Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Evet bir haftada bir kilo almış olarak karşınızdayım.An itibariyle 52 kiloyum😀Benim sekiz kilo ile hamileliği tamamlama hayali yalan olacak galiba😅Yeni hedefim 15 kilo.15 kilo ile hamileliği tamamlarım inşallah
8 kilo ile tamamlanacağına eminim

Herkese günaydııınnn kızlar 🖐🖐🖐 bu haftaki kilom 55,1 kg. Bu hafta dikkat ettim ve almadan kapatmayı başardım heyyooo:KK49:hem de aç kalmadım eksik kalmadım. Abartılarımı törpüledim. Zati doktorum da hızlı gidiyorsun dedi uyarıyı alınca uslandım :KK70:

Herkese günaydııınnn kızlar 🖐🖐🖐 bu haftaki kilom 55,1 kg. Bu hafta dikkat ettim ve almadan kapatmayı başardım heyyooo:KK49:hem de aç kalmadım eksik kalmadım. Abartılarımı törpüledim. Zati doktorum da hızlı gidiyorsun dedi uyarıyı alınca uslandım :KK70:
Nasıl ya ? 18.haftadasın,sadece 600 gr almışsın.Hizli gidiyorsun mu dedi? Hiç kilo almamışsın ki zaten.Doktorun kafası iyiydi herhalde

Kızlar inanılmaz bir hızla kilo alıyorum.19.haftaya girdim ve şimdiden 4.5 kilo aldim:kızgın:
Korkma canım dur diyebilirsin henüz çok geç değil bende 4 haftadır bir ileri iki geri sabit tutuyorum sende öyle yaparsın bazen ödemden bazende afedersin kabizliktan fazla çıktığı oluyor ben senin yazdığın diyete uymaya çalışıyorum çok az kaçamak oluyor o da artık bebegin hakkı diye moralimi bozmuyorum mesela arada sadece 1 bisküvi kaçıyor daha fazlası değil sende kendi verdiğin listelere uyarak pek ala toparlayabilirsin

Bende mide bulantısı olmadı.Sigara kullanıyordum.1.5 paketten sıfıra düştüm, bıraktım yani.O yüzden ekstra bir yiyiş seysi oldu 🤣
Seninki sigaraya bağlı sanki hem çünkü sigarayı bırakan normal zamanda bile alıyor onu tutmak hamilelikte kiloları tutmaktan daha zor canim

Korkma canım dur diyebilirsin henüz çok geç değil bende 4 haftadır bir ileri iki geri sabit tutuyorum sende öyle yaparsın bazen ödemden bazende afedersin kabizliktan fazla çıktığı oluyor ben senin yazdığın diyete uymaya çalışıyorum çok az kaçamak oluyor o da artık bebegin hakkı diye moralimi bozmuyorum mesela arada sadece 1 bisküvi kaçıyor daha fazlası değil sende kendi verdiğin listelere uyarak pek ala toparlayabilirsin
Ay ne güzel söyledin.Zaten listeleri elime alsam motive olsam bile yeterli olacak.Bu haftalarda belki kilo verilmez artık ama sabit kalabilirim en azından

Çok güzel canım bebegin gelişimi de iyiyse inşallah böyle devam edersin

😆😆😆😆değil mi daha bi de bu benim kendimi durdurmuş halim ben doğumla birlikte 10 kiloyu çok kolay veriyorum 12 kiloyla bitirmek benim hedefim aslında ama haftalar ilerledikçe kontrol altında tutmak iyice zorlaşıyor
Ben de 10 kilo veriyorum.Benim de 3.gebeliğim.Tamamen kaza gebeliği olduğu için kilo vermeden yakalandım :KK57: 2.gebeligimde 60 la başlamıştım bunda 78 le :olamaz: O yüzden max.5-6 kiloyla bitireyim derken kotayi simdiden doldurdum zaten

Ben de 10 kilo veriyorum.Benim de 3.gebeliğim.Tamamen kaza gebeliği olduğu için kilo vermeden yakalandım :KK57: 2.gebeligimde 60 la başlamıştım bunda 78 le :olamaz: O yüzden max.5-6 kiloyla bitireyim derken kotayi simdiden doldurdum zaten
Aynen bende öyle oldu diğerlerini 50 kg de başlamıştım hiç stres yapmadan bitirdim bunu 60 kg başlayınca dediğin gibi bari en azından kendi vücuduma fazla almayımda sonra vermesi zorlaşmasin diyorum

Bende mide bulantısı olmadı.Sigara kullanıyordum.1.5 paketten sıfıra düştüm, bıraktım yani.O yüzden ekstra bir yiyiş seysi oldu 🤣
O zaman gayet normal ama sadece kontrol altında tutabilirsin bundan sonra yani yavaş yavaş gideriz hep beraber inşallah 😂

Nasıl ya ? 18.haftadasın,sadece 600 gr almışsın.Hizli gidiyorsun mu dedi? Hiç kilo almamışsın ki zaten.Doktorun kafası iyiydi herhalde
Canım ben 54,5la gebe kaldım ama doktor kilo takibime başladığında 51 kilo idim. Kusmalardan kilo vermiştim. Doktor 51 i baz alıyo. Ve geçen ay ile bu ay arasında 2,5 kilo var onun ölçümüne göre. Ondan hızlısın dedi. Bu 1 ayda 1,5 kilo almalıydın rn fazla . 1 kilo fazladan almışsın dedi ki gerçekten hamur işin vs faydası olmayan şeyler çok yemiştim.

X