Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Ve besin değişim tablosu

Yok canım. Zaten çıkınca - 5 oluyorsun, birkaç gün sonra - 10.Eğer sütün kaliteli beslenme ve bol su ile çoğaldığını bilen, süt olsun diye çevreden duyulan süt yapıcı olduğu iddia edilen aşırı kalorili yiyecekleri hunharca tüketmeyen bilinçli bir anneysen de 🤣🤣🤣 emzirerek birkaç ayda kalan kiloyu da veriyorsun olup bitiyor. Ben ilk çocuğumu 27 ay emzirdim. 20 kilo verdim çünkü emzirerek 300 ila 500 kalori yakıyorsun
Ya evet süt olsun diye hunharca yememek önemli tabi 😂 inşallah tüm derdimiz doğumdan kalan fazla kilolar olsun bi şekilde gider nasıl olsa :KK36:

Merhaba canım kadınlar ,🌸🌸:KK200:
Biz 2020- 2021 de bebek bekleyen anne adayları olarak,
-Gebelikte Sağlıklı Beslenme / Yeterli ve Dengeli Kilo Alımı / Kilo Takibi

hususlarında bilinçli ve temkinli olan gebelerimizi aynı çatı altında toplayarak sağlıklı beslenme/gebelik diyetleri ile ilgili bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmak,birbirimize moral vermek,motivasyon saglamak adına için bu topiği açmaya karar verdik 👏🏻 👏🏻 Haftalık kilo takibi tablosu oluşturarak gebelik sürecimizde aldığımız/verdiğimiz kiloları titizlikle takip etmenin önemli olduğunu düşünüyoruz.
Aşağıda bulunan tabloya katılmak isteyenler bilgilerini beni etiketleyerek yorum olarak yazıp aramıza katılabilirler.TÜM GEBELERİMİZ DAVETLİDİR :emir_bebek::anneadayı:

🌟 Not: Üst üste 3 hafta kilo bildirimi yapmayanlar liste dışı kalacaktır.

Katılımcılarımız
:anneadayı::anneadayı:
Gebelik
haftamız
:emir_bebek:
BoyBaşlangıç
kilomuz
Güncel
Kilomuz
Alınan/Verilen
Kilomuz
Doğum
Sonrası
iLk Kilomuz
Doğum
Sonrası
Güncel
Kilomuz
archimom archimom 121.637878.5+500 gr
Melodiam Melodiam 111.757375.5+2500 gr
@Pelusyastik101.726666.1+100 gr
@gamzisko51.6069690
Torvi Torvi 91.707877-1 kg
@Mermaid1991211.7266.566-500 gr
Manolya27c Manolya27c 71.6856560
@Karagullu71.6268680
@toorudetobetrue321.725562+7 kg
@bynsyma141.675857-1 kg
shannon shannon 271.656368+5 kg
M mochaulatte 101.685756-1 kg
@oxfordlu131.6062.262.20
@anneyimbenanne131.5862.565+2500 gr
@ebse2681.625959.2+200 gr
@Elif Ctr141.655658+2 kg
Nurov Nurov 61.62520
@Mihmandar_34307774-3 kg
Kurabiyex Kurabiyex 41.6278.4
ayse vera ayse vera 61.636563-2 kg
Bende katılayım bari :KK25:
Slm hanımlar benimde ikinci gebeliğim
Başlangıç kilom 51
Şuanki kilom 58
Boyum 1.57

Içinde olduğumuz haftayı yazıyoruz canım.Sen.27.hafta içindesin diye o şekilde güncelledim.Bu arada çok iyi gidiyorsun.27.haftada +5 kg iyi bir sonuç bence.5-7 kg daha alırsın gayet sağlıklı bir şekilde tamamlamış olursun
Çok teşekkür ederim,umarım öyle olur,dikkat ediyorum🙏

