Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Geçen pazara göre-600 müsün kuzum?Isleyeyim tabloya.

archimom güncelleme 10.haftanın içindeyim 54.4 migdem beni öldürüyor yemek yiyemiyorum bır kilo vermişim
Yaaa,benim çok fazla bulantim olmadı,olan da 12-14.haftada geçti.Metramid ya da muadili bir bulantı ilacı kullan istersen.Doktorlar da öneriyor bulantinin cok oldugu durumlarda

Yaaa,benim çok fazla bulantim olmadı,olan da 12-14.haftada geçti.Metramid ya da muadili bir bulantı ilacı kullan istersen.Doktorlar da öneriyor bulantinin cok oldugu durumlarda
Doktor bir tane yazdı onu kullanıyorum ama oda hemen geçici. Bide 12 haftaya kadar böyle devam eder sonrasında kendin çok yemek isticeksin dedi. Sabrediyorum bende

Doktor bir tane yazdı onu kullanıyorum ama oda hemen geçici. Bide 12 haftaya kadar böyle devam eder sonrasında kendin çok yemek isticeksin dedi. Sabrediyorum bende
Sabret,geçecek elbet.. Bazı gebelerin son haftalara kadar devam edebiliyormuş ama istisna tabi.Umarim öyle bir durum olmaz.Bir arkadaşım vardı 40 haftaya kadar kustu ama çok kiloluydu şekeri de vardı

Evet +10 la gireceksin doğuma..Gayet iyi.Tebrik ediyorum.Ben de +10 la girebilsem harika olacak.Evet diyet şimdiden iyi geldi bana.Motivasyonumu kaybetmeden devam edebilirim umarım

Sabret,geçecek elbet.. Bazı gebelerin son haftalara kadar devam edebiliyormuş ama istisna tabi.Umarim öyle bir durum olmaz.Bir arkadaşım vardı 40 haftaya kadar kustu ama çok kiloluydu şekeri de vardı
Çok migdesi bulananın bebişi erkek olurmuş yani öyle bir söylem var, arkadaşın erkekmi kızmı oldu

Bu hafta ben de -1 im canım hehe insan nasıl mutlu oluyor ya
Ben de diyete başladım 3 gün önce.Seker yüklenmesinde şeker biraz yüksek çıkınca diyetisyene yonlendirildim bir de şeker ölçüm cihazı ile takip yapıyorum.Bugun -1 im.
Çok mutluluk veriyor di mi insana kilo almamış olmak aslında ben diyet yapmıyorum ama karbonhidrat tüketmedim kısacası yoksa az miktarda tatlı da yedim yani karbonhidratı kestiğim için verilen kilonun bebeğimden gitmediğini biliyorum içim rahat normalde olsa acıkınca peynir ekmek atıştırırken şimdi havuç muz yoğurt süt vs tüketiyorum. Bebişe daha bile çok yarıyor

Yaaa ne diyorsun. Mutlu etmez mi Doğru besinleri doğru miktarda tükettiğimiz sürece bebisler gayet sağlıkla büyür gider.Onlarin doğum kilosu belli zaten .Biz gunde 3500 kalori alsak 3.5 kilo doğar, 1800 kalori alsak ta 3.4 kilo doğar.Birsey değişmez araştırmalar bunu gösteriyor ki deneyimle de sabittir.Diyet deyince insanlar yanlış anlıyor,besinlerin kısıtlandığı şok diyetlerle karıştırıyorlar.Benim şu an yaptığım diyette tüm besinler kafi miktarda mevcut.Bebege de yeter benim günlük aktivitelerine ve metobolizmama da .Zaten bebisler için günlük 300 kalori fazla almamız yeterli.

Aynen öyle. Tatlı ve hamurişinin bebişe hiç bir faydası yok biz kendimize yiyoruz

Aynen öyle. Tatlı ve hamurişinin bebişe hiç bir faydası yok biz kendimize yiyoruz
Sonrası malum..Yarın büyük oğlumun doğumgünü...açık alanda su kenarı bir yerde birkaç arkadaşla kutlayacağız.Bakalim ben ne yapacağım.Isletme çok güzel hamurişleri yapıyor.

Sonrası malum..Yarın büyük oğlumun doğumgünü...açık alanda su kenarı bir yerde birkaç arkadaşla kutlayacağız.Bakalim ben ne yapacağım.Isletme çok güzel hamurişleri yapıyor.
Özel günlerde keyif kaçırmayı doğru bulmuyorum Abartmadan ortama ayak uydurmak gerek bence.

Grubumuz aktif olduğunda çok iyi oluyor
Çok migdesi bulananın bebişi erkek olurmuş yani öyle bir söylem var, arkadaşın erkekmi kızmı oldu
Canım o benim bu haftaya geldim hala midem bulanıyor ama başlardaki gibi değil tabi ilk 20 haftam zehir zıkkım olmuştu dünyam kararmıştı sonraları azaldı ama bitmiyor sodayla vs geçiştirmeye çalışıyorum hergun kusmuyorum arada bir artık

Canım o benim bu haftaya geldim hala midem bulanıyor ama başlardaki gibi değil tabi ilk 20 haftam zehir zıkkım olmuştu dünyam kararmıştı sonraları azaldı ama bitmiyor sodayla vs geçiştirmeye çalışıyorum hergun kusmuyorum arada bir artık
[/QUOTE]
Aaa ciddi misin Kilo almamanin sırrı bello oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…