Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Bugünde 79 gösterdi tartı çok kabızlık sorunu yaşıyorum günler sonra tuvalete çıkabildim ondan sanırım. Kabızlık için önereceğiniz bir şey var mı arkadaşlar aşırı zorlanıyorum : (
Magnezyum canım dr un yazsın zaten lazım olur bundan sonra kramplar için çok güzel rahatlatiyor birde zaten beyaz ekmek yememek gerekiyor her açıdan hem kilo hem ödem hem bağırsak problemleri hem kan şekeri açısından

9 haftada 3500 gr haftada 400 gr olsa 3600gr bu zamana kadar ki gidişinize göre normal.
Hayırlısıyla İnşAllah 👐
Inşallah canım 12 13 kilo raziyim artık ödem im varisim var aslında hepsi kilo değil aldıklarımın bazen 67.5 kg a düşüyorum bazen çıkıyor ben fazla olanı söylüyorum gevşeklik yapmamak için

Günaydın, 1 hafta sehir disinda tatilde idim. Sabah tartildim. Ödem mi bilmiyorum ama 61.8 çıktım tartıda. 1 kilo almışım. Mide bulantilarim devam ediyor aslinda. Haftaya tam belli olur.

Bende hala 64.0 im tartı mi yanlış hep eyni çıkıyor diyorum başka yerlere koydum tartıldım aynı üstüme bikac birşey giydim farkediyor yani doğru gibi bilmiyorum yediklerim karnım hemen sistigi için mi bana fazla geliyor bilmiyorum ama pek zararlı şeyler yemiyorum bakalım hayırlısı 😃

X