- 18 Mayıs 2020
- 566
- 848
- 39
- Konu Sahibi slvlovehmt
Tatlı çıkmamışYok canım diyet yapmıyorum sadece dikkat ediyorum tatlı nadir yiyorum bir de yürüyüş yapmaya çalışıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlı çıkmamışYok canım diyet yapmıyorum sadece dikkat ediyorum tatlı nadir yiyorum bir de yürüyüş yapmaya çalışıyorum
Günaydınnnn Ediyoruz ediyoruz da ben hızlı kilo almaya başladım hic yüzüm yok yazmaya kilom 68.9 olmuş. Artık engellenemeyen bir artışın var.Mermaid1991 Günaydın,kilo takibine devam ediyor musunuz?
Ama 26.hafta için çok iyi bir durumdasın canım neden yüzün olmasın.2.5 kg almışsın topu topu.Ben 26.haftada senin gibi olsam göbek atarimGünaydınnnn Ediyoruz ediyoruz da ben hızlı kilo almaya başladım hic yüzüm yok yazmaya kilom 68.9 olmuş. Artık engellenemeyen bir artışın var.
Ama ben bu kiloyu 3 haftada aldım çok hızlı oldu niye oldu anlamadım. Ödem mi var acaba?Ama 26.hafta için çok iyi bir durumdasın canım neden yüzün olmasın.2.5 kg almışsın topu topu.Ben 26.haftada senin gibi olsam göbek atarim
Bu listeye göre gebelikte artan kac hacmi bebek vs haricinde ekstra kilo alimi olmuyormu yaniKizlar listem bugun yenilendi. Dilersem haftanin 4 günü kahvaltıya 3 zeytin ekleyebilieceğimi söyledi. Cevizlerimin yerine de 4/1 avakado olabilir dedi. (Ben sordum o yüzden)
Bana söylediği, kilomu kontrol altında tutmak hedefindeymişiz. Kilo almamaya yönelik ama gerekli olan herşeyi de tükettiğim bir liste.. tabi ki bir miktar kilo alacağim ama zaten kilom fazla olduğu icin, cok fazla almamamı hedefliyoruz..Bu listeye göre gebelikte artan kac hacmi bebek vs haricinde ekstra kilo alimi olmuyormu yani
Canım diyet listen güzel de hazırlamak zor olmuyor mu?Benimki genel ifade şeklinde mesela 6 kaşık sebze yemeği örneğin öylesi kolay oluyor tabiBana söylediği, kilomu kontrol altında tutmak hedefindeymişiz. Kilo almamaya yönelik ama gerekli olan herşeyi de tükettiğim bir liste.. tabi ki bir miktar kilo alacağim ama zaten kilom fazla olduğu icin, cok fazla almamamı hedefliyoruz..
Önceki hamileliğim 30. Haftada erken doğum ile sonuçlanmışti. Toplam 2 bucuk kilo almiştim..
Bir de önceki gebeliğimde şekerim çıkmıştı, şekerimin dengede olacağı şekilde düzenlemeye özen gösteriyor..
Canim, bana zaten dedi. Sebzelerin ceşidine takılma. Ben sana cesit olsun diye yazıyorum. Sen katagorilerine gore değişim yapabilirsin dedi..Canım diyet listen güzel de hazırlamak zor olmuyor mu?Benimki genel ifade şeklinde mesela 6 kaşık sebze yemeği örneğin öylesi kolay oluyor tabi
Bende diyetisyene gitmeye başlamıştım abla kilo vermeyi bebiş olana kadar diye ama bebiş daha hızlı çıktı yine devam ediyorum ilk 3 ay bebek değil anne kilo alırmış ve bu süre içerisinde kilo vermek mümkünmüş ben 1 haftada 1.2 kilo verdim bu hafta sende verebilirsin ama insulin direnci zorluyor galiba en azından dikkat ederek aklayabilirsin inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olurSlm kızlar cok güzel düsünmüşsünüz. Benim zaten kilo ve insilün direnci problemim vardi simdide hamileyim. Doktor asla kilo almaman lazim dedi.
Gebelik haftam 5
Boy 1.62
Kilo 89
Baslangic kilom ayni
Benide eklerseniz sevinirim.
Bende diyetisyene gitmeye başlamıştım abla kilo vermeyi bebiş olana kadar diye ama bebiş daha hızlı çıktı yine devam ediyorum ilk 3 ay bebek değil anne kilo alırmış ve bu süre içerisinde kilo vermek mümkünmüş ben 1 haftada 1.2 kilo verdim bu hafta sende verebilirsin ama insulin direnci zorluyor galiba en azından dikkat ederek aklayabilirsin inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur
Diğer konuda konuşuyoruz sanmistim mesajım gitmedi galiba diyorum öyle olduğu kadar artık dikkat etmemiz lazım ama stres yapacak kadar da olmaması lazım. Doğumdan çıktığında kaç kg gitti abla sendeBen yemesemde sisiyorum pko oldugundan sadece agir sporla kilo verebiliyordum. Artik oldugu kadar. En azindan üstüne fazla kilo almamis olurum. Ogluma 70 le hamile kalip 95 le dogum yapmistim.
Diğer konuda konuşuyoruz sanmistim mesajım gitmedi galiba diyorum öyle olduğu kadar artık dikkat etmemiz lazım ama stres yapacak kadar da olmaması lazım. Doğumdan çıktığında kaç kg gitti abla sende
Çok iyi95 civari doguma girdim dogumdan 3 gün sonra 82 olmustum
Çok iyi
Inşallah olur neden olmasınDoktor bugün hic kilo almadan gebelik devam ettirmen lazim dedi. Hedefim 85 le doguma girmek
Benim de öyle yapmam gerekiyor.Bu hafta kilo almaya başladım ama malesef.Misafirimiz var ve hunharca yiyoruz hep beraber.Son 2 ayda yemediğini 2 haftada yedim.Umarim motive olmayı başarırımDoktor bugün hic kilo almadan gebelik devam ettirmen lazim dedi. Hedefim 85 le doguma girmek
Benim de öyle yapmam gerekiyor.Bu hafta kilo almaya başladım ama malesef.Misafirimiz var ve hunharca yiyoruz hep beraber.Son 2 ayda yemediğini 2 haftada yedim.Umarim motive olmayı başarırım