- 8 Ocak 2020
- 1.316
- 1.257
- 39
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.381
Maşallah subhanAllahŞuan beş yaşındalar ve tekrar hamileyim.Yabi üç çocuk annesi olacağım nasipse.Benim aileden gelen bir ikiz geni var.Biz zaten ikizHatta bu hamileligimde ikiz olmadığı için şaşırdım
Kızlarim var.Bu arada ben ikiz değilim.İkiz olacağını biliyordum yazdım ama telefonun azizliğine uğramışımMaşallah subhanAllahzor ve güzel bi duygudur. İkiz birinin ilk hamileliğinin ikiz olması çok hoş ya. Cinsiyetleri ne acaba. Fazla olmadıysam
Yedim bugun artik gercekten bıktım kendi haline biraktimKimyonlu birşeyler yedin mi peki? Kimyon da söktürüyor ne var ne yok..Kabak çekirdeği yağı içmiştim ben bir de..
Ay inanılmaz ya hiç tuvalete cikmadan 10 gün nasıl durur insan neden ısrarla dr a gitmiyorsunYedim bugun artik gercekten bıktım kendi haline biraktim
Hoşgeldiniz.Ekliyorum.Gebeliginizi tebrik eder,sağlıkla kavusmanızı dilerimMerhaba bende geldim ilk çocuğunda 27 kg aldim bunda yine şişmeye başladım üstelik onda 50 kgla hamile kalmştım 21 yaşındaydım.
Şimdi.metabolizma yavaşladı.
Yaş 30
Boy 170 kg 62.2
Başlangıç kg. 60.5
Hamilelik haftam 11
Hoşgeldiniz, Tebrik ederim evet daha çok yenisinizMerhaba Bende geldim yeniyim daha 4 haftalık başlangıç kilom 66.5 boy 1.68 günlük sporumu 2 aydır yapıyorum şuan azalltım yeni diye
Diyet listemiz bol da uyan yokdiyet listesi napyorsunuz ben az ve sık yiyemjyorum cok ve sık yiyorum ekmeği de cok abarttim kilolarin basu ekmek doymuyorum yoksa
Ağzımda ekmekle okudum haha içime oturduDiyet listemiz bol da uyan yok
Merhaba hoşgeldiniz.Esas bildirim günümüz pazar.Ama biz cumartesi bildirmeye başlıyoruz ,pazartesi aksamina kadar bildiriyoruz.Merhaba bende gelebilir miyim
İkinci gebeliğim ilkinde 18 kilo almıştm bakalım bunda kaçta tamamlıcam6 haftalık hamileyim henüz kilo almadım başlangıç kilom 62 boyumda 1.71 hangi günler bildiriyoruz güncel kilomuzu archimom
Önümüzdeki birkaç günde elimdeki hamileler icin olan tüm listeleri yeniden paylaşacağım ben yine deAğzımda ekmekle okudum haha içime oturdu
Ben yatimde iyice kilo olsunÖnümüzdeki birkaç günde elimdeki hamileler icin olan tüm listeleri yeniden paylaşacağım ben yine deAfiyet olsun bu saatte ekmek Evet...peki
Teşekkür ederimMerhaba hoşgeldiniz.Esas bildirim günümüz pazar.Ama biz cumartesi bildirmeye başlıyoruz ,pazartesi aksamina kadar bildiriyoruz.Haftasonu kilolardan konuşarak geçiyor zaten..Gebeliginizi tebrik ederim.Konunun başlarında diyet listeleri paylaşmıştım tekrar paylaşacağım önümüzdeki birkaç günde.Ekliyorum,sevgilerimle
Yani biz pek diyet grubu olamadık.Diyet grubu olmak için diyet yapmak lazımTeşekkür ederimtam gününde gelmişim o zaman pazar sabahtan bildiririm
Daha önceden diyet gruplarına katıldım o yüzden az çok biliyorum ama mutlaka daha sağlıklı besleyici listelerdir takipteyim
Birde acaba eliptik bisiklet sürmenin bi sakıncası olur mu