Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Kızlar ben de takibe katılmak istiyorum kendimi kaybetmek istemiyorum bu süreçte. 14. Haftadayım başlangıç kilom 54.5 , güncel kilom en son 52,7 idi. 51 e kadar düşmüştüm aslında önce verip sonra aldım. O yüzden +1,7 kabul edilir heralde .
-1.8 kg canım
Boyunu da yazar mısın

Yarın sabah tartılma günü sanırım değil mi bildirim yaparım yine değişmiş mi kilo bilemedim 🙈

Günaydınlar.Bende ki kilo dengesizligi aynı devam ediyor.An itibariyle 49.75 kiloyum.Geçen hafta biraz almıştım bu hafta tekrardan kilo verdim.Çünkü yemek yiyebilmek bir 😢

Günaydın kızlar ben de bu sabah 79.3 um.2 ileri 1 geri mehteran tarzı :KK54: :olamaz: Diyet te yapamıyorum.Bugun listeme bakacağım inşallah daha kapağını açmadım

A Anneyim20 18 inde kontrolün vardı doktorda tartılacaktın canim.Nasil durumlar doktora gittin mi?Bebisten haberleri alalım.Kilo bildirimi de alalım tabi

Canım ya ben sabah tartilmayi unuttum 🤭 pazar günleri mi güncel kilomuzu bildiriyoruz ben günü bilmiyordum şimdilik yarın paylaş sam bundan sonra da pazar günleri bildiririm 🤗

archimom archimom Kilo için benden 2 hafta bildirim bekleme tatildeyim canım benim 🏖Ama yemem içmem iyi maşallahim var tosun gibiyim . Bikini üstleri olmadı 5 tane bikini denedim.Goguslerim çok büyümüş . Sinir oldum 😑

X