- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #4.961
1.60 canım
Bebisle uğraşmaktan hiçbirşeye fırsat kalmıyor canım gece gündüz karıştı iyice ama çok şükür keyfiniz yerindeKurabiyex napıyorsun canım ?
Evet canım herşey yolunda çok şükür.Ben de aralıklı oruç yapiyorum da pek fayda görmedim normal diyet yapacağımBebisle uğraşmaktan hiçbirşeye fırsat kalmıyor canım gece gündüz karıştı iyice ama çok şükür keyfiniz yerindebu arada 10 günlük olduk sabah kiloma baktım 71 kilo olmuşum çok şaşırdım hamilelige de emzirme dönemine de vücudum farklı tepki verdi toplam da 9 kilo vermiş oldum çok uzun süredir gormedigim kiloydu inşallah daha çok veririm diye umut ediyorum sen nasılsın herşey yolunda mı
Aslında hiç denemedim ama aralıklı oruca ben çok inanıyordum ama tabi herkeste aynı etki olmuyor vücuduna en uygun diyeti yapmak önemli sen daha bilgilisin bu konularda tabikiEvet canım herşey yolunda çok şükür.Ben de aralıklı oruç yapiyorum da pek fayda görmedim normal diyet yapacağım
Herkese merhaba, bebişim de ben de iyiyiz şükür
Malesef pek yolunda degil bide covid testim pozitif cikti hastanede yatiyorum kanama alanı büyümüş.H Hamilebirannee Nasılsınız umarım herşey yolundadır
Çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten yaMalesef pek yolunda degil bide covid testim pozitif cikti hastanede yatiyorum kanama alanı büyümüş.
Ama sükür bugun agrim ve kanamam yok bakalim neler olucak bende bilmiyorum
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahMalesef pek yolunda degil bide covid testim pozitif cikti hastanede yatiyorum kanama alanı büyümüş.
Ama sükür bugun agrim ve kanamam yok bakalim neler olucak bende bilmiyorum
Yok canım estagfurullahAslında hiç denemedim ama aralıklı oruca ben çok inanıyordum ama tabi herkeste aynı etki olmuyor vücuduna en uygun diyeti yapmak önemli sen daha bilgilisin bu konularda tabiki
Çok şükür canım sevindim.Kolayliklar dilerim.Onlar için her sıkıntı her zorluğa değer..Saçlarının bir teline dünyalar değişilmez..Doğum yapali çok olmadi 40 in cikana kadar bayağı kilo verirsinCikHerkese merhaba, bebişim de ben de iyiyiz şükürGüncel kilom 62.5 doğum yapalı 13 gün oldu, bebeğim 3900 gr doğdu ona rağmen 7 kilo gitti sadece. Sezaryan göbeğimi hiç söylemiyorum bile sağlık olsun diyelim. Karşılığında dünyanın en tatlı şeyi bizim oldu ama.
1,72
Ben konudan çıkmışım@srplmtmtk ,@bynsyma ,nervouscookie ,@Torvi ,@GonulSenligim ,@Oydar Bebekleri doğurduk ama fazla dogum sonrasi kiloları vereceğiz kızlar neredesiniz nerede bildirimler?
Selam canım sen konumuzun aktif katılımcılarından biriydin.Sesin soluğun kesilince biraz yazdım çağrı yaptımBen konudan çıkmışımkilo almaya başlayınca yazmak istemedim 6 haftada 3 kilo almıştım çünkü.
Tekrar listeye kayıt olabilirsem bilgilerim
Hamilelik öncesi kilo 65 boy 158
26+5 teyiz.
Son olarak güncel kilom 68.8
Bilmiyorum belkide ama 6 haftadada boyle bi kanama gecirmistim covidden oldugunu sanmiyorum.Çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten yaBizim Ocak annelerinde oldukça fazla anne gebeyken covid geçirdi çoğu çok hafif atlattı şükür.Sizin de sıkıntısız gelsin geçsin lanet şey inşallah.Belki de düşük tehlikesinin sebebi o oldu
Ekside olunca bi özgüvenle yazıyordum her haftaSelam canım sen konumuzun aktif katılımcılarından biriydin.Sesin soluğun kesilince biraz yazdım çağrı yaptımBaktım yok heee dedim gitti.Elbette eklerim ayıpsın müdür .Nasıl gidiyor hamilelik.6 haftada 3 kilo çokmuş evet