- 20 Şubat 2018
- 2.120
- 3.033
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.441
Canım çok geçmiş olsun çok daha dikkatli olman lazım artık inşallah kolaylıkla atlatırsın canını sıkma. Bende yaptıracağım şeker yuklemesini annemde babamda şeker var risk grubundayim bende bakalım Allah yardımcımiz olsun inşallahKızlar açlık kan sekerim yüksek cıktı.Cihaz alıp takibini yap evde 2 hafta dedi ve diyetisyene yönlendirdi.Cok canım sıkıldı geçen sefer yaptirmamistim muhtemelen şeker yüzünden erken ayrıldı plesantam.En önemli sebepleri şeker tansiyon sigara uyuşturucu vb kullanımı çünkü plesanta dekolmaninin.
Ya ben kaç ay hicbirsey yiyip içemedim mide bulantisindan halsizlikten kolum kalkmıyordu artık o yüzden verdim canım ben normalde hem almaya hemde vermeye müsait bir yapım var aslındaCanım belliki yapin öyle kilo alacak bir yapı değil öyle olsa hamilelikte böyle kilo vermezdin sen çok çabuk eskiye hatta daha asagilarina dusersin
Merak etme o kadar sağlık riski yoksaValla geçen bu topikte o kadar yavaş diyen olduki cok almışsın falan denildi moralim cok bozuldu girmedim hiç buraya
Umarım dediğin givi olur canim ya normalde aşırı zayıfım 50 kilo falandim tedavilerden önce bi hamile kaldım kendimi tanıyamadım . Ama vericem azimliyim
Benim belirtilerim vardı canım.Surekli agiz kuruluğu ,asitli birseyler icme ihtiyaci,cok su icme ,sinir vb.. Umarim birsey çıkmaz. Sabahki açlık sekerim 95 in üstünde, tokluk sekerim de 120 nin üstünde cıktı takip ediyorum bakalım ...Diyete uyuyorumHaftaya cuma benim de şeker testi yapılacak bakalım nasıl olacak
Canım ya, doğumdan sonra verirsin kafana çok takma ama diyet uygula.30-35 kilo alarak girersen sıkıntı olabilir diye demiştik .Kaçıncı haftadasın şimdi ?Valla geçen bu topikte o kadar yavaş diyen olduki cok almışsın falan denildi moralim cok bozuldu girmedim hiç buraya
Umarım dediğin givi olur canim ya normalde aşırı zayıfım 50 kilo falandim tedavilerden önce bi hamile kaldım kendimi tanıyamadım . Ama vericem azimliyim
Merhaba,bu haftalarda hamileler icin hazırlanmış sağlıklı beslenme programlarını uygularsanız kilo almazsiniz. Ben ilk 12 hafta diyetle kilo verdim.Simdi alıyorum ama gebelik sekerim çıkınca yeniden diyete başladım sabır kilomda tamamlamak hedefimiz.Hava da serinledi yürüyüş yaparsanız çok iyi olurKızlar 8.haftayım 1 kilo almışım bile. İlk hamileliğimdede çok almıştım
Çok güzel bende diyet mi yapsam diyorum ama diyetisyene mi gittin, birde kaç kilo verebildin, benim kilomda yüksek halen ilk gebelikten kalma 12 fazla kilom var zatenMerhaba,bu haftalarda hamileler icin hazırlanmış sağlıklı beslenme programlarını uygularsanız kilo almazsiniz. Ben ilk 12 hafta diyetle kilo verdim.Simdi alıyorum ama gebelik sekerim çıkınca yeniden diyete başladım sabır kilomda tamamlamak hedefimiz.Hava da serinledi yürüyüş yaparsanız çok iyi olur
30. HAftayadimCanım ya, doğumdan sonra verirsin kafana çok takma ama diyet uygula.30-35 kilo alarak girersen sıkıntı olabilir diye demiştik .Kaçıncı haftadasın şimdi ?
