- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.481
Geçen pazara göre-600 müsün kuzum?Isleyeyim tabloya.HarikasınSenin listenin ekran görüntüsünü almıştım. Bende başlayayım onu uygulamaya
Bende pazar gününden beri her gün nerdeyse 200 gr artmıştım
Ama bu sabah düne göre -800 gitmiş çok ilginç. Ödem tutuyorum galibayada dün biraz dikkat ettim hemen ondan gitti ödemler
Yaaa,benim çok fazla bulantim olmadı,olan da 12-14.haftada geçti.Metramid ya da muadili bir bulantı ilacı kullan istersen.Doktorlar da öneriyor bulantinin cok oldugu durumlardaarchimom güncelleme 10.haftanın içindeyim 54.4 migdem beni öldürüyor yemek yiyemiyorum bır kilo vermişim
Yok geçen pazara göre -100Geçen pazara göre-600 müsün kuzum?Isleyeyim tabloya.
Doktor bir tane yazdı onu kullanıyorum ama oda hemen geçici. Bide 12 haftaya kadar böyle devam eder sonrasında kendin çok yemek isticeksin dedi. Sabrediyorum bendeYaaa,benim çok fazla bulantim olmadı,olan da 12-14.haftada geçti.Metramid ya da muadili bir bulantı ilacı kullan istersen.Doktorlar da öneriyor bulantinin cok oldugu durumlarda
Sabret,geçecek elbet..Doktor bir tane yazdı onu kullanıyorum ama oda hemen geçici. Bide 12 haftaya kadar böyle devam eder sonrasında kendin çok yemek isticeksin dedi. Sabrediyorum bende
Evet +10 la gireceksin doğuma..Gayet iyi.Tebrik ediyorum.Ben de +10 la girebilsem harika olacak.Evet diyet şimdiden iyi geldi bana.Motivasyonumu kaybetmeden devam edebilirim umarımEvet evet artık aldığım alacağım kilo belli oldu 70 le doğuma giderim diye düşünüyorum sezaryen günüm belli değil obur hafta belli olacak artık kısmet
Sen de güzel vermişsin tartıl bakalım kaç geleceksin tam olarak bu şeker diyeti sana iyi gelecek gör de bak
Çok migdesi bulananın bebişi erkek olurmuş yani öyle bir söylem var, arkadaşın erkekmi kızmı olduSabret,geçecek elbet..Bazı gebelerin son haftalara kadar devam edebiliyormuş ama istisna tabi.Umarim öyle bir durum olmaz.Bir arkadaşım vardı 40 haftaya kadar kustu ama çok kiloluydu şekeri de vardı
Benim çok bulantim oldu hala da oluyor zaman zaman bebişim erkek ama kız bebisi olup da bulantısı çok olanda var bu tez yanlış benceÇok migdesi bulananın bebişi erkek olurmuş yani öyle bir söylem var, arkadaşın erkekmi kızmı oldu
Oğlu oldu.Boşver o hurafeleri.Benim birinde çok bulandı diğerinde hiç bulanmadı ikisi de erkekÇok migdesi bulananın bebişi erkek olurmuş yani öyle bir söylem var, arkadaşın erkekmi kızmı oldu
Bu hafta ben de -1 im canım hehe insan nasıl mutlu oluyor ya
Çok mutluluk veriyor di mi insana kilo almamış olmakBen de diyete başladım 3 gün önce.Seker yüklenmesinde şeker biraz yüksek çıkınca diyetisyene yonlendirildim bir de şeker ölçüm cihazı ile takip yapıyorum.Bugun -1 im.
Yaaa ne diyorsun. Mutlu etmez miÇok mutluluk veriyor di mi insana kilo almamış olmakaslında ben diyet yapmıyorum ama karbonhidrat tüketmedim kısacası yoksa az miktarda tatlı da yedim yani karbonhidratı kestiğim için verilen kilonun bebeğimden gitmediğini biliyorum içim rahat normalde olsa acıkınca peynir ekmek atıştırırken şimdi havuç muz yoğurt süt vs tüketiyorum. Bebişe daha bile çok yarıyor
Aynen öyle. Tatlı ve hamurişinin bebişe hiç bir faydası yok biz kendimize yiyoruzYaaa ne diyorsun. Mutlu etmez miDoğru besinleri doğru miktarda tükettiğimiz sürece bebisler gayet sağlıkla büyür gider.Onlarin doğum kilosu belli zaten .Biz gunde 3500 kalori alsak 3.5 kilo doğar, 1800 kalori alsak ta 3.4 kilo doğar.Birsey değişmez araştırmalar bunu gösteriyor ki deneyimle de sabittir.Diyet deyince insanlar yanlış anlıyor,besinlerin kısıtlandığı şok diyetlerle karıştırıyorlar.Benim şu an yaptığım diyette tüm besinler kafi miktarda mevcut.Bebege de yeter benim günlük aktivitelerine ve metobolizmama da .Zaten bebisler için günlük 300 kalori fazla almamız yeterli.
Sonrası malum..Yarın büyük oğlumun doğumgünü...açık alanda su kenarı bir yerde birkaç arkadaşla kutlayacağız.Bakalim ben ne yapacağım.Isletme çok güzel hamurişleri yapıyor.Aynen öyle. Tatlı ve hamurişinin bebişe hiç bir faydası yok biz kendimize yiyoruz
Özel günlerde keyif kaçırmayı doğru bulmuyorumSonrası malum..Yarın büyük oğlumun doğumgünü...açık alanda su kenarı bir yerde birkaç arkadaşla kutlayacağız.Bakalim ben ne yapacağım.Isletme çok güzel hamurişleri yapıyor.
Canım o benimÇok migdesi bulananın bebişi erkek olurmuş yani öyle bir söylem var, arkadaşın erkekmi kızmı oldu
Aaa ciddi misinKilo almamanin sırrı bello oldu
Maşallah Allah sana bagışlasınOğlu oldu.Boşver o hurafeleri.Benim birinde çok bulandı diğerinde hiç bulanmadı ikisi de erkek