Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Şuan beş yaşındalar ve tekrar hamileyim.Yabi üç çocuk annesi olacağım nasipse.Benim aileden gelen bir ikiz geni var.Biz zaten ikiz 😅Hatta bu hamileligimde ikiz olmadığı için şaşırdım
Maşallah subhanAllah😊 zor ve güzel bi duygudur. İkiz birinin ilk hamileliğinin ikiz olması çok hoş ya. Cinsiyetleri ne acaba. Fazla olmadıysam😏

Maşallah subhanAllah😊 zor ve güzel bi duygudur. İkiz birinin ilk hamileliğinin ikiz olması çok hoş ya. Cinsiyetleri ne acaba. Fazla olmadıysam😏
Kızlarim var.Bu arada ben ikiz değilim.İkiz olacağını biliyordum yazdım ama telefonun azizliğine uğramışım😅

Merhaba bende geldim ilk çocuğunda 27 kg aldim bunda yine şişmeye başladım üstelik onda 50 kgla hamile kalmştım 21 yaşındaydım.

Şimdi.metabolizma yavaşladı.
Yaş 30
Boy 170 kg 62.2
Başlangıç kg. 60.5
Hamilelik haftam 11

Kızlar ben çok yiyorum boğazımı tutamıyorum ama her gün 10bin adım yürüyüş yapıyorum ama yine de çok hızlı kilo alıyorum. Çok canım sıkılıyor😞
Son bir haftada 1.5 kilo toplamda 8.5 kilo aldım daha 22. Haftanın içindeyken.

Merhabalar sabah 81.7 olduğumu görünce aaa 700 gr almışım diye sevinir mi insan çünkü bu hafta baya yedim hamur işi falan biraz abarttım 1.5 kg almışımdır diyordum.çünkü annem bendeydi hoş ev işi kışa hazirlık vs derken demekki hareket olmuş🤔

Merhaba bende geldim ilk çocuğunda 27 kg aldim bunda yine şişmeye başladım üstelik onda 50 kgla hamile kalmştım 21 yaşındaydım.

Şimdi.metabolizma yavaşladı.
Yaş 30
Boy 170 kg 62.2
Başlangıç kg. 60.5
Hamilelik haftam 11
Hoşgeldiniz.Ekliyorum.Gebeliginizi tebrik eder,sağlıkla kavusmanızı dilerim

Merhaba bende gelebilir miyim :KK3:
İkinci gebeliğim ilkinde 18 kilo almıştm bakalım bunda kaçta tamamlıcam 😊 6 haftalık hamileyim henüz kilo almadım başlangıç kilom 62 boyumda 1.71 hangi günler bildiriyoruz güncel kilomuzu archimom archimom

Merhaba bende gelebilir miyim :KK3:
İkinci gebeliğim ilkinde 18 kilo almıştm bakalım bunda kaçta tamamlıcam 😊 6 haftalık hamileyim henüz kilo almadım başlangıç kilom 62 boyumda 1.71 hangi günler bildiriyoruz güncel kilomuzu archimom archimom
Merhaba hoşgeldiniz.Esas bildirim günümüz pazar.Ama biz cumartesi bildirmeye başlıyoruz ,pazartesi aksamina kadar bildiriyoruz.🤣 Haftasonu kilolardan konuşarak geçiyor zaten..Gebeliginizi tebrik ederim.Konunun başlarında diyet listeleri paylaşmıştım tekrar paylaşacağım önümüzdeki birkaç günde.Ekliyorum,sevgilerimle

Merhaba hoşgeldiniz.Esas bildirim günümüz pazar.Ama biz cumartesi bildirmeye başlıyoruz ,pazartesi aksamina kadar bildiriyoruz.🤣 Haftasonu kilolardan konuşarak geçiyor zaten..Gebeliginizi tebrik ederim.Konunun başlarında diyet listeleri paylaşmıştım tekrar paylaşacağım önümüzdeki birkaç günde.Ekliyorum,sevgilerimle
Teşekkür ederim 😊 tam gününde gelmişim o zaman pazar sabahtan bildiririm
Daha önceden diyet gruplarına katıldım o yüzden az çok biliyorum ama mutlaka daha sağlıklı besleyici listelerdir takipteyim🥰
Birde acaba eliptik bisiklet sürmenin bi sakıncası olur mu

Teşekkür ederim 😊 tam gününde gelmişim o zaman pazar sabahtan bildiririm
Daha önceden diyet gruplarına katıldım o yüzden az çok biliyorum ama mutlaka daha sağlıklı besleyici listelerdir takipteyim🥰
Birde acaba eliptik bisiklet sürmenin bi sakıncası olur mu
Yani biz pek diyet grubu olamadık.Diyet grubu olmak için diyet yapmak lazım 😎😎😎 Biz genelde bu kadar çok kiloyu nasıl aldığımızdan konuşuyor kilo almayanlara gıpta ederek geçiriyoruz günleri :dondurma:

X