- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.401
Tam uyku basan haftalar..Kafayi kaldirmak zor oluyor ilk zamanlar...Benim uykular azalmaya başladı.Iyi gecelerBen yatimde iyice kilo olsun
Teşekkür ederimHoşgeldiniz.Ekledim.Gebeliğinizi tebrik ederim, sağlıkla tamamlansın inşallah
Yani biz pek diyet grubu olamadık.Diyet grubu olmak için diyet yapmak lazımBiz genelde bu kadar çok kiloyu nasıl aldığımızdan konuşuyor kilo almayanlara gıpta ederek geçiriyoruz günleri
Çekmemiştir çekmemiştirÇok tatlısınız zaten hamilelikte kilo nasıl alınıyo tam bi muamma bi uyanıyon 2 kilo daha gelmiş o 7 8 kiloyla doğuranlar insan değil bence daha şimdiden kokusu gelen herşeyi yemek zorunda hissediyom kendimi ya canım çektiyse diye
Yok çok şükür daha başlamadı sadece tansiyon düşüklüğü yaşıyorum siz maşallah yolun yarısını geçmişsiniz cinsiyeti neÇekmemiştir çekmemiştirBulantılar başlamadıysa henüz demek ki
Geçtik.37.haftaya girince sc olacak benim.14 haftadan az kaldı bu durumda....3.oğlumu bekliyorum.Surpriz gebelik oldu..Sizin ilk gebelik mi?Yok çok şükür daha başlamadı sadece tansiyon düşüklüğü yaşıyorum siz maşallah yolun yarısını geçmişsiniz cinsiyeti ne
Ben ikiz deyince bende öyle anladım.Kızlarim var.Bu arada ben ikiz değilim.İkiz olacağını biliyordum yazdım ama telefonun azizliğine uğramışım
3. Oğlan mi canım bnm gibiymissin bende 3. Oğlan diğerleri kac yaşındaGeçtik.37.haftaya girince sc olacak benim.14 haftadan az kaldı bu durumda....3.oğlumu bekliyorum.Surpriz gebelik oldu..Sizin ilk gebelik mi?
Canım büyüğü 4 yaşında.2.oğlum 1 yaşını doldurdu.Ama dogdugu gunden beri yoğun bakımda,bitkisel hayatta.Benim doğumda plesantam erken ayrıldı küçücüğümun oksijeni kesilince ağır beyin hasarı aldı ölü doğdu.Canlandirdilar ama malesef beyni tamamen hasarlı.Bu nedenle yasıyor ama makinalara bağlı ve ağır engelli.Hic hareket edemiyor bilinci yok.Hic emzirmedigim için spiral taktırmistim ama eşimle kırk yılın başı bir araya geldik 7 ay sonra onda da spiralle hamile kaldım...Olacak işte..Boyle karmaşık biraz benim durumlar...Bakma gülüp eğleniyorum ama bu da benim hayata tutunma şeklim..Şimdi kilo almamam biraz da bu yüzden lazım.Bebegi yaklaşık 3 hafa erken alacaklar yeniden birşey olmasın diye tedbir amaclı..Fazla kilo da istemiyorlar tabi3. Oğlan mi canım bnm gibiymissin bende 3. Oğlan diğerleri kac yaşında
kilo konusu olunca sonunu kiloya bağlamışım...3. Oğlan mi canım bnm gibiymissin bende 3. Oğlan diğerleri kac yaşında
Rabbim gücünü kuvvetini arttirsin melegine de iyilik versin ayakta durmak bi şekilde hayata bağlanmak zorundasın karnındaki bebegin için ve diğerleri için peki ne kadar süre bu şekilde devam edecek bebek ömrü varsa rabbim iyilik şifa versin beni yanlış anlama belki bir anne için en zor şey bunu duymak ama ömrü yoksa da çektirmesin kurban olduğumCanım büyüğü 4 yaşında.2.oğlum 1 yaşını doldurdu.Ama dogdugu gunden beri yoğun bakımda,bitkisel hayatta.Benim doğumda plesantam erken ayrıldı küçücüğümun oksijeni kesilince ağır beyin hasarı aldı ölü doğdu.Canlandirdilar ama malesef beyni tamamen hasarlı.Bu nedenle yasıyor ama makinalara bağlı ve ağır engelli.Hic hareket edemiyor bilinci yok.Hic emzirmedigim için spiral taktırmistim ama eşimle kırk yılın başı bir araya geldik 7 ay sonra onda da spiralle hamile kaldım...Olacak işte..Boyle karmaşık biraz benim durumlar...Bakma gülüp eğleniyorum ama bu da benim hayata tutunma şeklim..Şimdi kilo almamam biraz da bu yüzden lazım.Bebegi yaklaşık 3 hafa erken alacaklar yeniden birşey olmasın diye tedbir amaclı..Fazla kilo da istemiyorlar tabi
