- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.861
İnşallah
Kuzum rabbim güç versin inşallah yavrunaİNsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum rabbim güç versin inşallah yavrunaİNsallah
Herşey yolunda buraya fazla giremiyorum kusura bakmaGüncelleme yapayım kilo 56 hafta 16Mugolata , MelekBusran Kızlar bildirim yapmıyor musunuz ? Konuyu takip etmiyorsunuz herşey yolundadır inşallah
Canım 5 gün yattim çıktım.15 - 20 gün sonra tekrar yatacağım doguma kadar.Benim önceki gebeligimde plesantam erken ayrıldı.Bu sefer de plesantada bir hasar tespit edildi ve şeker de yüksek olduğu için risk büyük diyorlar.Gozlem amaclı yatacağım.Eger bir sorun olursa acil müdahale edilmesi için.Cunku plesanta ayrılınca bebek dakikalar içinde oksijensiz kalıyorarchimom dun ac karnına tartılmayi unuttum bugun tartildim 60.5
Canım bu arada sen niye hastanede yatiyosun basindan beri olmadigim icin bilmiyorum
Yok canım taburcu oldum ama hazırlıklarımi tamamlayıp doğuma kadar yatacağım.Dogum 1 ocakta 20 gün erken alacaklar bebeği plesanta dekolmanı riskim yüzündenAa archimom hastanede mi? Bilmiyordum geçmiş olsun
Canım onu tam bilmiyorum ama erken doğum olsa bile endişe etme.35 haftayı doldurmuş olacak doğabilir artık hiçbir şey olmazMerhaba.güncel kilom 68.Iki haftada 3 kg almisim nasil oldu anlamadim ustelik yeme duzenimde de artis yok ayni.Gebeligin basindan beri tam 10 kg almis bulunmaktayim oysaki 9 kg doguma girmeyi planliyordum
Bu arada bebegim.kanala girmis kanala.girdikten kac gun sonra dogum oluyor acaba erken dogacakmis sanirimdoktor oyle dedi
Anladım canım geçmiş olsun sorun olmadan doğar inşallah yavrun ❤Canım 5 gün yattim çıktım.15 - 20 gün sonra tekrar yatacağım doguma kadar.Benim önceki gebeligimde plesantam erken ayrıldı.Bu sefer de plesantada bir hasar tespit edildi ve şeker de yüksek olduğu için risk büyük diyorlar.Gozlem amaclı yatacağım.Eger bir sorun olursa acil müdahale edilmesi için.Cunku plesanta ayrılınca bebek dakikalar içinde oksijensiz kalıyor
Yok canım taburcu oldum ama hazırlıklarımi tamamlayıp doğuma kadar yatacağım.Dogum 1 ocakta 20 gün erken alacaklar bebeği plesanta dekolmanı riskim yüzünden
Değil cnm bildiğim şuanda evinde son haftalarda yatacak diye biliyorumAa archimom hastanede mi? Bilmiyordum geçmiş olsun
Yolunda çok şükür de bana burdan bildirimler gelmiyor nedense, unutuyorum o yüzden. Güncel kilom 73 şuanda. Bu arada sizede çok geçmiş olsunMugolata , MelekBusran Kızlar bildirim yapmıyor musunuz ? Konuyu takip etmiyorsunuz herşey yolundadır inşallah
Merhabaa ya şifremi unuttuğum için bir türlü giremedim siteye baya sıkıntı yaşadım yazamadım o yüzden kilom hafta sonu 63.7 çıktı gebelik haftam 8. Hafta oldu malesef +1.2 gr ile devam ediyorum moralim çok bozuldu ama çok şükür 1 2 gündür afedersiniz hazımsızlığım geçti şişliğim indi daha yolun başındayım motivasyonumu kaybetmicem inşallah kilomu kontrol edicemMelodiXX Herşey yolunda mi? Hic sesin çıkmıyor
Maşallah kuzum darısı başımızaDoğumdan sonraki 15. Günde güncel kilo 61
Sadece 1 kg kaldı o da belli bile değil bütün kıyafetlerim normal oluyor bnm kızlar eski kiloma 15 günde döndüm sayilir darısı sizlere hayırlı sağlıklı doğumlar olsun hepinize inşallah
archimom
Kızlar cok kilo almadıysanız 10 kilo kesin gidiyo ilkinde 8 kilo almıştım 2 gün hastanede kaldım 3. Gun 10.kilo gitmişti tartildigimdaMaşallah kuzum darısı başımıza