Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Kızlar size birşey danisicam doğumu 85 ile tamamlayacagimi var sayıyorum düşünüyorum 😄 pijama takımı sipariş ettim bedende çok kararsızım yanlismi yaptım diye xl sipariş ettim eşim doğumdan sonra büyük gelir dedi sizce siz nasıl aldınız

Eklentiler

• z-uzun-kollu-5-dugme-pijama-takimi--pembe--fawn-1770799-1.webp
    193,1 KB · Görüntüleme: 30
Fotoğraf ekleyemedim

Eklentiler

• z-uzun-kollu-5-dugme-pijama-takimi--pembe--fawn-1770799-1 (2).webp
    193,1 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar size birşey danisicam doğumu 85 ile tamamlayacagimi var sayıyorum düşünüyorum 😄 pijama takımı sipariş ettim bedende çok kararsızım yanlismi yaptım diye xl sipariş ettim eşim doğumdan sonra büyük gelir dedi sizce siz nasıl aldınız
Ben hamilelikten önceki bedenimi aldım m beden ve iyi oldu rahat oldu çünkü fazla kilo almamıştım normalde kac kilo idiniz bedeniniz neydi

Ben normalde l giyiyorum. Neden bilmiyorum 2xl sipariş verdim. Biraz bol ama rahat oldu. Yıkayınca pamuk olduğu için çekti de zaten biraz 🙈 salaş da giymeyi seviyorum. Belki firmanın da kalıbı Bi tık küçüktü. Memnunum şuan

Şimdilik 7 kilo aldım 66-67 kiloyum 2xl aldım şuan tam oluyo kalıbı dardı ama doğumdam sonra daralttırırım diye düşünüyorum

Şimdilik 7 kilo aldım 66-67 kiloyum 2xl aldım şuan tam oluyo kalıbı dardı ama doğumdam sonra daralttırırım diye düşünüyorum
66 67.kiloyla 2xl mi aldin :KK70: bende daha almadım suan 60.kıloyum doğuma yakin alcam kilo alışıla gore büyük ihtimal m alırım dogumdan sonrada giymek icin

Ben hamilelikten önceki bedenimi aldım m beden ve iyi oldu rahat oldu çünkü fazla kilo almamıştım normalde kac kilo idiniz bedeniniz neydi
Cnm normalde kırk oluyordu en son kilo aldım 42 ancak oluyordu şimdi ya geniş gelirse diye düşünüyorum aslında le bedeni kalmamıştı rengi çok hoş diye xl seçtim moda nisadan

archimom archimom 59.3 çıktım canım. Bu hafta +100 gr gelmiş
Güzel canım,tebrikler.
Doğumdan sonraki 15. Günde güncel kilo 61
Sadece 1 kg kaldı o da belli bile değil bütün kıyafetlerim normal oluyor bnm kızlar eski kiloma 15 günde döndüm sayilir darısı sizlere hayırlı sağlıklı doğumlar olsun hepinize inşallah
archimom archimom
Maşallah sana.Evde durumlar nasıl canım?
Kızlar cok kilo almadıysanız 10 kilo kesin gidiyo ilkinde 8 kilo almıştım 2 gün hastanede kaldım 3. Gun 10.kilo gitmişti tartildigimda
Kesinlikle katılıyorum

Ben normalde l giyiyorum. Neden bilmiyorum 2xl sipariş verdim. Biraz bol ama rahat oldu. Yıkayınca pamuk olduğu için çekti de zaten biraz 🙈 salaş da giymeyi seviyorum. Belki firmanın da kalıbı Bi tık küçüktü. Memnunum şuan
Ay inşallah benimkide öyle olur düğmeli birşey seçtim emzirirken rahat olsun diye bende dar seviyorum biraz 🙄bol gelmez alttan üstten gelirse gelir

Teşekkür ederim hepimiz fıstığız 😘
Biraz el yatkınlığınız varsa yaparsınız yada yapabilen biri varsa ona yaptırırsınız
Teşekkür ederim ❤️🤗 yapabilirim ama terzide kusursuz olsun takintiliyim biraz düzgün olsun isterim😄 olmazsa yaparım inşallah olur 😂

X