Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Günaydın.Her zamanki gibi iyi gidiyorsun.Ben de diyetisyene gittim,yeni bir liste aldım.Malesef uygulayamadim.Misafirim dün gitti,bugün itibariyle başlıyorum dikkat etmeye.
Can sağlığı cnm.. napalım. Ben de yeyip cıkarıyorum afedersin.. midem pek iyi degil..

Günaydın. Sorma sorma ben de pek istikrarlı başlamıştım ama alıyoruz 3-5..Ben de bu hafta yarim kilo aldim yine..😎 Hala biraz eksilmek için zamanımız var ama..Bebislerin kaloriye ihtiyaci yok henüz😊
Ya aslında çok dikkatli yiyorum ama meme plasenta amniyon sıvısı dolayısıyla bu kadar artışlar normal olacak diye düşünüyorum 😍😍😍

Aaaa senin kusman yoktu bildiğim kadarıyla.O nerden çıktı kusmanın aksine bitmesi gereken vakit
Aynen. Çpk rahat gidiyordum. Gecen hafta başladı. Kokulars hassasiyet biraz var. Ama yedikten sonra bazı şeyleri midem kabul etmiyor.. örneğin et, tavuk gibi..

Aynen. Çpk rahat gidiyordum. Gecen hafta başladı. Kokulars hassasiyet biraz var. Ama yedikten sonra bazı şeyleri midem kabul etmiyor.. örneğin et, tavuk gibi..
Ben de balık yiyemiyorum.Dusuncesi bile iğrenç geliyor ama bulantım yok neyse ki

Merhabalar
Bana epeydir bildirim gelmiyor ben de bugün bari gelmesi lazımdı diye bir baktım ki aslında bana bildirim gelmemiş neyse
Bu sabah tartıldım 62.9 çok şaşırdım tekrar tartıldım yine aynı çok mutluyum :KK71:

Merhabalar
Bana epeydir bildirim gelmiyor ben de bugün bari gelmesi lazımdı diye bir baktım ki aslında bana bildirim gelmemiş neyse
Bu sabah tartıldım 62.9 çok şaşırdım tekrar tartıldım yine aynı çok mutluyum :KK71:
Hiç kilo almadan geçirmişsin haftayı canım.Tebrikler

Merhabalar
Banada bildirim gelmedi sabah açken tartilmayi unuttum yarın sabah günceli paylaşayım inşallah ❤️ kızlar bu aralarda peynir ekmek sütlü yulaf ezmesi yemekten sıkıldım 🙇‍♀️ biber dolması gibi değişik yemek yiyeyim bari dedim ama mide yanmasından öldüm ya siz neler yiyorsunuz yada yemeden duruyor musunuz yemek başka neler yiyebilirim mideme iyi gelecek bulantı yanma yapmayacak🙇‍♀️

Banada bildirim gelmedi sabah açken tartilmayi unuttum yarın sabah günceli paylaşayım inşallah ❤️ kızlar bu aralarda peynir ekmek sütlü yulaf ezmesi yemekten sıkıldım 🙇‍♀️ biber dolması gibi değişik yemek yiyeyim bari dedim ama mide yanmasından öldüm ya siz neler yiyorsunuz yada yemeden duruyor musunuz yemek başka neler yiyebilirim mideme iyi gelecek bulantı yanma yapmayacak🙇‍♀️
Valla biz herşeyi yemekten kilo alıyoruz zaten. Kendi adima konuşayım da her ay a 1 kg şuan için 🤣bide bugünlerde aşırı bi şişkinlik var gibi elim ayağımda. Turşuyu tuzu şekeri kesmem lazım.
Sizin mide yanmaniz varsa salçalı baharatlı yemeklerden uzak duracaksınız ya da minimum miktarda kullanin öyle deneyin. Yoğurtlu çorba yoğurtlu makarna vs

Valla biz herşeyi yemekten kilo alıyoruz zaten. Kendi adima konuşayım da her ay a 1 kg şuan için 🤣bide bugünlerde aşırı bi şişkinlik var gibi elim ayağımda. Turşuyu tuzu şekeri kesmem lazım.
Sizin mide yanmaniz varsa salçalı baharatlı yemeklerden uzak duracaksınız ya da minimum miktarda kullanin öyle deneyin. Yoğurtlu çorba yoğurtlu makarna vs
Aynen onları da tüketiyorum da bir kere salçalı yemek yemeye gelmedi çok kötü oldum ya 🙇‍♀️ben suanlik birşey asermiyorum 🤭 o zamanlar gelince de çok hızlı kilo alan birisiyim cok korkuyorum valla 🤭

Banada bildirim gelmedi sabah açken tartilmayi unuttum yarın sabah günceli paylaşayım inşallah ❤ kızlar bu aralarda peynir ekmek sütlü yulaf ezmesi yemekten sıkıldım 🙇‍♀️ biber dolması gibi değişik yemek yiyeyim bari dedim ama mide yanmasından öldüm ya siz neler yiyorsunuz yada yemeden duruyor musunuz yemek başka neler yiyebilirim mideme iyi gelecek bulantı yanma yapmayacak🙇‍♀️
Başkası hazırlarsa yemeği nispeten yiyebiliyorum normal kahvaltı nerdeyse
Ama mesela yeşil mercimek beni çok fena yapıyor onu farkettim midem yanıyor yediklerim ağzıma geliyor filan onu daha yemem herhalde

X