- Konu Sahibi slvlovehmt
Merhaba sali gunu detayli usgye girecegim dualarinizi bekliyorum.Sali gunu bende guncellerim ins kilomu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz. Ekledim memnuniyetle.Beni de listeye ekler misiniz? :)
22. hafta
boy 1.60
başlangıç kg 75.3
güncel kg 78.3
Hayir sali gunu ins
1-2 hafta içinde sizinde geçer diye düşünüyorum bende ilk 14 haftayı çok zor atlattım ama şükürler olsun şu an daha iyiyim yeni ilaçlara başladık folbiolü bırakında Demir ilacı mesela bir de multivitamin Demir ilacı içince bulantı oluyor ama öyle ilk zamanlardaki kadar kötü değil.Arkadaşlar mide bulantılarınız ne zaman geçti ben hala çok kötüyüm yediğim içtiğim durmuyo yoruldum halsizim hep
Demir hapı bulantı yapıyor biraz.Ben demire başlamadım henüz o yüzden 12.haftadan beri bulantim yok pek1-2 hafta içinde sizinde geçer diye düşünüyorum bende ilk 14 haftayı çok zor atlattım ama şükürler olsun şu an daha iyiyim yeni ilaçlara başladık folbiolü bırakında Demir ilacı mesela bir de multivitamin Demir ilacı içince bulantı oluyor ama öyle ilk zamanlardaki kadar kötü değil.
Evet yapıyor gerçekten ilk günler bulantı yapmadı ama ilk 4 gün de müthiş bir kabızlık yaptı şimdi o geçti çok şükür. Şimdi de bulantı yapmaya başladı bir de iştahsızlık tabi bulantıyla beraber. Sabah ve akşam yemekten 1 saat önce 1 tane alıyorum Demir ilacını.Demir hapı bulantı yapıyor biraz.Ben demire başlamadım henüz o yüzden 12.haftadan beri bulantim yok pek
Kabızlik için magnezyum kullanıyoruz doktor yazıyor.Bulanti için de ilaç kullanılıyor ben metramid kullanmıştım önceki gebeligimdeEvet yapıyor gerçekten ilk günler bulantı yapmadı ama ilk 4 gün de müthiş bir kabızlık yaptı şimdi o geçti çok şükür. Şimdi de bulantı yapmaya başladı bir de iştahsızlık tabi bulantıyla beraber. Sabah ve akşam yemekten 1 saat önce 1 tane alıyorum Demir ilacını.
Bana bulantı için pro.. (tam hatırlayamıyorum:) diye bir ilaç yazmıştı doktor ama onuda çok kullanmadım o zor zamanlarda dayandım bir şekilde şimdi de öyle dayanılmayacak gibi bir bulantı yok çok şükür ilk 10 hafta çok zorlandım ben 6-7 kg verdim yaklaşık o dönem çok zorluydu benim için ama elhamdulillah şu an çok iyiyim umarım böyle devam eder.Kabızlik için magnezyum kullanıyoruz doktor yazıyor.Bulanti için de ilaç kullanılıyor ben metramid kullanmıştım önceki gebeligimde
İnşallah gecer ya1-2 hafta içinde sizinde geçer diye düşünüyorum bende ilk 14 haftayı çok zor atlattım ama şükürler olsun şu an daha iyiyim yeni ilaçlara başladık folbiolü bırakında Demir ilacı mesela bir de multivitamin Demir ilacı içince bulantı oluyor ama öyle ilk zamanlardaki kadar kötü değil.
18 haftada azaldı ama ağız içindeki kötü tat hala devam ediyor ama 20 haftada dayanılır hale gelmişti benimkide felaketti cehennem azabı gibi birşeydi hayatım kararmıştı resmen şimdilerde daha iyiyimArkadaşlar mide bulantılarınız ne zaman geçti ben hala çok kötüyüm yediğim içtiğim durmuyo yoruldum halsizim hep