Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Bu arada affedersin kabızlık dedin ya,ben de lavaboya gittim.82.5 tan 82 ye indim Evet çok farkediyor gerçekten..Hemen de tekrar güncelledim valla

Benim kilo alımım bir ileri bir geri olarak gidiyor geçen hafta -200 sen bu hafta +1 kg yani sabah 65.6 çıktım aldığıma şok olmadım çünkü bu hafta hamur işi ve tatlı kaçamaklarım oldu ama yine de 1 kilo çok fazla yaa
Neyse bu hafta çok dikkat etmek lazım demek ki

Bir de benim ilk hamileliğimde de bunda da 20 haftadan sonra karnım kocaman oluyor şimdi de bir haftada ciddi hamile görüntüsüne kavuştum ilkinde suyum fazlaydı bunda nasıl acaba

Günaydın hanımlar
Bu hafta misafirlerim vardı. En az 1 öğün dışarda yedik falan derrrrkeeeen 79 ile karışınızdayım . 1.5 kilo almışım resmen.Valla ben şok Ne güzel vermeye başlamıştım yaa bilmiyorum ne olacak halim

Biz seninle ikimiz uçtuk zaten

Verirsin canım çok dert etme ama daha dikkatli olmakta fayda var

Ay ne güzel 7 aya 8 kilo maşallah umarım bende böyle olurum
Evet canım sabahları afedersin tuvaletten sonra 67 kg ye düşüyorum da artık o 1 kg aşağı 1 kg yukarı değişiyor fazla olanı söyledim dikkat ediyorum son 10 haftam zaten sezaryen olunca biraz erken oluyor doğum 10 haftayida 2 3 kilo ile geçirsem istiyorum

Dikkat etmeyince bu haftalarda hızlıca alınıyor işte..Bebisler de büyümeye başladı şimdi haftada 100-150 gr da onlar da alıyor.
Doğru söylüyorsun bu hafta oğlum istedi diye hamur yaptım yapmışken kendi canım da tatlı istedi onu yaptım yanına bir de ek hamur yaptım derken sonuç belli bu hafta hamur yok

Doğru söylüyorsun bu hafta oğlum istedi diye hamur yaptım yapmışken kendi canım da tatlı istedi onu yaptım yanına bir de ek hamur yaptım derken sonuç belli bu hafta hamur yok
Ya ben de bugün hem ogle hem akşam yemeğini dışarda yedim.Guya diyete başlayacaktım.Nasil yiyorum var ya.Yediğim şeyleri ifşa etmeyeyim burda.Hamurisi ne varsa hepsine bayılırım ben de

Ya ben de bugün hem ogle hem akşam yemeğini dışarda yedim.Guya diyete başlayacaktım.Nasil yiyorum var ya.Yediğim şeyleri ifşa etmeyeyim burda.Hamurisi ne varsa hepsine bayılırım ben de
Ben kendimi epey tuttum ilk hamileliğimi +20 ile tamamlamış biri olarak çok riskli durumdayım da insan arada da yemek istiyor aslında neredeyse her gün en az 20 dk spor da yaptım da neden 1 kilo aldım hala aşırı fazla geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…