- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
HarikaGüncel 59.8
Olsun canım ilk trimester için paniğe gerek yok 2.trimesterda 4-5 kilo alsan iyidirBenim de güncel 51.05
Çok mutluyum sadece 250 gr almayı basarabilmişim
Canım daha başındasın 2.trimesterda toparlarsinMerhaba kilom 74.64 kiloya yakın gitti ama hicbirsey yiyemiyorum bulantidan çok sağlıksız veriyorum
Boy da alayımSelam kızlar bu topigi yeni keşfettim benim de güncel kilom 75 bugün tartıldım. 72 ile hamile kaldım ilk ay 70 e düştüm sonrada 5 kilo geri almışım iyi mi kilo artışım düzenli mi sizce
Totale bakmak lazım canım.21.haftada +1 çok iyiMerhaba guncel kilo 59.
18 gunde 2 kg almisim yaaa cok fazla degilmi boyle gidersem yandim ben
boy bilgisi de alabilir miyimBeni de ekler misiniz listeye :) başlangıç kilom 62.5 güncel kilom 65
Kusmalar sağolsun yoksa çok fena yiyorum keske kusmasamda alsam modundayım ama kilo almamakta cok iyi 9 ayın sonunda yuvarlacık olmak istemiyorum :)Harika
1.63 boyumBoy da alayım
Bu hafta sonu belli olcak inşallah canımTamam canim,cinsiyet belli oldu mu senin
Güncelledim canım.Bu hafta yoğundum birazarchimom canim beni güncellemeyi unuttun galiba
boy bilgisi de alabilir miyim
SüperBenimde güncel 64.3 kg 11+3 deyiz
Toparlarsın canım iştah zamanla açılıyor.İyi gidiyorsun sıkıntı yapma bebekler +300 kaloriye ihtiyaç duyuyor sadece17. haftaya girdim bu sabah 78.5
son 1 haftada epey kilo verdim başladığım demir ilacı ve multivitamin iştahımı kaçırıyor bu saat oldu 1/4 simit dışında daha hiçbir şey yemedim canım almıyor nasıl olacak böyle bilmiyorum.
Galiba bulantılar geçince iştahım açılacak asıl en önemli dikkat etmem gereken o dönem şimdi istesem bile yiyemiyorum.Canım daha başındasın 2.trimesterda toparlarsin
Canım bu hafta itibariyle yürüyüşlere basladım. Doktorum başlayabilirsin dedi.. 25 dk ile başlayıp, 45 dk'ya kadar dayanabilirsin am yavaş tempo dedi..Tebrik ederim canım çok iyi gidiyor senin de
Her hafta düzebli 700 alıyorum ona dikkat ettim canım o fazla geldi bana. Okudupum kitaplarda haftalık 450 gr normal olarak yazılmış. Tabi fazlası da olabilir vücuda göre değişir diyor ama yine de fazla geldi 700 gr bir ara hamur işi de fazla yedim onları kestim şiödi artık bu hafta daha sağlıklı ilerliyorum bakalım pazar günü ne çıkacakGayet iyi gidiyorsun canım gitgide dediğin 700 gr
Bence çok iyi 23. Haftadasın ve dağılım süper olmuş. Ben 17. Haftadayım daha ben de yoplamda 4 kilo aldım önce verip sonra aldım ben deSelam kızlar bu topigi yeni keşfettim benim de güncel kilom 75 bugün tartıldım. 72 ile hamile kaldım ilk ay 70 e düştüm sonrada 5 kilo geri almışım iyi mi kilo artışım düzenli mi sizce
İlk aylar çok su tükettigim için verdim kiloyu normalde çok su içmem çünkü sonra geri almaya başladım hala günlük 2 litre den fazla su içiyorum ama artık kilo vermiyorum doguma kadar 10 15 kilo alsam yeter bana fazlası olur sa beni zorlar sonradan göbek bölgesini kolay veremiyorum benBence çok iyi 23. Haftadasın ve dağılım süper olmuş. Ben 17. Haftadayım daha ben de yoplamda 4 kilo aldım önce verip sonra aldım ben de
Doğru siyorsun ben de en fazla 15 kilo almak isterim ama bu hızla gidersem fazlası oşacak gibi kontrol etmem lazım. Benim dezavantajom ilk aylarda hiç su içemedim mide bulantım fazlaydı. Şiödi yeni yeni içmeye başladım ama o da 1 litre ancak oluyor arttırmam lazım benim de miktarı. Bundan sonra kilo verilmez de kontrollü alınsa yeter banaİlk aylar çok su tükettigim için verdim kiloyu normalde çok su içmem çünkü sonra geri almaya başladım hala günlük 2 litre den fazla su içiyorum ama artık kilo vermiyorum doguma kadar 10 15 kilo alsam yeter bana fazlası olur sa beni zorlar sonradan göbek bölgesini kolay veremiyorum ben