- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.461
30.haftalarda oluyor benim öyle..Magnezyum kullansanız iyi olurIcimi ferah tutmaya calisiyorum dogumdan sonra gider diye sizinde oluyomu dogumlarimiz pek yakin deil ama yinede aramizda 20 gun var nerdeyse pekde fazla deil gobegimin sag ust kismindan agri vuruyo ve ayni yerin belimden cikiyo o agri ve inanilmaz halde siddetli oturamiyorum yatamiyorum ayakda dikilince daha rahat duruyorum sizdede oluyomu boyle birsey
Kızlar 8.haftayım 1 kilo almışım bile. İlk hamileliğimdede çok almıştım
Doğumda 10 kilo gidiyorIcimi ferah tutmaya calisiyorum dogumdan sonra gider diye sizinde oluyomu dogumlarimiz pek yakin deil ama yinede aramizda 20 gun var nerdeyse pekde fazla deil gobegimin sag ust kismindan agri vuruyo ve ayni yerin belimden cikiyo o agri ve inanilmaz halde siddetli oturamiyorum yatamiyorum ayakda dikilince daha rahat duruyorum sizdede oluyomu boyle birsey
Sorucam bunu pazartesi gunu doktoruma bana yazdigi sadece komur ilaci dogal bildigimiz kömürü ilac haline getirmisler ondan al ic dedi30.haftalarda oluyor benim öyle..Magnezyum kullansanız iyi olur
+6 çok iyi.Bu arada diyete uyuyorum zor değil uygulamak.Motivasyonum gitmişti.Seker korkusu topladı biraz.Diyetisyen mevcut kiloyu koruyacagiz dedi ama ben umarim 1-2kilo veririmEvet aynen öyle şeker diyetine tam dikkat eden kasım annesi arkadaşlar var bizim kasım anneleri grubunda +6 da olanlar var bu haftalarda bile
Bazen oluyordu geçtiMerhabaBen gun icinde tatli birseyler tuketme ihtiyaci hissediyorum hep.Yani mutlaka 1 kase sutlu tatli yada birkac kurabiye tüketme ihtiyacim oluyor sizdede oluyormu
Bu hamilelikte pek tatlı isteğim olmadı çok az oluyor bi parcacik çikolata yada bir küçük bisküvi yetiyor artıyor bile daha çok acı seviyorum ben o da bebegin suyuna gidermiş amniyon sıvısına acaba zararı olur mu diye çok yiyemiyorum yoksa kavanoz kavanoz acı biber turşusu yemek istiyorumMerhabaBen gun icinde tatli birseyler tuketme ihtiyaci hissediyorum hep.Yani mutlaka 1 kase sutlu tatli yada birkac kurabiye tüketme ihtiyacim oluyor sizdede oluyormu
Evet canım çok çok iyi ama ben iştahımın tamamen kesildiği günlerde çok korkmuştum halada dr a gidemedim bugün gitmeyi planlıyorduk olamadı kısmet haftaya artık gideceğim 35 dolunca o zaman belli olacak bebegin kilosu iyi gidiyor mu ben bebeğim zayıf kalırsa diye korkuyorum diğer çocuklarım 3 kg civarında doğdular bu da en azindan 3 kg a ulaşsın istiyorum+6 çok iyi.Bu arada diyete uyuyorum zor değil uygulamak.Motivasyonum gitmişti.Seker korkusu topladı biraz.Diyetisyen mevcut kiloyu koruyacagiz dedi ama ben umarim 1-2kilo veririm
Sıkıntı yapma.Olur.Bizim yedigimiz ictigimiz kilolarini etkilemiyor.Onlarin dogum kilosu zaten belli,genetik...Ben ilk oglumda fazla kilo almadim,digerinde cok aldim ikisi de ayni dogdu 3500 gr.Bu bebisi 3 hafta önce alacakları için bana da 3 kg olmasi yetecek.Bugun gittim kontrole 725 gr olmuş.Tam günüyle uyumlu.Bundan sonra her hafta nst ye gireceksin zaten.Hamileligi aynı kiloda tamamlayan gebelerden konusmustuk.Ben sağlıklı beslenerek kilo verilebileceğine de inanıyorum.Diyetisyene sordum.O keton açığa çıkması çok kilo verme durumunda geçerli dedi.Yani 1-2 kilo verilebilir.Evet canım çok çok iyi ama ben iştahımın tamamen kesildiği günlerde çok korkmuştum halada dr a gidemedim bugün gitmeyi planlıyorduk olamadı kısmet haftaya artık gideceğim 35 dolunca o zaman belli olacak bebegin kilosu iyi gidiyor mu ben bebeğim zayıf kalırsa diye korkuyorum diğer çocuklarım 3 kg civarında doğdular bu da en azindan 3 kg a ulaşsın istiyorum
