Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Hayatımda gördüğüm en yüksek kiloyla hamile kaldım o yüzden çok tedirgindim hala da önümüzdeki aylar çok alacağımı düşünüyorum. Sen artık atlatmışsın canım max 2 Kilo olur bence de 😊
Canım belliki yapin öyle kilo alacak bir yapı değil öyle olsa hamilelikte böyle kilo vermezdin sen çok çabuk eskiye hatta daha asagilarina dusersin

Kızlar açlık kan sekerim yüksek cıktı.Cihaz alıp takibini yap evde 2 hafta dedi ve diyetisyene yönlendirdi.Cok canım sıkıldı geçen sefer yaptirmamistim muhtemelen şeker yüzünden erken ayrıldı plesantam.En önemli sebepleri şeker tansiyon sigara uyuşturucu vb kullanımı çünkü plesanta dekolmaninin.
Geçmiş olsun bundan sonra diyet konusunda daha sıkı davranman gerekecek
Senin hep söylediğin gibi bazı testler bence de aksatılmaya gelmiyor 😔

Kızlar açlık kan sekerim yüksek cıktı.Cihaz alıp takibini yap evde 2 hafta dedi ve diyetisyene yönlendirdi.Cok canım sıkıldı geçen sefer yaptirmamistim muhtemelen şeker yüzünden erken ayrıldı plesantam.En önemli sebepleri şeker tansiyon sigara uyuşturucu vb kullanımı çünkü plesanta dekolmaninin.
Geçmiş olsun canım çok dikkat et .Diyet yapman yediklerine dikkat etmen artık zorunlu . Inşallah hiç bir şey olmayacak korkularında çok çok haklısın ama kötüyü aklına getirmemelisin .

Arkadaşlar hamilelik şekeri yüksek çıkanlar uygulayabilirler.Normal olanlar da uygulayabilir.Tuk gebelere uygun bir diyet listesi..Kahvaltıyı geç yapan,akşam yemeğini erken yiyenler için ideal.Ben öğle yemeği yiyemiyorum vaktim olmuyor.Ama öyle yemeğinde de tam ogune yakin ara öğün var zaten

Eklentiler

• 20200930_181723.jpg
    20200930_181723.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 59
archimom archimom diyetisyen e mi gittin canım listen güzelmiş uygulamaya başladım mi canım benim artık hiç ama hiç halim olmuyor biraz ayakta dolansam yoruluyorum sen nasılsın senin güzel haftaların karnın çok büyüdü mü

İkiz gebelikte ödem çok olur zaten.Siz bunu hiç kafaya takmayın.29.haftadan sonra ikiz gebeligimde çok zorlanmıştım ve toplamda 26 kilo almıştım.Cok da yemiyordum zaten son iki ay o mide yanmasından yemek yiyebilmek imkansız oluyor.Ancak yine de son üç ay kilo alımım çok hızlanmıştı.Sonra 40+1de doğurdum bebeleri de nefes alabildim😂
Ayyyy 40 a kadar iyi durmuşlar 🥰
Valla bende dikkat ediyorum ama yine alıyorum napim
Vücudum kilo vermeye cok müsait veririm diye düşünüyorum

Ay caniiiim senin ikiz miydi tabi normal sayılır helede 30 haftada olunca epey ilerlemiş hamileliğin de tabloda 24 hafta gibi gördüm ben. Ödemin olması da normaldir sen fazla önemseme rakamları zaten ikizler 40 hafta durmuyorlar ki 32 37 arası geliyorlar seninde öyle olacak olursa çok uzun bi yolun kalmadı bebislerin kilosu nasil
Nefes almak bile zor artık 😒
1500 kilolardi 2 hafta önce

Nefes almak bile zor artık 😒
1500 kilolardi 2 hafta önce
Maşallah kilolarida çok güzel tek bebek gibi ikiside ayrı ayrı kiloları güzel almışlar sen sağlığına dikkat et yeter kiloya aldırma senin ödemin de çoktur plesenta çift bebek çift yükün fazla ödemin çok olur o yüzden doğumla birlikte kuş gibi hafiflersin gör de bak

archimom archimom diyetisyen e mi gittin canım listen güzelmiş uygulamaya başladım mi canım benim artık hiç ama hiç halim olmuyor biraz ayakta dolansam yoruluyorum sen nasılsın senin güzel haftaların karnın çok büyüdü mü
Evet canım hastanenin diyetisyenine gittim doktor yönlendirdi zaten. özene bezene hazırladı 50 dk sürdü.Listeyi ben de çok beğendim.Uygulamaya başladım şeker olayını önemsiyorum.Sabahtan uyguladım acikmadim

Karnım bence çok büyüdü eski gebeliklerime göre...Ama fiziki olarak iyiyim.Kramplarim vardı magnezyum sayesinde bitti.Senin de az kaldı.Sezeryan mi olacaktı

Karnım bence çok büyüdü eski gebeliklerime göre...Ama fiziki olarak iyiyim.Kramplarim vardı magnezyum sayesinde bitti.Senin de az kaldı.Sezeryan mi olacaktı
Bugün hemşire 2. 3. Gebeliklerde daha büyük olmasının normal olduğunu söyledi

Maşallah kilolarida çok güzel tek bebek gibi ikiside ayrı ayrı kiloları güzel almışlar sen sağlığına dikkat et yeter kiloya aldırma senin ödemin de çoktur plesenta çift bebek çift yükün fazla ödemin çok olur o yüzden doğumla birlikte kuş gibi hafiflersin gör de bak
Valla geçen bu topikte o kadar yavaş diyen olduki cok almışsın falan denildi moralim cok bozuldu girmedim hiç buraya😊
Umarım dediğin givi olur canim ya normalde aşırı zayıfım 50 kilo falandim tedavilerden önce bi hamile kaldım kendimi tanıyamadım . Ama vericem azimliyim😊

Evet canım sezaryen 38 de sezaryen 3. Bebek olunca bnm de dikişten korktuğu için dr lar 38 de olacak
Seninde 3. Gebelik olduğu için daha çok büyümüş olabilir oburlerine bakarak

Valla geçen bu topikte o kadar yavaş diyen olduki cok almışsın falan denildi moralim cok bozuldu girmedim hiç buraya😊
Umarım dediğin givi olur canim ya normalde aşırı zayıfım 50 kilo falandim tedavilerden önce bi hamile kaldım kendimi tanıyamadım . Ama vericem azimliyim😊
Evet bende demistim çünkü tek bebek ve erken hafta sanıyordum seni meğer ileri hafta ikiz bebekmis o yüzden şimdi hiç önemseme diyorum

X