- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- Konu Sahibi slvlovehmt
Acilen toparlanmak gerekiyor.Siz özel durumunuzdan ötürü diyetisyen takibindesiniz zaten değil miBende köye gitmistim 20 gün civari kaldim +3kg ile döndüm. Ne yediysem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acilen toparlanmak gerekiyor.Siz özel durumunuzdan ötürü diyetisyen takibindesiniz zaten değil miBende köye gitmistim 20 gün civari kaldim +3kg ile döndüm. Ne yediysem
Acilen toparlanmak gerekiyor.Siz özel durumunuzdan ötürü diyetisyen takibindesiniz zaten değil mi
Ben yakın zamana kadar çok iyiydim.Birdenbire iştahım açıldı şimdi yiyorum 2 saat sonra yine acıkıyorum.Cok kötü çokGünaydın herkese ☺ Ben az az sıksık besleniyorum.önceden bu aralık yaklisik 2.5 3 saatti ama simdi o kadar dayanamiyorum biranda elim ayagim bosaliyor sizdede oluyormu
Evet bende yaklaşık 12.haftaya kadar cok iyi gidiyordum.Ama ne olduysa bu son iki haftada cok sık acıkıyorum 2 saat cok uzun bir süre artik benim icinBen yakın zamana kadar çok iyiydim.Birdenbire iştahım açıldı şimdi yiyorum 2 saat sonra yine acıkıyorum.Cok kötü çok
Merhaba canim benim kusmam birkac kere oldu fakat kokuya karsi hassasiyetim devam ediyor.Yemek yapamiyorum mesela makarna pilav dışında sigara kokusu agir kokular midemi bulandiriyor cok tiksiniyorum ama çözüm yok sanirimKızlar merhaba mide bulantısına çözüm bulan bilen var mı
4-5 gündür sabah akşam içim çıkıyo artıkMerhaba canim benim kusmam birkac kere oldu fakat kokuya karsi hassasiyetim devam ediyor.Yemek yapamiyorum mesela makarna pilav dışında sigara kokusu agir kokular midemi bulandiriyor cok tiksiniyorum ama çözüm yok sanirim
Hamileliğin başlarında yani hamile olduğumu bilmediğim 4 hafta boyunca 80 ya da 81 den 78 e inmiştim.Hamile olduğumu ogrendigimde 78 kiloydum.76 ya indim diyet yaparak.Ama o kadar sıkı diyeti normalde yapsan 5-6 kilo verirsin.Hamile olunca verilmiyor.Bende kusma yoktu ama iştah ta yoktu.Yatili misafir geldi eşimin bekar kızkardeşi.Öğretmen olduğu için tatilde zaten coronadan ötürü de tabi....O yüzden 3 haftadır bizde. Kendisini severim bizimle olmasından da mutluyum ama yemeyi çok sever,lezzetli yemek gözler hep nereye gitsek...Ilk birkaç gün onunla diyeti bozdum.Sonra da gerisi geldi zaten.Simdi çılgınlar gibi yiyoruz birlikte.Ne yapacagimi bilmiyorum.Her sabah diyete başlıyorum akşam bozuluyor.Saglikli gıdalar yiyorum ama miktar cok fazlaEvet bende yaklaşık 12.haftaya kadar cok iyi gidiyordum.Ama ne olduysa bu son iki haftada cok sık acıkıyorum 2 saat cok uzun bir süre artik benim icin
Ayyy cok kotu haklisin ben evimden bile tiksiniyordum halada ara ara oluyor zor ama yapacak birsey yok4-5 gündür sabah akşam içim çıkıyo artık
Sabırla geçmesini beklicez artık canımAyyy cok kotu haklisin ben evimden bile tiksiniyordum halada ara ara oluyor zor ama yapacak birsey yok
Ben yanlizca 1 kg verebildim.Ustelik cok dikkat ediyorum surekli acikiyorum ama aciktigimda her aklima geleni yemiyorum eger oyle yapsam simdiden 3 -4 kg almistim kesin.Mesela cnm dun cok cips istedi gittim markete kalorisi aklima gelince biraktim almadan ciktim.Hamileliğin başlarında yani hamile olduğumu bilmediğim 4 hafta boyunca 80 ya da 81 den 78 e inmiştim.Hamile olduğumu ogrendigimde 78 kiloydum.76 ya indim diyet yaparak.Ama o kadar sıkı diyeti normalde yapsan 5-6 kilo verirsin.Hamile olunca verilmiyor.Bende kusma yoktu ama iştah ta yoktu.Yatili misafir geldi eşimin bekar kızkardeşi.Öğretmen olduğu için tatilde zaten coronadan ötürü tatilde o yüzden 3 haftadır bizde. Kendisimi severim bizimle olmasından da mutluyum ama yemeyi çok sever,lezzetli yemek gözler hep nereye gitsek...Ilk birkaç gün onunla diyeti bozdum.Sonra da gerisi geldi zaten.Simdi çılgınlar gibi yiyoruz birlikte.Ne yapacagimi bilmiyorum.Her sabah diyete başlıyorum akşam bozuluyor.Saglikli gıdalar yiyorum ama miktar cok fazla
Benim hamileyken kursagım çıkıyor gaz şişkinliği gibi.Simdi de öyle oldu Yedikleriniz hiçbirşey değil.Ben çorba içiyorum 3 kase.Yogurt yiyorum 2 kase..Bu şekilde gidiyor şimdilik.Istahim kapanır mi?Kapanmaz..Ancak minik minik yediklerimi tekrar azaltabilirim.Hamilelik öyledir biraz fazla yesen 3 kilo birden alırsınBen yanlizca 1 kg verebildim.Ustelik cok dikkat ediyorum surekli acikiyorum ama aciktigimda her aklima geleni yemiyorum eger oyle yapsam simdiden 3 -4 kg almistim kesin.Mesela cnm dun cok cips istedi gittim markete kalorisi aklima gelince biraktim almadan ciktim.
