Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

30.haftalarda oluyor benim öyle..Magnezyum kullansanız iyi olur

Kızlar 8.haftayım 1 kilo almışım bile. İlk hamileliğimdede çok almıştım
Doğumda 10 kilo gidiyor

Evet aynen öyle şeker diyetine tam dikkat eden kasım annesi arkadaşlar var bizim kasım anneleri grubunda +6 da olanlar var bu haftalarda bile
+6 çok iyi.Bu arada diyete uyuyorum zor değil uygulamak.Motivasyonum gitmişti.Seker korkusu topladı biraz.Diyetisyen mevcut kiloyu koruyacagiz dedi ama ben umarim 1-2kilo veririm

Merhaba Ben gun icinde tatli birseyler tuketme ihtiyaci hissediyorum hep.Yani mutlaka 1 kase sutlu tatli yada birkac kurabiye tüketme ihtiyacim oluyor sizdede oluyormu

Merhaba Ben gun icinde tatli birseyler tuketme ihtiyaci hissediyorum hep.Yani mutlaka 1 kase sutlu tatli yada birkac kurabiye tüketme ihtiyacim oluyor sizdede oluyormu
Bu hamilelikte pek tatlı isteğim olmadı çok az oluyor bi parcacik çikolata yada bir küçük bisküvi yetiyor artıyor bile daha çok acı seviyorum ben o da bebegin suyuna gidermiş amniyon sıvısına acaba zararı olur mu diye çok yiyemiyorum yoksa kavanoz kavanoz acı biber turşusu yemek istiyorum

+6 çok iyi.Bu arada diyete uyuyorum zor değil uygulamak.Motivasyonum gitmişti.Seker korkusu topladı biraz.Diyetisyen mevcut kiloyu koruyacagiz dedi ama ben umarim 1-2kilo veririm
Evet canım çok çok iyi ama ben iştahımın tamamen kesildiği günlerde çok korkmuştum halada dr a gidemedim bugün gitmeyi planlıyorduk olamadı kısmet haftaya artık gideceğim 35 dolunca o zaman belli olacak bebegin kilosu iyi gidiyor mu ben bebeğim zayıf kalırsa diye korkuyorum diğer çocuklarım 3 kg civarında doğdular bu da en azindan 3 kg a ulaşsın istiyorum

Sıkıntı yapma.Olur.Bizim yedigimiz ictigimiz kilolarini etkilemiyor.Onlarin dogum kilosu zaten belli,genetik...Ben ilk oglumda fazla kilo almadim,digerinde cok aldim ikisi de ayni dogdu 3500 gr.Bu bebisi 3 hafta önce alacakları için bana da 3 kg olmasi yetecek.Bugun gittim kontrole 725 gr olmuş.Tam günüyle uyumlu.Bundan sonra her hafta nst ye gireceksin zaten.Hamileligi aynı kiloda tamamlayan gebelerden konusmustuk.Ben sağlıklı beslenerek kilo verilebileceğine de inanıyorum.Diyetisyene sordum.O keton açığa çıkması çok kilo verme durumunda geçerli dedi.Yani 1-2 kilo verilebilir.

Ben ilk zamanlar cok fazla acili tuketiyordum simdide tatli istegim artti

archimom 35. Hafta güncellemesi 69 kilo olmuşum tahmin etmiştim +9 ile devam canım
Olsun canım ya neyin kaldı şunun şurasında...+9 ne olacak.Dogumdan 1 gun sonra 6 kilosu,2 hafta sonra da 10 kilo gitmis olacak zaten.Senin burda takviminde 40 haftanin doldugunu gosteren gun guncel kilonu baslangic kilosu olarak isleyecegiz.Daha eksik bile olabilirsin insallah emzirecegin icin..Sezeryan günü bellidir herhalde.Kismetse ekimin kaçında doğum ?
Bu arada ben 2 gün diyet yaptım 300-400 gr vermişim.Henuz tam kilomu bilmiyorum sabah şöyle bir tartiya çıktım eksik gördüm kilomu ama üstümde hırka vardı.Simdi soyunup dokunup çıkacağım.

Evet kızlar ben de guncellememi erkenden yapayım hazır tuvalete çıkmış, ac karnına ve çıplak tartiya çıkmış ve 1 kg eksiği görmüşken Evet geçen haftasonu 85.5 idim bugün 84.5.. 3 gündür doktor kontrolünde diyet yapıyorum. Tabi bu kiloyu 3 günde vermemisimdir bu haftanın şansı. Sabah tuvalete cikabilmem de denk geldi...Ama verdim iste..Pek mutlu oldum

Bu hafta ben de -1 im canım hehe insan nasıl mutlu oluyor ya

Ben de diyete başladım 3 gün önce.Seker yüklenmesinde şeker biraz yüksek çıkınca diyetisyene yonlendirildim bir de şeker ölçüm cihazı ile takip yapıyorum.Bugun -1 im.

Evet evet artık aldığım alacağım kilo belli oldu 70 le doğuma giderim diye düşünüyorum sezaryen günüm belli değil obur hafta belli olacak artık kısmet
Sen de güzel vermişsin tartıl bakalım kaç geleceksin tam olarak bu şeker diyeti sana iyi gelecek gör de bak

Harikasın Senin listenin ekran görüntüsünü almıştım. Bende başlayayım onu uygulamaya
Bende pazar gününden beri her gün nerdeyse 200 gr artmıştım
Ama bu sabah düne göre -800 gitmiş çok ilginç. Ödem tutuyorum galiba yada dün biraz dikkat ettim hemen ondan gitti ödemler

Sen zaten çok iyi yürüttün bu kilo sürecini canım kesinlikle son haftaların tadını çıkar, az kaldı doğumuna oğlum 36+4 te doğmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…