- 23 Ağustos 2017
- 2.261
- 4.901
- 35
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
En rahat haftalarmiş şimdi içinde olduklarimiz.. dikkatli ol dedi doktorum.. 6. Aydan sonra iyiden zaten iştahin acilacak dedi..83 oldum.20.hafta 5 kilo aldım
Olsun bakalım oluypr zaten mani olunmuyor her şey miniğimiz içinOlsun.Zaten düşük bir kilodasın.Hafta hafta böyle dalgalanmalar normal
Hoşgeldiniz.Ekliyorum listeye.Pazar günleri kilo bildirimi yapıyoruz.Boy: 1.70
Başlangıç kilosu: 70
Güncel kilo:70
10+2 haftalık hamileyim
Ben pazar bildirim yapmaya korkuyorumyarın hem aşure günü hem doğum günüm. İlla yicem bi şeyler. Zaten hafta boyınca da biraz kaçırmış olabilirm
Ben pazar bildirim yapmaya korkuyorumyarın hem aşure günü hem doğum günüm. İlla yicem bi şeyler. Zaten hafta boyınca da biraz kaçırmış olabilirm
Yarın da tartışcam zaten bakalım iki gün arasında nasıl oynama olacakBu hafta bende almış olmaktan korkuyorum
Ben bugün tartılmayı unuttumKilo bildirimlerini bugünden yapabilirsiniz kızlarEvet gelsinler
Ben perşembe yaptım güncellemişsin zatenKilo bildirimlerini bugünden yapabilirsiniz kızlarEvet gelsinler
Olsun,yine yapBen perşembe yaptım güncellemişsin zaten
3 haftada sadece yarım kilo almışım zaten şimdi 75.5 oldum 26. Haftanın başlarındayım daha bebegimin kilosu da 1 kilo 5 gram olmuş. En detaylısından oldu muOlsun,yine yap
Oldu oldu3 haftada sadece yarım kilo almışım zaten şimdi 75.5 oldum 26. Haftanın başlarındayım daha bebegimin kilosu da 1 kilo 5 gram olmuş. En detaylısından oldu mu