Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

17. haftaya girdim bu sabah 78.5

son 1 haftada epey kilo verdim başladığım demir ilacı ve multivitamin iştahımı kaçırıyor bu saat oldu 1/4 simit dışında daha hiçbir şey yemedim canım almıyor nasıl olacak böyle bilmiyorum.

Yo9undum biraz bayadır giremedim . Kusura bakmayın. Pazar günü tartıldım. 55,2 güncel kilom . Git gide artıyorummm :KK17:

Selam kızlar bu topigi yeni keşfettim benim de güncel kilom 75 bugün tartıldım. 72 ile hamile kaldım ilk ay 70 e düştüm sonrada 5 kilo geri almışım iyi mi kilo artışım düzenli mi sizce

Beni de ekler misiniz listeye :) başlangıç kilom 62.5 güncel kilom 65

Yaa beni silmişsiniz😞 sayfayı kaybediyorum bildirim gelmiyoki bana😞 yeniden eklermisin, başlangıç kilom 52, güncel kilom 55, boyum 1.62, Gebeliğim 12+1

archimom archimom

Yaa beni silmişsiniz😞 sayfayı kaybediyorum bildirim gelmiyoki bana😞 yeniden eklermisin, başlangıç kilom 52, güncel kilom 55, boyum 1.62, Gebeliğim 12+1

Canım tekrar ekleyeceğim ama 3 hafta üst üste bildirim yapmayınca mecbur siliyoruz bildirim gelmiyorsa yöneticilere bir yazsana

Canım tekrar ekleyeceğim ama 3 hafta üst üste bildirim yapmayınca mecbur siliyoruz bildirim gelmiyorsa yöneticilere bir yazsana
Yöneticiler bişey yapamaz sanırım canım safariden giriyorum çünkü sağolsunsan iosa program yapmadıkları için, ondan bildirim almıyorum sanırım, ama takip etcem ben kendim

X