- 29 Nisan 2020
- 2.172
- 4.155
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
Selam kızlar bu topigi yeni keşfettim benim de güncel kilom 75 bugün tartıldım. 72 ile hamile kaldım ilk ay 70 e düştüm sonrada 5 kilo geri almışım iyi mi kilo artışım düzenli mi sizce
Olur ekleyinBence gayet iyisiniz.Saglikla inşallah.ekliyorum listeye
Gayet iyi gidiyorsun canım gitgide dediğin 700 grYo9undum biraz bayadır giremedim . Kusura bakmayın. Pazar günü tartıldım. 55,2 güncel kilom . Git gide artıyorummm
Canım tekrar ekleyeceğim ama 3 hafta üst üste bildirim yapmayınca mecbur siliyoruz bildirim gelmiyorsa yöneticilere bir yazsanaYaa beni silmişsinizsayfayı kaybediyorum bildirim gelmiyoki bana yeniden eklermisin, başlangıç kilom 52, güncel kilom 55, boyum 1.62, Gebeliğim 12+1
Yöneticiler bişey yapamaz sanırım canım safariden giriyorum çünkü sağolsunsan iosa program yapmadıkları için, ondan bildirim almıyorum sanırım, ama takip etcem ben kendimCanım tekrar ekleyeceğim ama 3 hafta üst üste bildirim yapmayınca mecbur siliyoruz bildirim gelmiyorsa yöneticilere bir yazsana
Tamam canim,cinsiyet belli oldu mu seninYöneticiler bişey yapamaz sanırım canım safariden giriyorum çünkü sağolsunsan iosa program yapmadıkları için, ondan bildirim almıyorum sanırım, ama takip etcem ben kendim
Guncelledim.TebriklerMerhaba güncel 78,9
Harika canim ben hızla artıyorumMerhabalar. Kilom bu hafta aynı .77.5 kg .
Çok iyi tebrik ederimarchimom Canım 27. Haftaya girdim güncel kilo hala 68kg dayım bu sıra almadım sadece haftam güncellenecek bu kontrolde bebek almış ben almadım
Tebrik ederim canım çok iyi gidiyor senin deGünaydın kızlar. 79.3 bu sabah..