Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

-1.8 kg canım
Boyunu da yazar mısın

Yarın sabah tartılma günü sanırım değil mi bildirim yaparım yine değişmiş mi kilo bilemedim

Günaydınlar.Bende ki kilo dengesizligi aynı devam ediyor.An itibariyle 49.75 kiloyum.Geçen hafta biraz almıştım bu hafta tekrardan kilo verdim.Çünkü yemek yiyebilmek bir

Günaydın kızlar ben de bu sabah 79.3 um.2 ileri 1 geri mehteran tarzı Diyet te yapamıyorum.Bugun listeme bakacağım inşallah daha kapağını açmadım

A Anneyim20 18 inde kontrolün vardı doktorda tartılacaktın canim.Nasil durumlar doktora gittin mi?Bebisten haberleri alalım.Kilo bildirimi de alalım tabi

Canım ya ben sabah tartilmayi unuttum pazar günleri mi güncel kilomuzu bildiriyoruz ben günü bilmiyordum şimdilik yarın paylaş sam bundan sonra da pazar günleri bildiririm

archimom Kilo için benden 2 hafta bildirim bekleme tatildeyim canım benim 🏖Ama yemem içmem iyi maşallahim var tosun gibiyim . Bikini üstleri olmadı 5 tane bikini denedim.Goguslerim çok büyümüş . Sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…