Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Gerçekten yasak olunca insanın canı daha çok çekiyor yaaa. Bazen aaa hamileyim ben ya yicem banane diyip atar yapıyorum 2 dk sonra neyse gerek yok şimdi aksiyona diyip vazgeçiyorum 😂😂

Merhaba, bu hafta kötüydü havalar soğudu yürüyüşü çok aksattım hiç dikkat etmedim ve bana 700 gr olarak döndü😔 güncel kilo 84.7

Merhaba, bu hafta kötüydü havalar soğudu yürüyüşü çok aksattım hiç dikkat etmedim ve bana 700 gr olarak döndü😔 güncel kilo 84.7
Toparlarsın canım sıkıntı yapma bazı haftalar böyle ani artışlar olabilir. Ben de senin 20 li haftalards +700 gidiyordum hep. Sonra beslenme düzenledim de yavaşladı kilo almalarım.

archimom archimom haftaya eksi kilodan kurtulucam galiba. Diyetin etkisi nasıl olacak merak ediyorum. Bir de her gün yürüyüş yapıyorum. Doktor şart koydu.😄

Toparlarsın canım sıkıntı yapma bazı haftalar böyle ani artışlar olabilir. Ben de senin 20 li haftalards +700 gidiyordum hep. Sonra beslenme düzenledim de yavaşladı kilo almalarım.
Gebelikte vücut çok farklı çalışıyor normalde de çok yerim öyle kolay kolay kilo almam ama şimdi yemeden kilo oluyor 😂😂 hayırlısıyla bebisler gelsin veririz inşallah hepsini

Uzun zamandır tartılmadım canım ya
Evin işleri bi bitmedi motivasyon filan kalmadı eskiden her gün yürüyüş yapardım
Bir de kabızlık filan neyse en kısa zamanda tartılıp bildireyim bari saat sabah 4 mesela burda uyuyamadım hala 😒

Nasıl gidiyorsun? Hersey yolunda mı?
Yolunda canım hazırlıklara devam ediyorum hem iş hem de evi toplamam elimdeki işleri teslim etmem,evi de yoluna koymam lazım.Su an bebek giysilerini hazırlamakla meşgulum bir taraftan da proje çiziyorum.3 haftaya ancak toplanirim.Sonra da hastaneye yatış inşallah
Gerçekten yasak olunca insanın canı daha çok çekiyor yaaa. Bazen aaa hamileyim ben ya yicem banane diyip atar yapıyorum 2 dk sonra neyse gerek yok şimdi aksiyona diyip vazgeçiyorum 😂😂
Ben de vazgeciyorum da bakalim ne kadar sürecek bu vazgecisler 😂😂
Cok kilo almadin ama yine de biraz yavaslasan iyi olur canım
archimom archimom haftaya eksi kilodan kurtulucam galiba. Diyetin etkisi nasıl olacak merak ediyorum. Bir de her gün yürüyüş yapıyorum. Doktor şart koydu.😄
Evet eksilerden çıkıyorsun bence de 😁😁😁 Olsun kilon yok senin.Hakkin bol
Gebelikte vücut çok farklı çalışıyor normalde de çok yerim öyle kolay kolay kilo almam ama şimdi yemeden kilo oluyor 😂😂 hayırlısıyla bebisler gelsin veririz inşallah hepsini
Evet gebelikte depolama eğiliminde tamamen farklı çalışıyor.

Yolunda canım hazırlıklara devam ediyorum hem iş hem de evi toplamam elimdeki işleri teslim etmem,evi de yoluna koymam lazım.Su an bebek giysilerini hazırlamakla meşgulum bir taraftan da proje çiziyorum.3 haftaya ancak toplanirim.Sonra da hastaneye yatış inşallah

Ben de vazgeciyorum da bakalim ne kadar sürecek bu vazgecisler 😂😂

Cok kilo almadin ama yine de biraz yavaslasan iyi olur canım

Evet eksilerden çıkıyorsun bence de 😁😁😁 Olsun kilon yok senin.Hakkin bol

Evet gebelikte depolama eğiliminde tamamen farklı çalışıyor.
Kolay gelsin cnm. Ben de bu cuma itibariyle doğum iznine çikacam. Allah hepimize kolaylik versin.. hazırlığımı yavaş yavaş yaparım artık..

Canim sen hiç merak etme.Ben de bir yoğun bakım annesiyim. Benim oğlum 14 aydir yogun bakimda makinalara bağlı yaşıyor beyni doğumda oksijensiz kalması sebebiyle yok oldu hicbir işlevini yerine getirmiyor.Ben geçirdiği enfeksiyonları saymıyorum artık.Cok agir enfeksiyonlar atlattı.14 ayda hiç yoksa 40 a yakın antibiyotik tedavisi aldı.Her ay mutlaka en az 1 kez zatürre oluyor çünkü yutması öksürmesi hapşırma ağlaması vb yok kendisi nefes te almadigi için herşey akciğere kaçıyor.O bile atlatıyor.En kısa zamanda enfeksiyonu atlatacaktır.Klipsiella, candida benzeri yogun bakım bakterilerinden biri üremiştir. Kucuk dogsa korkardim ama bu haftada doğmuş ve bagisikligi gelişmiş bir çocuk için içim son derece rahat.Kan vermek yoğun bakımda çok sık görülen bir prosedurdur değerlerinden biri biraz düşük olsun verirler.Bol bol sütünü sağ versinler kızına.Ng / og den mi besleniyor biberonla besleyebiliyorlar mi bilmiyorum ama enfeksiyonu yenmesinde en büyük etken senin sütün olur. Sana kolaylıklar diliyorum hic üzülme hersey yoluna girecek sağ sağlım götüreceksin kuzunu evine.Oglun taburcu değil mi o yanında
😔😔 çok üzüldüm rabbim evladına uzun ömürler versin 🤲🏻 oğlum yanimda cok şükür
Kizada trombosit dusuklugu dedi int baktım iyi seyler gormedim

X