- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
Çok şükür iyiymiş canım cuma kontrolüm vardı her şey yolunda dedi doktorum. Benim minik kızım 213 gr olmuş idealdi yaniÇok güzel canım bebegin gelişimi de iyiyse inşallah böyle devam edersin
Bu arada affedersin kabızlık dedin ya,ben de lavaboya gittim.82.5 tan 82 ye indimKorkma canım dur diyebilirsin henüz çok geç değil bende 4 haftadır bir ileri iki geri sabit tutuyorum sende öyle yaparsın bazen ödemden bazende afedersin kabizliktan fazla çıktığı oluyor ben senin yazdığın diyete uymaya çalışıyorum çok az kaçamak oluyor o da artık bebegin hakkı diye moralimi bozmuyorum mesela arada sadece 1 bisküvi kaçıyor daha fazlası değil sende kendi verdiğin listelere uyarak pek ala toparlayabilirsin
Biz seninle ikimiz uçtuk zatenGünaydın hanımlar
Bu hafta misafirlerim vardı. En az 1 öğün dışarda yedik falan derrrrkeeeen 79 ile karışınızdayım . 1.5 kilo almışım resmen.Valla ben şokNe güzel vermeye başlamıştım yaa bilmiyorum ne olacak halim
Verirsin canım çok dert etme ama daha dikkatli olmakta fayda varGünaydın hanımlar
Bu hafta misafirlerim vardı. En az 1 öğün dışarda yedik falan derrrrkeeeen 79 ile karışınızdayım . 1.5 kilo almışım resmen.Valla ben şokNe güzel vermeye başlamıştım yaa bilmiyorum ne olacak halim
Dikkat etmeyince bu haftalarda hızlıca alınıyor işte..Bebisler de büyümeye başladı şimdi haftada 100-150 gr da onlar da alıyor.Verirsin canım çok dert etme ama daha dikkatli olmakta fayda var
Ay ne güzel 7 aya 8 kilo maşallah umarım bende böyle olurum
Evet canım sabahları afedersin tuvaletten sonra 67 kg ye düşüyorum da artık o 1 kg aşağı 1 kg yukarı değişiyor fazla olanı söyledim dikkat ediyorum son 10 haftam zaten sezaryen olunca biraz erken oluyor doğum 10 haftayida 2 3 kilo ile geçirsem istiyorumAy ne güzel 7 aya 8 kilo maşallah umarım bende böyle olurum
Sen hiç mi kilo almadın canım 19 hafta boyunca19.hafta kilom aynı değişme yok
Yok yok aldım 66 yla kaldım 67,8 im 1,8 kilo aldımSen hiç mi kilo almadın canım 19 hafta boyunca
Bakalım benim nasıl olcak bende dikkat etmeye çalışıyorum doğum kolay olsun diyeSen hiç mi kilo almadın canım 19 hafta boyunca
Doğru söylüyorsun bu hafta oğlum istedi diye hamur yaptım yapmışken kendi canım da tatlı istedi onu yaptım yanına bir de ek hamur yaptım derken sonuç belli bu hafta hamur yokDikkat etmeyince bu haftalarda hızlıca alınıyor işte..Bebisler de büyümeye başladı şimdi haftada 100-150 gr da onlar da alıyor.
Ya ben de bugün hem ogle hem akşam yemeğini dışarda yedim.Guya diyete başlayacaktım.Nasil yiyorum var ya.Yediğim şeyleri ifşa etmeyeyim burda.Hamurisi ne varsa hepsine bayılırım ben deDoğru söylüyorsun bu hafta oğlum istedi diye hamur yaptım yapmışken kendi canım da tatlı istedi onu yaptım yanına bir de ek hamur yaptım derken sonuç belli bu hafta hamur yok
Ben kendimi epey tuttum ilk hamileliğimi +20 ile tamamlamış biri olarak çok riskli durumdayım da insan arada da yemek istiyor aslında neredeyse her gün en az 20 dk spor da yaptım da neden 1 kilo aldım hala aşırı fazla geliyorYa ben de bugün hem ogle hem akşam yemeğini dışarda yedim.Guya diyete başlayacaktım.Nasil yiyorum var ya.Yediğim şeyleri ifşa etmeyeyim burda.Hamurisi ne varsa hepsine bayılırım ben de