diyet yapan anneler bebeklerde gayet güzel kiloları ben onlara bakarak çok almış oluyorum

Ben 2 aydır kilo almıyorum canım son 3 ay diyoruz ama son 3 aydan da o kadarda korkmamak lazim
Benim 12 kg ile doğum yapan arkadaşım da 12 kgyu 30. Haftaya kadar falan almıştı. Hatta 30 bile değildir. Eyvah dedik bu hızla gidersen daha ne kadar alıcaksın kim bilir falan. Sonra durdu daha hiç almadı.
her hamilelik kendine özgü cidden ya. Hiç öyle evdeki hesap çarşıya uymuyor

Umarım ben de öyle olurum.Her hamilelik birbirinden farklı olabiliyor....Zaten şimdiden almam gereken kiloyu aldım sayılır.

Umarım ben de öyle olurum.Her hamilelik birbirinden farklı olabiliyor....Zaten şimdiden almam gereken kiloyu aldım sayılır.
Sen sağlığına öncelik ver canım ve bebeğinin güzel büyümesine bak benim bugün kontrolüm vardı bebek 3 gün küçük çıktı dr önemsiz dedi bende 1 kg i geri vermişim bu son haftalar hergun 1 litre süt içmeyi ve ilaç gibi yumurta yemeyi deneyeceğim

6.ayimdayim ve 72 kilo olmusum 66 ile baslamistim..offf cok kilo aliyorum.mide bulantim ve halsizlikten kdndimi yemeye veriyorum domates salatalik gibi sebzrlerden midem bulaniyor oysa ne cok severdim..ekmek borek mide bulantima iyi geliyor tabi bol bol kilocuklarda geliyor

Bu zamanda kilo ortak problemimiz sanırım tartilmaya korkuyorum artık haftada bir kilo aldım son zamanlarda ictshim bazen çok açık bazen normal karnım çok büyük değil Kasım'da kontrole gidicem inşallah bebeyim kilo almıştır güzelce

Benim gobekte buyuk sanki 8.ayimdayim.kiloyu az alayim diyorum bu kezde bitkinlik yorgunluk beni mahvediyo.kan degerlerim dusuk ondan dolayi yemekten kisamiyorum

Benim gobekte buyuk sanki 8.ayimdayim.kiloyu az alayim diyorum bu kezde bitkinlik yorgunluk beni mahvediyo.kan degerlerim dusuk ondan dolayi yemekten kisamiyorum
İlaçlarını almiyormusun cnm keçi boynuzu pekmezi de ben yiyorum tavsiye ederim kısma cnm yapcak birşey yok doğumdan sonra veririz

İnşaallah bende öyle olurum gittikçe alıyor olmak bir felaket

Selam kızlar
Hep yüksek şekerden konuştuk ama benim 50lik şeker yükleme sonucum aç 71 1 saat sonra 89 bilgisi olan var mı bana düşük gibi geldi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…