Rabbim sabırlar versin. Yavrucuğu da şifa versin İnşAllah can acısı vermesin.Canım büyüğü 4 yaşında.2.oğlum 1 yaşını doldurdu.Ama dogdugu gunden beri yoğun bakımda,bitkisel hayatta.Benim doğumda plesantam erken ayrıldı küçücüğümun oksijeni kesilince ağır beyin hasarı aldı ölü doğdu.Canlandirdilar ama malesef beyni tamamen hasarlı.Bu nedenle yasıyor ama makinalara bağlı ve ağır engelli.Hic hareket edemiyor bilinci yok.Hic emzirmedigim için spiral taktırmistim ama eşimle kırk yılın başı bir araya geldik 7 ay sonra onda da spiralle hamile kaldım...Olacak işte..Boyle karmaşık biraz benim durumlar...Bakma gülüp eğleniyorum ama bu da benim hayata tutunma şeklim..Şimdi kilo almamam biraz da bu yüzden lazım.Bebegi yaklaşık 3 hafa erken alacaklar yeniden birşey olmasın diye tedbir amaclı..Fazla kilo da istemiyorlar tabi
Estağfurullah canım yanlış anlamam ben çok dua ettim yavrum acılarından kurtulsun diye..Ama o yaşamak istedi şimdilik ...Belli bir şey yok açıkçası.Bazi doktorlar fazla uzun sürmez kaybederiz diyorlar,bazıları da bu şekilde uzun süre gidebilir diyor...Her şekilde yatağa bağlı,cihazlı bilinci kapalı bir çocuk olacak.En fazla yoğun bakımdan alır evde bakarız fark bu olur..Hayırlısı olsun. Hayata daha çok bağlanıyor insan böyle acılar yaşayınca..O yüzden hep pozitifim.Hepimizin sağlıklı doğumları olsun başka bir şeyin önemi yokRabbim gücünü kuvvetini arttirsin melegine de iyilik versin ayakta durmak bi şekilde hayata bağlanmak zorundasın karnındaki bebegin için ve diğerleri için peki ne kadar süre bu şekilde devam edecek bebek ömrü varsa rabbim iyilik şifa versin beni yanlış anlama belki bir anne için en zor şey bunu duymak ama ömrü yoksa da çektirmesin kurban olduğum
İkinci gebeliğim benimde 3 yaşında bi oğlum varGeçtik.37.haftaya girince sc olacak benim.14 haftadan az kaldı bu durumda....3.oğlumu bekliyorum.Surpriz gebelik oldu..Sizin ilk gebelik mi?
Çok üzüldüm nasıl günler yaşamışsınızdır kim bilir Allah sizinde oğlunuzunda yardımcısı olsun herşeyde bi hayır vardır bu kadar az ihtimalle tekrar bebeğiniz oluyosa eminim ben çok sağlıklı üzüntülerinizi bi nebzede olsa hafifletçek çok tatlı bi oğlunuz olcak sağlıkla kavuşun inşallahCanım büyüğü 4 yaşında.2.oğlum 1 yaşını doldurdu.Ama dogdugu gunden beri yoğun bakımda,bitkisel hayatta.Benim doğumda plesantam erken ayrıldı küçücüğümun oksijeni kesilince ağır beyin hasarı aldı ölü doğdu.Canlandirdilar ama malesef beyni tamamen hasarlı.Bu nedenle yasıyor ama makinalara bağlı ve ağır engelli.Hic hareket edemiyor bilinci yok.Hic emzirmedigim için spiral taktırmistim ama eşimle kırk yılın başı bir araya geldik 7 ay sonra onda da spiralle hamile kaldım...Olacak işte..Boyle karmaşık biraz benim durumlar...Bakma gülüp eğleniyorum ama bu da benim hayata tutunma şeklim..Şimdi kilo almamam biraz da bu yüzden lazım.Bebegi yaklaşık 3 hafa erken alacaklar yeniden birşey olmasın diye tedbir amaclı..Fazla kilo da istemiyorlar tabi
Hayatımda gördüğüm en yüksek kiloyla hamile kaldım o yüzden çok tedirgindim hala da önümüzdeki aylar çok alacağımı düşünüyorum. Sen artık atlatmışsın canım max 2 Kilo olur bence deAynen 17 haftada hala eksilerde isen bundan sonra risk yoktur ben kendimi bile atlatmış görüyorum bundan sonra alsam alsam 2 kilo alırım diyorum sen başladığım yerde bile bitirebilirsin değil miKurabiyex
Canım bugün hiç giremedim foruma misafirim vardı kuzenimugurbocuuu nerdesin?
O zaman senin sıkı şeker diyeti yapman gerekiyor canım benimde tokluk yüksek değil ama sinira yakın çıktı 50 gr yükleme 140 altı çıkması gerekiyordu 138 cıktı dr sınır sayılır diye şekere dikkat et dedi beslenmeyi ona göre düzenle dedi sende gebelik şeker diyeti yapmalisinKızlar açlık kan sekerim yüksek cıktı.Cihaz alıp takibini yap evde 2 hafta dedi ve diyetisyene yönlendirdi.Cok canım sıkıldı geçen sefer yaptirmamistim muhtemelen şeker yüzünden erken ayrıldı plesantam.En önemli sebepleri şeker tansiyon sigara uyuşturucu vb kullanımı çünkü plesanta dekolmaninin.