Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Hızlı değilsin canım ya...3.trimestera girmişsin.4 kilo daha alsan 12 kilo almış olursun bence çok iyi

Hızlı değilsin canım ya...3.trimestera girmişsin.4 kilo daha alsan 12 kilo almış olursun bence çok iyi
Ay inşallah dikkat edicem çünkü şeker sınırda çıktı mecburen şekerimi yükseltecek şeylerden uzak durucam 12 ile biter inşallah sezaryenliyim zaten 38 haftada olacak doğum 10 hafta falan kalmış oluyor haftada 400 gr alırsam 10 haftada 4 kilo olur da ben onu da almasam istiyorum o da bu haftalardan sonra çok zor oluyor

Bebek nasıl kilosu falan iyimi doğumla birlikte ilk günden 7 kilo gidiyor zaten sen epey zayıflamış olarak doğum yapmış olacaksın doğuma 77 olsan doğumdan çıktığında 70 kilo olacaksın ne güzel
Maşallah bebek gelişiyorsa ne mutlu size ben de 75 ile hamile kaldım 73e düştüm ama şimdi 78im .. siz hiç geri almamışsınız ne güzel
Bebeğim 1hafta önden gidiyor, ancak kilo alamamak bende halsizlik yarattı. Tek sıkıntım o, bir kızım var bazen yetişemediğimi hissediyorum. Bakalim iki çocuklu hayatta nasıl dinç kalacagim

Kızlar inanılmaz bir hızla kilo alıyorum.19.haftaya girdim ve şimdiden 4.5 kilo aldim
Mide bulantısı felan çok fazla olmadı herhalde canım sende öyleyse normal ya bende de düşün kusmadan hariç herşey oldu çıkarmadığım için mide yanmasina bulanmasina iyi gelen ekmek peynir yani karbonhidrat aldım hep korktum ama yağlı baharatlı seylerde yiyemedim şu anlık çok farketmedi gibi ama almaya başlarsam hafta 1-2 kg alırım diye korkuyorum bu sabah da eşim nöbetçi beraber kahvaltı yapalım diye hemen kahvaltı yaptık tartilmayi unuttum cuma günü aynıydı kilom ama yarın tartilip paylasabilirim emin olmak için

Evet bir haftada bir kilo almış olarak karşınızdayım.An itibariyle 52 kiloyumBenim sekiz kilo ile hamileliği tamamlama hayali yalan olacak galibaYeni hedefim 15 kilo.15 kilo ile hamileliği tamamlarım inşallah

Bende mide bulantısı olmadı.Sigara kullanıyordum.1.5 paketten sıfıra düştüm, bıraktım yani.O yüzden ekstra bir yiyiş seysi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…