- 8 Mayıs 2012
- 634
- 312
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #4.921
Ekledim,hoşgeldiniz.Haftasonlari aç karnına bildirim yapıyoruz.3 hafta üst üste bildirim yapılmaz ise 4.hafta konuyu takip etmediginiz varsayilarak liste dışı birakiliyorsunuz.107.sayfada Gebelikte sağlıklı beslenme listeleri mevcut.Kabizlik için magnezyum kullanabilirsiniz.Gebelikte zaten kullanılması lazim doktorunuzla konuşun isterseniz.Magnezyum kabızlığı kesinlikle gideriyor.Normalde 1.trimester ve 3.trimesterda daha çok oluyor kabızlıkMerhaba bende katılmak istiyorum .Normalde 52,5 kilom. Fakat 54.5 ile hamile kalınca bütün sistem gitti.Dikkat etmeye çalışıyorum şimdi 57 kiloyum. 19 haftanın içindeyim. Ama kabızlık çok kötü... Bazen 3.4 gün olmuyor
Yiyereknasıl 2 kg aldın hatun
Günaydın.. Güncel 65.7
Evet74 oldum benArtarak devam ediyom
E olacak artık o kadar kilon fena değilarchimom kuzum 66.7 oldum bu hafta sınırlarımı aştım sanki hep az az gidiyordum bu sefer +600gr almışım ama bi yerde okudum 23.haftadan itibaren bebek hızla kilo alıyormuş heralde ondan dedim bende sağlık olsunda illaki alıcam kilo
Ya ben de anlamadım yarıyor gibi de yaramıyor gibi de ..Normal diyet yaparken standart haftada 1 kg veriyordum.Tartida hep eksiye gidiş olurdu.Bu sefer bi yüksek cikiyorum bı düşük..Çok yiyorum galiba beslenme penceresinde..1 hafta daha bakacağım olmazsa normal diyet sistemime dönerim
Hoşgeldiniz.Konumuzu ilk açtığımızda oldukça aktiftik sürekli sohbet ve motivasyon halindeydik ama listedeki annelerin büyük çoğunluğu Ocak anneleri idi herkes doğum yaptı hatta listeye 60 a yakın kişi de girdi çıktı şu an listede olanların haricinde...Bizler doğum yapınca eskisi kadar aktif olamaz olduk.Halbuki çok güzeldi ortamımız.Yeni hamilelerden ilgili ve bilinçli birine konuyu bırakmayı düşünüyorum tekrar canlaniriz diye... Bakalım...Sizi de ekliyorum listeye gebeliğinizi tebrik ederim .Sağlıkla ilerlesinMerhabalar, bir kaç haftadır takipteyim. Maden devamlı takipteyim artık bende kaydolmaya karar verdim :).. hafta 8 ,yaş 35 , başlangıç kilosu 62.5 .şuanki kilo 62 . Boy:176
Abooooww70,400 olmuşuzbiri bana dur desin artık.
Tebrik ederim.Sikinti çıkmaz merak etme.Yas kaç ?Güncel kilo 59.800
Düzeni bozmadan gidiyorum.
Parsembe günü ikili test var insallah bi sorun cikmaz
2 gün kayınvalidem geldi 3 gündür kendi ailem. Yedikce yedikAboooowwBirkaç haftada nerdeyse 3 kilo artış.Lutfen durunuz
Sağlıklı beslenme listesi yapsan? Başlarda biraz zorluyor ama sonra kolay oluyorarchimom Ay çok korkuyorum doguma kadar haddinden fazla kilo alıp kapılardan sigamam diye Mide bulantılarım çok şükür geçti gibi. Karbonhidratı azaltıp dengeli gitmem lazım artık
Yaş 25 suan hastanedeyim dusuk tehlikelim varmis agrim ve kanamam oldu. Yatirdilar insallah bise olmaz.Tebrik ederim.Sikinti çıkmaz merak etme.Yas kaç ?