Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Toparlarsın canım iştah zamanla açılıyor.İyi gidiyorsun sıkıntı yapma bebekler +300 kaloriye ihtiyaç duyuyor sadece

Gayet iyi gidiyorsun canım gitgide dediğin 700 gr
Her hafta düzebli 700 alıyorum ona dikkat ettim canım o fazla geldi bana. Okudupum kitaplarda haftalık 450 gr normal olarak yazılmış. Tabi fazlası da olabilir vücuda göre değişir diyor ama yine de fazla geldi 700 gr bir ara hamur işi de fazla yedim onları kestim şiödi artık bu hafta daha sağlıklı ilerliyorum bakalım pazar günü ne çıkacak

Selam kızlar bu topigi yeni keşfettim benim de güncel kilom 75 bugün tartıldım. 72 ile hamile kaldım ilk ay 70 e düştüm sonrada 5 kilo geri almışım iyi mi kilo artışım düzenli mi sizce
Bence çok iyi 23. Haftadasın ve dağılım süper olmuş. Ben 17. Haftadayım daha ben de yoplamda 4 kilo aldım önce verip sonra aldım ben de

Bence çok iyi 23. Haftadasın ve dağılım süper olmuş. Ben 17. Haftadayım daha ben de yoplamda 4 kilo aldım önce verip sonra aldım ben de
İlk aylar çok su tükettigim için verdim kiloyu normalde çok su içmem çünkü sonra geri almaya başladım hala günlük 2 litre den fazla su içiyorum ama artık kilo vermiyorum doguma kadar 10 15 kilo alsam yeter bana fazlası olur sa beni zorlar sonradan göbek bölgesini kolay veremiyorum ben

Doğru siyorsun ben de en fazla 15 kilo almak isterim ama bu hızla gidersem fazlası oşacak gibi kontrol etmem lazım. Benim dezavantajom ilk aylarda hiç su içemedim mide bulantım fazlaydı. Şiödi yeni yeni içmeye başladım ama o da 1 litre ancak oluyor arttırmam lazım benim de miktarı. Bundan sonra kilo verilmez de kontrollü alınsa yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…