Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Doğru siyorsun ben de en fazla 15 kilo almak isterim ama bu hızla gidersem fazlası oşacak gibi kontrol etmem lazım. Benim dezavantajom ilk aylarda hiç su içemedim mide bulantım fazlaydı. Şiödi yeni yeni içmeye başladım ama o da 1 litre ancak oluyor arttırmam lazım benim de miktarı. Bundan sonra kilo verilmez de kontrollü alınsa yeter bana 😁
Bana doktor kese bebege göre küçük sen az su içiyorsun dimi ve günlük enaz 1.5 litre su içmem gerektiğini aksi halde kese küçük kalmaya devam ederse düşüge sebep olur dedi bende onun için içmekte zorlansam da kendimi alıştırdım benim hiç bulantım olmadı hamilelikte sadece başlarda et ve çikolata dan tiksindim onun dışında sorunsuz geçti çok şükür

Bana doktor kese bebege göre küçük sen az su içiyorsun dimi ve günlük enaz 1.5 litre su içmem gerektiğini aksi halde kese küçük kalmaya devam ederse düşüge sebep olur dedi bende onun için içmekte zorlansam da kendimi alıştırdım benim hiç bulantım olmadı hamilelikte sadece başlarda et ve çikolata dan tiksindim onun dışında sorunsuz geçti çok şükür
Aa bu bilgiyi hiç bilmiyordum. Bennde zorlayayım o zamann su içmeye kendimi Allah korusun

Aa bu bilgiyi hiç bilmiyordum. Bennde zorlayayım o zamann su içmeye kendimi Allah korusun
Canım şuan bende o durum kalmadı ama ilk 8 haftalıkken söyledi doktor 10 gün dedigi gibi bol su tükettim ve 10 gün sonraki kontrolde düzelmiş dedi sonrada yine dikkat ettim tabi şuan sorun yok herşey normal yinede sende mümkün oldugu kadar su tüketmeye dikkat et

Benim de kilom güncel 68.2 şuanda. İyi gidiyor gibi. Diyetisyen arkadaşım 8-12 kg arası alman lazım vücuduna göre dedi. İnşallah 🙈

Bende şimdiye kadar düzensiz de olsa hep yürüdüm ama bir gün yürüttüysem bir gün yürüyemedim düzenli olmadı
Ama bugünden itibaren günlük 30 dk ile başlayıp arttırarak 45 50 dk yürütülen çünkü şekerimde sınıra yakın çıktı

Bende şimdiye kadar düzensiz de olsa hep yürüdüm ama bir gün yürüttüysem bir gün yürüyemedim düzenli olmadı
Ama bugünden itibaren günlük 30 dk ile başlayıp arttırarak 45 50 dk yürütülen çünkü şekerimde sınıra yakın çıktı
Çok iyi olur.Ben de yürüyüşü bırakmak zorunda kaldım sıcak sebebiyle.Denize giriyorum ama eforlu yüzemem tabi ki...

Bende ilk zamanlar yürüyordum
Şimdi sıcaktan burnumu çıkartamıyorum evde kardiyo yapıyorum kendimi iyi hissettiğim zaman

Mrb canım bende son adet tarihin 12 temmuz test yaptım pozitif çıktı daha kaç haftalık olduğumu bilmiyorum bnde aranıza katılmak istiyorum 173 boy 80 kilo

Mrb canım bende son adet tarihin 12 temmuz test yaptım pozitif çıktı daha kaç haftalık olduğumu bilmiyorum bnde aranıza katılmak istiyorum 173 boy 80 kilo
Tebrikler.4 hafta 5 günlük hamilesiniz.Yani hamileligin 5.haftasindasiniz.Ekliyorum listeye.

77 ilé hamile kaldım 72ye kadar düştüm şuan 75im
Ay ne güzel bende doğum yapmaya sana yetişirim bu gidişle fazla da yemedigim halde nasıl oluyor da alıyorum bilmem 28 haftadayım 8 kilo aldım 68 kiloyum 70 i geçmek hiç istemedim bu gidişle 75 i de görürüm dikkat etmezsem

Son düzenleme:
X