Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Doğumdan eve geldiğimde sadece 4 kilo gitmişti :KK53: ama sonra 2 haftada 6 kilo daha gitti 👍
Ben ilk gebeliğimden en çok kiloyu 20-25 haftaları arasında almıştım:KK14:
Öyle oluyor..İlk çıkışta 4-5 kg civarı, 2-3 hafta içinde de toplam 10 kg gitmiş oluyor.Ben ilk gebeliğimde 16 kg almış, 40.gün hamile kaldığım kiloya dönmüştüm..Yani 16 kg gitmişti.Tabi emziriyordum

Öyle oluyor..İlk çıkışta 4-5 kg civarı, 2-3 hafta içinde de toplam 10 kg gitmiş oluyor.Ben ilk gebeliğimde 16 kg almış, 40.gün hamile kaldığım kiloya dönmüştüm..Yani 16 kg gitmişti.Tabi emziriyordum
Yok ben o kadar şanslı değildim :KK53:
Annem gittikten sonra iyi beslenemedim🤦‍♀️ Oğlum sürekli ağlardı gün boyu. Hep ayakta ekmek arası yada paketli her ne bulduysam onu yerdim. Böyle olunca 3 kilosunu aldım o verdiğim 10 kilonun😅
Sonra baktım böyle olmuyor oğlum 6 aylık olunca diyet-spor başladım 14 aylıkken anca hamile kaldığım kiloya düşebildim yani kalan 9 kiloyu verdim:KK70:

Yok ben o kadar şanslı değildim :KK53:
Annem gittikten sonra iyi beslenemedim🤦‍♀️ Oğlum sürekli ağlardı gün boyu. Hep ayakta ekmek arası yada paketli her ne bulduysam onu yerdim. Böyle olunca 3 kilosunu aldım o verdiğim 10 kilonun😅
Sonra baktım böyle olmuyor oğlum 6 aylık olunca diyet-spor başladım 14 aylıkken anca hamile kaldığım kiloya düşebildim yani kalan 9 kiloyu verdim:KK70:
Hmm baya zaman almış.Ben yetinmedim,kilo vermeye devam ettim ileri aylarda hamile kaldığım kilonun da oldukça altına düşmüştüm. Görenler şaşkınlık içerisinde kalıyordu. Dikkatli beslenme ve emzirmenin gucu ..Zira gunde 500-600 kcal harcaniyor emzirme ile

Günaydın güncel kilom 57,4 kg. Bu hafta biraz kaçırdım bağırsaklarım dolu ve ödemim var bence o yüzden rakam yine gerçeği yansıtmıyor. Bu hafta dikkat edip haftaya gerçek rakamı yakalayacağım inşallah 🤰

Merhabalarr.
25+0 güncel kilom 82.8
Şaşırtıcı okadar aşureye rağmen bu hafta 200gram almışım. 😆
Haftaya mutlaka acısı çıkar.

Yürüyüşe ben de çıkamıyorum kızlar ya. Gündüz iş yerinde o kadar yoruluyorum ki akşam zaten yemekten sonra uzanıp kalıyorum erkenden de uyuyorum zaten. Su da çok içmşyorum hareketsizlik ve su içmemek hızlı kilo almama sebep oluyor.

Ben sabahları tartılıyorum. İki sabah arasında 500 - 700 g fark olabiliyor. Kilosu 8. ay civarında bu kadar dalgalanan var mı?
Arada bana da oluyor o. Bir önceki günün özellikle akşamında yediklerimin etkilediğini düşünüyorum. Ve tuvalet olayı tabi ki

X