Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Selam kızlar 👋 Hepinize iyi dilekleriniz için çok tesekkurler. Ayrintili ult. gayet iyi cıktı. Her şey normal dedi doktor şükür. Sonra sonucu gebelik takibi yapan doktora goturdum o da normal dedi . Bi sonraki randevu ne zaman olacak şeker yüklemesi vs . Hiç bişey demedi. Zaten ben hastane degistirecegimi sonuçlarımin birer çıktısını istemiştim . Ankara şehir hastanesi maalesef korona kaynıyor . Hoş Ankaranin her yeri korona artık.Bakalim kısmet bir yer buluruz inşallah 🙄

Kız ben bunu niye buraya yazmışım diğer tarafa yazacaktım ..Kafa gidik.. 🙄

Selam kızlar 87 olmuşum yine bu hafta vitaminleri içince almaya başladım ya son zamanlar olsun o kadar diyorum artık napiyim toplam 5 kilo bence dha iki üç kilo alma Hakkım var 😂

Selam kızlar 87 olmuşum yine bu hafta vitaminleri içince almaya başladım ya son zamanlar olsun o kadar diyorum artık napiyim toplam 5 kilo bence dha iki üç kilo alma Hakkım var 😂
Ay hamileligin son haftalarına gelmiş topu topu 5 kilo almışsın harikasın tabi ki hakkin var 😂 Ben 5 kiloyu şimdiden aldım 22.haftadayim

Kızlar sabah caniniz çekmesin de bir peynirli poğaça yedim.4 saattir mide diye birşey kalmadı bende..Farklı yağ olduğu için mıdır nedir öldüm ben ya bu nedir ?! icimi dışıma cikardi boyk

Kızlar sabah caniniz çekmesin de bir peynirli poğaça yedim.4 saattir mide diye birşey kalmadı bende..Farklı yağ olduğu için mıdır nedir öldüm ben ya bu nedir ?! icimi dışıma cikardi boyk
Hazır poğaça ise için almamıştır canım
Bende bugün de güzel gidiyorum hem diyetim hemde yürüyüşüm u yaptım 45 dk net yürüdüm bugün 4 gündür aksatmıyorum yürüyüşü

Aynen farklı yağ kullanmışlardır o dokunmuştur. Bir de sıcak yediysen yakar mideni . Yoğurt falan ye rahatlatır biraz .buarada sakız çiğnemek bu günlerde beni baya rahatlatıyor onu da deneyebilirsin.gecmis olsun canım.

Hazır poğaça ise için almamıştır canım
Bende bugün de güzel gidiyorum hem diyetim hemde yürüyüşüm u yaptım 45 dk net yürüdüm bugün 4 gündür aksatmıyorum yürüyüşü
Harikasın.Hava çok sıcak yürüyüşü nasıl yapıyorsun ?Bizim de yayla var oraya çıkıyorum bugün.Ormanda yürüyüş yapıyoruz akşamları.Benim oglus orda anneannesiyle kalıyorlar. Birkac gün yürüyeceğim ben de

Merhaba herkese ben hala cinsiyet öğrenemedim yarın kontrolum var çikolata yiyerek gitmiştim iki kere ikisindede etkisi olmadı başka önerisi olan var mı 🤣

Merhaba herkese ben hala cinsiyet öğrenemedim yarın kontrolum var çikolata yiyerek gitmiştim iki kere ikisindede etkisi olmadı başka önerisi olan var mı 🤣
Aaa ciddi mi😁 Yarın öğrenirsin artık.Ben yeme icmeyle bebegin hareketinin artacağına inananlardan değilim şahsen. Bebeğe plesanta yoluyla besin aktarımı oluyor sonuçta.Yine de tok gidersin

Aaa ciddi mi😁 Yarın öğrenirsin artık.Ben yeme icmeyle bebegin hareketinin artacağına inananlardan değilim şahsen. Bebeğe plesanta yoluyla besin aktarımı oluyor sonuçta.Yine de tok gidersin
Bende öğrenmek istiyorum artık 🤣 açlığa dayanamıyorum zaten elim ayağım dolanıyo :olamaz:

Aynen okadar tatlı yedim 1 kere hareketli gördüm sürekli eller kafada yatıyor ohh keyif :))

Harikasın.Hava çok sıcak yürüyüşü nasıl yapıyorsun ?Bizim de yayla var oraya çıkıyorum bugün.Ormanda yürüyüş yapıyoruz akşamları.Benim oglus orda anneannesiyle kalıyorlar. Birkac gün yürüyeceğim ben de
Öğlen olmadan hava daha ısınmadan çıkıyorum canım bugünde çıktım yine 40 dk kadar yürüdüm
Diyetime de dikkat ettim biraz da hamile plates yaptım ama hareket kabiliyetim azalmış hiç kolay olmadı 69 kiloyu kilom aşırı olmadığı halde bacaklarim dolma gibi oldu

X