Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Pazar yazamadım kiloyu hastanede yattım kanama olduğu için 60.5 şuanki kilo oldum 9+1haftadayım kilo aldım serumlarında etkisi varmıdır bilmiyorum 9 serum verdiler artık hep yatmam gerektiği için gelsin kilolar :KK43: ama önemli olan bebişin düşmemesi inşallah benimle durur

Pazar yazamadım kiloyu hastanede yattım kanama olduğu için 60.5 şuanki kilo oldum 9+1haftadayım kilo aldım serumlarında etkisi varmıdır bilmiyorum 9 serum verdiler artık hep yatmam gerektiği için gelsin kilolar :KK43: ama önemli olan bebişin düşmemesi inşallah benimle durur
Geçmiş olsun
Önce sağlık benim ilk hamileliğimde en az 20 kilo almıştım tam bilmiyorum çünkü o kadar çok almıştım ki tartışmayı bıraktım
Veriliyor kilo inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :emir_bebek:

Geçmiş olsun
Önce sağlık benim ilk hamileliğimde en az 20 kilo almıştım tam bilmiyorum çünkü o kadar çok almıştım ki tartışmayı bıraktım
Veriliyor kilo inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :emir_bebek:
İnşallah canım teşekkürler

Merhaba canım kadınlar ,🌸🌸:KK200:
Biz 2020- 2021 de bebek bekleyen anne adayları olarak,
-Gebelikte Sağlıklı Beslenme / Yeterli ve Dengeli Kilo Alımı / Kilo Takibi

hususlarında bilinçli ve temkinli olan gebelerimizi aynı çatı altında toplayarak sağlıklı beslenme/gebelik diyetleri ile ilgili bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmak,birbirimize moral vermek,motivasyon saglamak adına için bu topiği açmaya karar verdik 👏🏻 👏🏻 Haftalık kilo takibi tablosu oluşturarak gebelik sürecimizde aldığımız/verdiğimiz kiloları titizlikle takip etmenin önemli olduğunu düşünüyoruz.
Aşağıda bulunan tabloya katılmak isteyenler bilgilerini beni etiketleyerek yorum olarak yazıp aramıza katılabilirler.TÜM GEBELERİMİZ DAVETLİDİR :emir_bebek::anneadayı:

🌟 Not: Üst üste 3 hafta kilo bildirimi yapmayanlar liste dışı kalacaktır.

Katılımcılarımız
:anneadayı::anneadayı:
Gebelik
haftamız
:emir_bebek:
BoyBaşlangıç
kilomuz
Güncel
Kilomuz
Alınan/Verilen
Kilomuz
Doğum
Sonrası
iLk Kilomuz
Doğum
Sonrası
Güncel
Kilomuz
archimom archimom 131.637879.3+1.3 kg
@sewcanbjk131.757376+3 kg
@Pelusyastik131.726666.7+700 gr
@gamzisko121.606970.4+1 kg 400 gr
@Torvi101.707877.3-700 gr
@Mermaid1991271.7266.568.6+2 kg 100 gr
@Manolya27c121.685657+1 kg
@Karagullu141.626868.6+600 gr
@Poison Women211.575158+7 kg
A Anneyim20 151.675857-1 kg
@shannon271.656368+5 kg
@mochaulatte101.685756-1 kg
oxfordlu oxfordlu 151.6062.262.9+700 gr
ayse vera ayse vera 71.636562.8-2 kg 200 gr
E ebse26 81.625958.9-100 gr
@Elif Ctr141.655658+2 kg
@Nurov61.625253+1 kg
@Mihmandar_34301.677774-3 kg
@Kurabiyemusavir51.6278.477.2-1.2 kg
@sumici111.585349.3-3 kg 700 gr
A angel2622 121.6555.557+1.5 kg
@Umutumut8261.628990+1 kg
@GzLi KaLsin91.655757
@Azraaaa2906311.657576.7+1.7 kg
toorudetobetrue toorudetobetrue 391.725564+9 kg
Merhaba canım konunu çok beğendim bende katılmak istiyorum 🤗 yaş 29, 7 haftaligiz👶1.60 boyum kilom 63.6 yim öğrendiğim zamandan bu zamana kadar daha kilo almadan inşallah da çok fazla almam🤗

Geçmiş olsun canım.Merak etme kalbini serin tut.Yat,dinlen,kitap oku.

Kizlar kabizlik problemine cozum bulan oldumu bu zamana kadar ara ara surup kullaniyordum bu hafta biraktim cunku alisinca onsuz cikamayacagim.Tam bes gündür afedersiniz tuvalete cikamadim.Bol su iciyorum ekmekgi kahvaltida tam bugday tuketiyorum gun icinde kayisi incir kavun tuketiyorum ama nafile ac karnina ilik su iciyorum ayrica.Keten tohumu cok iyi geĺor bana aslinda ama onuda gebelikte tuketilmemeli yaziyor sitelerde.Ne yapicam ben😔😔🍓

Kizlar kabizlik problemine cozum bulan oldumu bu zamana kadar ara ara surup kullaniyordum bu hafta biraktim cunku alisinca onsuz cikamayacagim.Tam bes gündür afedersiniz tuvalete cikamadim.Bol su iciyorum ekmekgi kahvaltida tam bugday tuketiyorum gun icinde kayisi incir kavun tuketiyorum ama nafile ac karnina ilik su iciyorum ayrica.Keten tohumu cok iyi geĺor bana aslinda ama onuda gebelikte tuketilmemeli yaziyor sitelerde.Ne yapicam ben😔😔🍓
Bana magnezyum yazdı doktor ek olarak.Kabizligini toparlar dedi.Magosit kullanıyorum.O gün bugün rahatım.

Bende çok sıkıntı yaşadım hamilelikte kuru kayısı hatta duphalac bile işe yaramadı. Kuru incir yaradı bende mesela bi gün yemiym direk yine kabızım valla çok sor. Günde 3lt su içiyorum bide ona rağmen

Bende çok sıkıntı yaşadım hamilelikte kuru kayısı hatta duphalac bile işe yaramadı. Kuru incir yaradı bende mesela bi gün yemiym direk yine kabızım valla çok sor. Günde 3lt su içiyorum bide ona rağmen
Duphaloc ise yariyor fakat 3 aydir kulaniyorum artik biraktim cunku alisinca bagirsak iyice tembellesiyor.Dogal cozum ariyorum fakat yapilacklarda sınırlı belli seyler ins duzene girer.

Canım ben her sabah kahvaltıdan en az yarim saat önce 2 tane kayısı ve 2 bardak ılık hatta sıcak su içiyorum. Sonra kahvaltı yapıyorum. Çok sukur sıkıntı yaşamadım.
Bi arkadaşım şekersiz olarak kayısıyı suda kaynatıp blender dan geçirip tüket dedi. Senin durumun için çözüm olabilir gibi geldi.
Kabızlık çok zor oluyor. Allah kolaylık versin cnm.

X