SUanlik hersey yolunda diyo doktorum bebeklerde sende iyisin diyo ama bakalım hayırlısı olsunMerak etme o kadar sağlık riski yoksa
Ben ilk gebeliğimde hem de tek olmasına rağmen 20 kilonun üstünde aldım 1 yaşında ben de eski halime dönmüştüm
Ben de diyete başladım yeniden.Bakalim neler olacak.Cok artacağını sanmıyorum canım senin.. Böyle tamamlarsin gebeliği +8 le .Zaten kalmış 4 haftanBen bu hafta hala iştahsız olduğum halde tartıda artacak sanırım çünkü kan hacmi artıyormuş 900 1000 ml kadar dün öyle okumuştum bakalım cumartesi kac geleceğim
Inşallah canım +10 a kadar üzülmem 10 kilo rahat gider benim doğumlaBen de diyete başladım yeniden.Bakalim neler olacak.Cok artacağını sanmıyorum canım senin.. Böyle tamamlarsin gebeliği +8 le .Zaten kalmış 4 haftan
Aynen aynen.Bana diyetisyen mevcut kiloyu koruyalım dedi.Yani bu durumda +7 ile tamamlamami istiyor. Aslında kilo vermiş oluyorum daha bebek 2 kg alacak dediğin gibi kan hacmi vs 4 kg daha ağırlasmam lazım mantıken..E kilom aynı kalacaksa kendi bedenimden 4 kilo vereceğim anlamına geliyorInşallah canım +10 a kadar üzülmem 10 kilo rahat gider benim doğumla
Evet aynen öyle şeker diyetine tam dikkat eden kasım annesi arkadaşlar var bizim kasım anneleri grubunda +6 da olanlar var bu haftalarda bileAynen aynen.Bana diyetisyen mevcut kiloyu koruyalım dedi.Yani bu durumda +7 ile tamamlamami istiyor. Aslında kilo vermiş oluyorum daha bebek 2 kg alacak dediğin gibi kan hacmi vs 4 kg daha ağırlasmam lazım mantıken..E kilom aynı kalacaksa kendi bedenimden 4 kilo vereceğim anlamına geliyor
Yaa öyle ani artışlar oluyor bu haftalarda kafana çok takma. Kendi kilon çok değil. Ben de geçtiğimiz 3 haftada 3 kilo aldımKizlar gecen hafta 57 yaklasmisdim ama daha pek olmamisdim 57 kilo simdi tartiya cikinca 58.500 gram olmusum bir haftada
Icimi ferah tutmaya calisiyorum dogumdan sonra gider diye sizinde oluyomu dogumlarimiz pek yakin deil ama yinede aramizda 20 gun var nerdeyse pekde fazla deil gobegimin sag ust kismindan agri vuruyo ve ayni yerin belimden cikiyo o agri ve inanilmaz halde siddetli oturamiyorum yatamiyorum ayakda dikilince daha rahat duruyorum sizdede oluyomu boyle birseyYaa öyle ani artışlar oluyor bu haftalarda kafana çok takma. Kendi kilon çok değil. Ben de geçtiğimiz 3 haftada 3 kilo aldım
Alt kaburga gibi biraz erken başlamış sanki bebek rahim büyüdükçe yukarı doğru yükseliyor ve kaburgalar açılıyor karin kasları geriliyor kas ve kemik ağrısı bazen benim yanma gibi olurdu 32 haftadan sonra ağırlıkla yeniden inmeye başlıyor rahim ve batma azalıyor biraz şimdi de mesaneye baskı yapıyor benimIcimi ferah tutmaya calisiyorum dogumdan sonra gider diye sizinde oluyomu dogumlarimiz pek yakin deil ama yinede aramizda 20 gun var nerdeyse pekde fazla deil gobegimin sag ust kismindan agri vuruyo ve ayni yerin belimden cikiyo o agri ve inanilmaz halde siddetli oturamiyorum yatamiyorum ayakda dikilince daha rahat duruyorum sizdede oluyomu boyle birsey