Bende katılayım bari :KK25:
Slm hanımlar benimde ikinci gebeliğim
Başlangıç kilom 51
Şuanki kilom 58
Boyum 1.57
Aramiza hoşgeldiniz.Faydalanmak isterseniz bugün sağlıklı beslenme ve gebelik diyetleri paylaştım.Saglikli,mutlu bir gebelik ve dogum diliyorum.:sampiyon:

Aynı gidiyoruz bende o haftalarda 58 filandı bende memnunum öle asırı kilo almıs gibi gözükmüyorum 😊
Bende öleyim cnm sadece göbeğim şiş yuvarlak bi top var sanki onun dışındaki yerlerim aynı aldığım kilo göbeğimde ve göhsümde :-)

Aramiza hoşgeldiniz.Faydalanmak isterseniz bugün sağlıklı beslenme ve gebelik diyetleri paylaştım.Saglikli,mutlu bir gebelik ve dogum diliyorum.:sampiyon:
Çok teşekkür Ediyorum cnm benim bakarım bende rabbim hepimize bi avazda sağlıklı doğumlar nasip etsin inş

Bende öleyim cnm sadece göbeğim şiş yuvarlak bi top var sanki onun dışındaki yerlerim aynı aldığım kilo göbeğimde ve göhsümde :-)
Ya aslında ben heryer den aldım sanırım ceketimi giyiyorum kastırıyo bacaklarım desen zayıftı arası kapandı 😂😂 sadece yüzüm zayıf hala 51 kilo cok az bi kilo oldugu için insanların gözüne su anki halim cok kilolu gelmiyor bide benm boyum 165 51 kilo az baya zayıfmışom baya sanırım 😂😂😂

Kızlar 10+3 oldum bugün henüz karnım falan çıkmadı , sadece şişkinliğim var sabah karnım düz akşam dobik
Sizde durumlar ne 🤗

Bir de gebelikle ay ay ne yemek faydalı acaba bilgisi olan var mı , avokado neye yarıyormuş ben de tadini bilmiyorum

Günaydın kızlar 🍀 hunharca kilo alıyorum . 76 kg olmuşum. Bi an önce liste paylaşın ona uymaya çalışayım. Yani aşırı bişeyde yemiyorum ama iştahta yerinde maşallah çok moralim bozuk çok sanirim 100 kg olacagim :KK43:

Avokado yiyemiyom ya sade siz yemek için bi yöntem uyguluyo musunz ben yiyemıyom ne yaptysam olmuyo sade mi yiyosunuz başka şekilde mi
Canım avokadoyu labne peyniri ile karıştır içine limon ve karabiber koy öyle de çok güzel oluyor. Hatta kızarmış ekmegin üzerine sür. Cok iyi oluyor☺

Günaydın kızlar 🍀 hunharca kilo alıyorum . 76 kg olmuşum. Bi an önce liste paylaşın ona uymaya çalışayım. Yani aşırı bişeyde yemiyorum ama iştahta yerinde maşallah çok moralim bozuk çok sanirim 100 kg olacagim :KK43:
Canım ben listeleri dün paylaştım.6 adet diyet listesi.Sağlıklı beslenmeyi de hemen 1-2 mesaj sonra alıntı yaparak tekrar paylaştım.Evet çok hızlı gidiyorsun.Ben de bir onceki gebeligimde ilk 3 ay 3-4 kilo aldim hunharca yemeye devam ettim ve totalde 25 kilo almistim.60 kilo başladigim gebeligi 86 ile tamamladim.Eger simdiki gibi 80 le baslasam 100 olacaktim..Ciddi sekilde dikkat etmek lazim.Fazla kilo almamizin bebege hic faydasi yok.Onlara gunluk 300 kalori ekstra sağlıklı kalori yetiyor zaten.Once sağlıklı beslenme yap vücut alışsın sonra diyetlere geç. Direkt diyete geçersen olmaz.Uyamazsin da zaten 😃 Sağlıklı beslenme de diyet gibi kalorisi 1600-1800 aralığında.Uyarsan 1 haftada 1 kg rahatlıkla verirsin

X