Sadece dondumaya karsi koyamiyorum onuda kulahsiz ve sade tercih ediyorum.
Onun disinda max.gunde iki dilim tam tahilli ekmek yiyorum.sonrasi zaten yemek yapamadigim icin salata meyve yoğurt yada sayili tukettigim cig kuruyemiş suyu cok icemiyorum malesef aslinda nkrmalde icen biriyim ama nedense icemiyorum artik en fazla 5 bardak acikcasi birazda afedersinjz tuvalete cikmaktan yoruluyorum artik o yzdende icemiyorum.Genel olarak kendimi tutamayip kacamak yaptigim zamanlar cok cok nadirki onuda olculu yapiyorum.Bakilm uc hafta sonra kontrolde belli olacak ne durumdayım.Bana tuhaf gelen o ladar dikkat etmeme ragmen midem ya yan simit bolgem asiri yaglandi sanki bebek karnimda degil midemde buyuyor bu durum cok rahatsiz ediyor beni sizdede oyle yaglanma oldumu
Yeni gördüm bende doğuma kadar aranıza katılmak isterim kilo almaktan korkanlardan biri de benMerhaba canım kadınlar ,
Biz 2020- 2021 de bebek bekleyen anne adayları olarak,
-Gebelikte Sağlıklı Beslenme / Yeterli ve Dengeli Kilo Alımı / Kilo Takibi
hususlarında bilinçli ve temkinli olan gebelerimizi aynı çatı altında toplayarak sağlıklı beslenme/gebelik diyetleri ile ilgili bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmak,birbirimize moral vermek,motivasyon saglamak adına için bu topiği açmaya karar verdik Haftalık kilo takibi tablosu oluşturarak gebelik sürecimizde aldığımız/verdiğimiz kiloları titizlikle takip etmenin önemli olduğunu düşünüyoruz.
Aşağıda bulunan tabloya katılmak isteyenler bilgilerini beni etiketleyerek yorum olarak yazıp aramıza katılabilirler.TÜM GEBELERİMİZ DAVETLİDİR
Not: Üst üste 3 hafta kilo bildirimi yapmayanlar liste dışı kalacaktır.
Katılımcılarımız
Gebelik
haftamız
Boy Başlangıç
kilomuzGüncel
KilomuzAlınan/Verilen
KilomuzDoğum
Sonrası
iLk KilomuzDoğum
Sonrası
Güncel
Kilomuzarchimom 12 1.63 78 78.3 +300 gr @sewcanbjk 12 1.75 73 76 +3 kg @Pelusyastik 10 1.72 66 66.1 +100 gr @gamzisko 12 1.60 69 70.4 +1400 gr @Torvi 10 1.70 78 77.3 -700 gr @Mermaid1991 26 1.72 66.5 68.9 +2400 gr @Manolya27c 12 1.68 56 57 +1 kg @Karagullu 13 1.62 68 70 +2 kg @Poison Women 21 1.57 51 58 +7 kg A Anneyim20 14 1.67 58 57 -1 kg @shannon 27 1.65 63 68 +5 kg @mochaulatte 10 1.68 57 56 -1 kg @oxfordlu 14 1.60 62.2 62.6 +400 gr @ayse vera 6 1.63 65 63 -2 kg E ebse26 8 1.62 59 58.9 -100 gr @Elif Ctr 14 1.65 56 58 +2 kg @Nurov 6 1.62 52 53 +1 kg @Mihmandar_34 30 1.67 77 74 -3 kg @Kurabiyemusavir 4 1.62 78.4 @sumici 10 1.58 53 50 -3 kg @angel2622 12 1.65 55.5 57 +1.5 kg Umutumut82 5 1.62 89
Bende varımTopiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah bu konularda bilgi sahibi arkadaşlar da bizlerle bilgilerini paylaşırlarsa çokta güzel olucaktır ne kadar fazla bilgi o kadar iyi bu dönemde bizler için inşallah sağlıklı beslenerek kilo almadan sağlıkla bebelerimizi kucağımıza alırııız
Bilgilerinizi yazın ekleyeyim.Hafta,boy,hamile kalınan kilo,güncel kilo.HoşgeldinizBende varım
Bilgilerinizi yazın ekleyeyim.Hafta,boy,hamile kalınan kilo,güncel kilo.HoşgeldinizYeni gördüm bende doğuma kadar aranıza katılmak isterim kilo almaktan korkanlardan biri de ben
9.hafta 1.65 boy 57 kilo ile başladım güncel kilo 57 ☺☺Bilgilerinizi yazın ekleyeyim.Hafta,boy,hamile kalınan kilo,güncel kilo.Hoşgeldiniz
31. Hafta 1.65 boy başlangıç kilom 75 güncel kilom 77 hoşbuldum canımBilgilerinizi yazın ekleyeyim.Hafta,boy,hamile kalınan kilo,güncel kilo.Hoşgeldiniz
Yaaa nasıl başardınız 2 kilo ile 31.haftaya girmeyi Sizin pek te kilo takibi yapılacak bir durum kalmamış.Lutfen bizimle de paylaşın31. Hafta 1.65 boy başlangıç kilom 75 güncel kilom 77 hoşbuldum canım