Ben ilk zamanlar cok fazla acili tuketiyordum simdide tatli istegim arttiBu hamilelikte pek tatlı isteğim olmadı çok az oluyor bi parcacik çikolata yada bir küçük bisküvi yetiyor artıyor bile daha çok acı seviyorum ben o da bebegin suyuna gidermiş amniyon sıvısına acaba zararı olur mu diye çok yiyemiyorum yoksa kavanoz kavanoz acı biber turşusu yemek istiyorum
Olsun canım ya neyin kaldı şunun şurasında...+9 ne olacak.Dogumdan 1 gun sonra 6 kilosu,2 hafta sonra da 10 kilo gitmis olacak zaten.Senin burda takviminde 40 haftanin doldugunu gosteren gun guncel kilonu baslangic kilosu olarak isleyecegiz.Daha eksik bile olabilirsin insallah emzirecegin icin..Sezeryan günü bellidir herhalde.Kismetse ekimin kaçında doğum ?archimom 35. Hafta güncellemesi 69 kilo olmuşum tahmin etmiştim +9 ile devam canım
Bu hafta ben de -1 im canım hehe insan nasıl mutlu oluyor yaarchimom güncel 81,6 geçen haftaya göre -1im, hem ödemim vardı hem bu hafta biraz dikkat ettim hiç beyaz ekmek makarna pilav yemedim ve sonuç bu ne olur ne olmaz bugünden güncelliyim yarın daha düşük çıkarsam yine yazarım
Ben de diyete başladım 3 gün önce.Seker yüklenmesinde şeker biraz yüksek çıkınca diyetisyene yonlendirildim bir de şeker ölçüm cihazı ile takip yapıyorum.Bugun -1 im.archimom güncel 81,6 geçen haftaya göre -1im, hem ödemim vardı hem bu hafta biraz dikkat ettim hiç beyaz ekmek makarna pilav yemedim ve sonuç bu ne olur ne olmaz bugünden güncelliyim yarın daha düşük çıkarsam yine yazarım
Evet evet artık aldığım alacağım kilo belli oldu 70 le doğuma giderim diye düşünüyorum sezaryen günüm belli değil obur hafta belli olacak artık kısmetOlsun canım ya neyin kaldı şunun şurasında...+9 ne olacak.Dogumdan 1 gun sonra 6 kilosu,2 hafta sonra da 10 kilo gitmis olacak zaten.Senin burda takviminde 40 haftanin doldugunu gosteren gun guncel kilonu baslangic kilosu olarak isleyecegiz.Daha eksik bile olabilirsin insallah emzirecegin icin..Sezeryan günü bellidir herhalde.Kismetse ekimin kaçında doğum ?
Bu arada ben 2 gün diyet yaptım 300-400 gr vermişim.Henuz tam kilomu bilmiyorum sabah şöyle bir tartiya çıktım eksik gördüm kilomu ama üstümde hırka vardı.Simdi soyunup dokunup çıkacağım.
HarikasınEvet kızlar ben de guncellememi erkenden yapayım hazır tuvalete çıkmış, ac karnına ve çıplak tartiya çıkmış ve 1 kg eksiği görmüşkenEvet geçen haftasonu 85.5 idim bugün 84.5.. 3 gündür doktor kontrolünde diyet yapıyorum. Tabi bu kiloyu 3 günde vermemisimdir bu haftanın şansı. Sabah tuvalete cikabilmem de denk geldi...Ama verdim iste..Pek mutlu oldum
Sen zaten çok iyi yürüttün bu kilo sürecini canımÇok iyisiniz kızlar maşallah zaten yağ depolamıyoruz ben biliyorum ödem bagirsak doluluğu vs bunlar bende bu aralar tuvalete çıkamıyorum benimki de onun getirdiği bi yarim kilo o yüzden hiç önemsemiyorum son ayımın tadını çıkaracağım