- Konu Sahibi slvlovehmt
Bugünde 79 gösterdi tartı çok kabızlık sorunu yaşıyorum günler sonra tuvalete çıkabildim ondan sanırım. Kabızlık için önereceğiniz bir şey var mı arkadaşlar aşırı zorlanıyorum : (18. Hafta 79.5 olduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünde 79 gösterdi tartı çok kabızlık sorunu yaşıyorum günler sonra tuvalete çıkabildim ondan sanırım. Kabızlık için önereceğiniz bir şey var mı arkadaşlar aşırı zorlanıyorum : (18. Hafta 79.5 olduk
Magnezyum canım dr un yazsın zaten lazım olur bundan sonra kramplar için çok güzel rahatlatiyor birde zaten beyaz ekmek yememek gerekiyor her açıdan hem kilo hem ödem hem bağırsak problemleri hem kan şekeri açısındanBugünde 79 gösterdi tartı çok kabızlık sorunu yaşıyorum günler sonra tuvalete çıkabildim ondan sanırım. Kabızlık için önereceğiniz bir şey var mı arkadaşlar aşırı zorlanıyorum : (
Çok teşekkür ederim doktora söyleyeyim..Magnezyum canım dr un yazsın zaten lazım olur bundan sonra kramplar için çok güzel rahatlatiyor birde zaten beyaz ekmek yememek gerekiyor her açıdan hem kilo hem ödem hem bağırsak problemleri hem kan şekeri açısından
9 haftada 3500 gr haftada 400 gr olsa 3600gr bu zamana kadar ki gidişinize göre normal.Bu haftanın tartısı
29. Hafta 68.5 kg
+8.5 kg
Hala umudum var 12 kg ile bitirmek konusunda
9 hafta kaldı doğuma
Inşallah canım 12 13 kilo raziyim artık ödem im varisim var aslında hepsi kilo değil aldıklarımın bazen 67.5 kg a düşüyorum bazen çıkıyor ben fazla olanı söylüyorum gevşeklik yapmamak için9 haftada 3500 gr haftada 400 gr olsa 3600gr bu zamana kadar ki gidişinize göre normal.
Hayırlısıyla İnşAllah
Verdin mi yani canım boyun kaçKizlar, gecen haftadan itibaren gunde yarim saat yuruyus yapiyorum ve diyrt listeme uymaya calisiyorum bu sabah 78.5i gordum..
Kontrole gittim doktora. Kuzum iyi cok sukur. Gelisimi yolunda dedi doktorum..
En iyisi. İşi sıkı tutmak için limiti doldu dolacak diye hesap etmenInşallah canım 12 13 kilo raziyim artık ödem im varisim var aslında hepsi kilo değil aldıklarımın bazen 67.5 kg a düşüyorum bazen çıkıyor ben fazla olanı söylüyorum gevşeklik yapmamak için
Evet cnm verdim 1 kilodan biraz fazla. Boyum 1.70.. kilolu basladim gebelige ne yazık ki.. 78 ile hamile kaldım..Verdin mi yani canım boyun kaç
Artık bundan sonra zor olur durdurmak biraz alirsinGünaydın kilom 79,4 çıktı bu sabah. Neden böyle yüksek çıktı birden anlam veremedim ya tartı şaşırdı ya benim vücut
Haftaiçi de tartılmıştım ama böyle değildi, 1-2 günde yükseldi, ödemdir inşArtık bundan sonra zor olur durdurmak biraz alirsin