- 18 Nisan 2012
- 8.331
- 18.323
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
O bende de oldu bu günlerde magnezyum icip yatıcam inşallah faydası olurBu sabah 65.8 çıktım ancak ne yazıkki kabızlık sorunum var
Toz olan magnezyumdanmi içiyorsunuzO bende de oldu bu günlerde magnezyum icip yatıcam inşallah faydası olur
Toz şeklinde ama paket paket magnesia calsine gibi şişede degil adi magvital gebelere veriyor dr lar kramplar içinToz olan magnezyumdanmi içiyorsunuz
Bence haftanıza göre çok iyi kilo durumunuzBu hafta bende 600 gr almışım65.9 oldu güncel kilom
Olsun.Zaten düşük bir kilodasın.Hafta hafta böyle dalgalanmalar normalKızlar günaydın. Dün tartılmayı unutmuşum. Kahvaltıya da dışarı çıktık o yüzden kilo bildirimi yapamadım. Bu sabah tartıldım ama beni çok mutsuz etti gördüğüm şey. 56,8 kg bugün. 1 haftada birbuçuk kilo almışım
Sen de cok iyi gidiyorsun.Ben hala toplayamadım kendimi.Cok hızlı gidiyorumKizlar, gecen haftadan itibaren gunde yarim saat yuruyus yapiyorum ve diyrt listeme uymaya calisiyorum bu sabah 78.5i gordum..
Kontrole gittim doktora. Kuzum iyi cok sukur. Gelisimi yolunda dedi doktorum..
Ben de magnorm içiyorum.Toz olanını da yazdı yeni doktorum.Eski doktorum tablet yazmıştı.Farketmez. Hem kabızlığa iyi geliyor hatta hafif ishal de yapıyor bazen,olsun.Hem de magnezyum almamız gerek zaten kas sağlığımız için.Benim kramplarımi da azalttıToz şeklinde ama paket paket magnesia calsine gibi şişede degil adi magvital gebelere veriyor dr lar kramplar için
Kaç oldun cnm?Sen de cok iyi gidiyorsun.Ben hala toplayamadım kendimi.Cok hızlı gidiyorum
Tadi nasil acaba magnesia gibiyse agizda cok kotu bir tat birakiyor kullanmam cok zor.Toz şeklinde ama paket paket magnesia calsine gibi şişede degil adi magvital gebelere veriyor dr lar kramplar için
Yok oralet gibi canım içimi kolayTadi nasil acaba magnesia gibiyse agizda cok kotu bir tat birakiyor kullanmam cok zor.
Kaç kilosun sende söyle hadi bak hepimiz alıyoruzSen de cok iyi gidiyorsun.Ben hala toplayamadım kendimi.Cok hızlı gidiyorum
83Kaç kilosun sende söyle hadi bak hepimiz alıyoruz
83 oldum.20.hafta 5 kilo aldımKaç oldun cnm?