Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Başkası hazırlarsa yemeği nispeten yiyebiliyorum normal kahvaltı nerdeyse
Ama mesela yeşil mercimek beni çok fena yapıyor onu farkettim midem yanıyor yediklerim ağzıma geliyor filan onu daha yemem herhalde
Aynen ya geçen arkadaş kahvaltı ya çağırdı balkonunda yedik bide nasıl rahat yedim ama evde kendim hazirladigimda zaten kokudan başlıyor um kötü olmaya ayy ben ne yeşil mercimegi her türlü yemeğe soğuğum şu aralar 🙇‍♀️

Aynen ya geçen arkadaş kahvaltı ya çağırdı balkonunda yedik bide nasıl rahat yedim ama evde kendim hazirladigimda zaten kokudan başlıyor um kötü olmaya ayy ben ne yeşil mercimegi her türlü yemeğe soğuğum şu aralar 🙇‍♀️
İLk zamanlar ben de öyleydim de şimdi daha iyiyim canım zamanla tiksinme koku hassasiyeti filan biraz düzeliyor

İLk zamanlar ben de öyleydim de şimdi daha iyiyim canım zamanla tiksinme koku hassasiyeti filan biraz düzeliyor
İnşallah canım ya hiçbir şey den tat almıyorum yoksa tabi benim için inşallah evladım sağlıklı bir şekilde büyüsün de katlanirim bir şekilde 🤗❤️🤲👶

7+6 yiz Güncel kilom:63.6 hala aynı kilo da devam ediyorum çok şükür🤗👶❤️

Günaydın hanımlar bulantı ve kusmalarınız ne zaman geçti benim azalacağına artıyo yediğim içtiğim durmuyo boğazlarım acıyo artık yutkunurken bile

Günaydın hanımlar bulantı ve kusmalarınız ne zaman geçti benim azalacağına artıyo yediğim içtiğim durmuyo boğazlarım acıyo artık yutkunurken bile
Gunaydin canim benim bulantim 1 haftadir çok fazla, kusmam daha az çok şükür. Dün doktorumu aradım. O da beslenemedigimi düşünüp hastaneye yatış yapmamı istedi serum veriyorlarmış. Ama ben zorlada olsa yediğimi söyledim. Ilaç istedim. Bi ilaç verdi. Dün akşam içtim. Sabah akşam içiliyor, daha iyiyim.
Istersen doktorunla görüş. Ilaç versin, çekilmiyor açıkçası.
15- 16.haftalara kadar sürüyormuş sanırım.

Gunaydin canim benim bulantim 1 haftadir çok fazla, kusmam daha az çok şükür. Dün doktorumu aradım. O da beslenemedigimi düşünüp hastaneye yatış yapmamı istedi serum veriyorlarmış. Ama ben zorlada olsa yediğimi söyledim. Ilaç istedim. Bi ilaç verdi. Dün akşam içtim. Sabah akşam içiliyor, daha iyiyim.
Istersen doktorunla görüş. Ilaç versin, çekilmiyor açıkçası.
15- 16.haftalara kadar sürüyormuş sanırım.
İlaç verdi ama kesmedi benim

Haftaya guncelleme yapacagim o ladar dikkat ediyorum ama basen bel bolgem ve ust karin yag depoladi hayretler icindeyim.1 aydir oteledigim kacamagi bile bugun yaptim porsiyon kontrollü ins haftaya tartıda hüsrana ugramam.Gerci daha fazla kisamam çünkü elim ayagim bosaliyor resmen sık sık az az ara ogun yapiyorum 3.4 kez bazen 5 ama minik seyler bunlar 1 küçük meyve 1.2 kuri meyve gibi bakalim haftaya gorusuuruz☺️☺️☺️

Kızlar ben de takibe katılmak istiyorum kendimi kaybetmek istemiyorum bu süreçte. 14. Haftadayım başlangıç kilom 54.5 , güncel kilom en son 52,7 idi. 51 e kadar düşmüştüm aslında önce verip sonra aldım. O yüzden +1,7 kabul edilir heralde .

Kizlar hello ben hala 64 ama bugün tam 40. Hafta, doktor birkac gun daha bekleyip sezaryen diyor 4 kiloya yaklastigi icin..dua edin sancim gelsin cok endise ediyorum...

Kızlar ben de takibe katılmak istiyorum kendimi kaybetmek istemiyorum bu süreçte. 14. Haftadayım başlangıç kilom 54.5 , güncel kilom en son 52,7 idi. 51 e kadar düşmüştüm aslında önce verip sonra aldım. O yüzden +1,7 kabul edilir heralde .
Ekliyorum tabloya.Ben de kilo verip aynı kiloyu tekrar aldım aynı kiloya geri döndüm :confused: Üstüne de aldım.Hayirlisi bakalım

Kizlar hello ben hala 64 ama bugün tam 40. Hafta, doktor birkac gun daha bekleyip sezaryen diyor 4 kiloya yaklastigi icin..dua edin sancim gelsin cok endise ediyorum...
Canım hayırlısı olsun.Sancin gelmez ise mukavemet gösterme sezeryana gir.4 kilonun üstünde doğum yapmak bebek ve anne için sorunlara yol açabilir,normal doğum sezeryana dönebilir.Yine sonuç değişmez.Doktorunu dinle, sakin ol.Hakkinda hayırlısı olsun.Ben sezeryan düşmanı bir anne olarak 2 doğumumu da sc ile yapmak zorunda kaldım.Hersey olacağı yere varır

X