- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.901
Güzel canım,tebrikler.
Maşallah sana.Evde durumlar nasıl canım?
Kesinlikle katılıyorum
Parasını vermem bendeBazen terzi daha yamuk bile yapabiliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel canım,tebrikler.
Maşallah sana.Evde durumlar nasıl canım?
Kesinlikle katılıyorum
Parasını vermem bendeBazen terzi daha yamuk bile yapabiliyo
Bende eşimin giysilerini ele geçirdim pijamaları benim oldu resmen sadece uzun geliyoAldıysam kullanmam lazım dayanamıyorum az kullanayım bari kocamın pijamalarına anca göbeğim sığıyo onlarla idare edeyim
Aldıysam kullanmam lazım dayanamıyorum az kullanayım bari kocamın pijamalarına anca göbeğim sığıyo onlarla idare edeyim
Ilk hamileligimde hemen gitmisti kuzym hatta 8.kilo almıştım 10 gitmişti karnim icine geçmişti resmen bide benim baska hiç bi yerim almiyo kilo sadece bi göbeğim cikiyo ki suan görsen o bile yok minicik bisey :)M beden biraz dar olur sanki cnm bence le al hemen zayıflamayo
Daha çok erken kuzum alırsın daha belki masallah hızlı vermişsin ama inşallah bende hemen veririmIlk hamileligimde hemen gitmisti kuzym hatta 8.kilo almıştım 10 gitmişti karnim icine geçmişti resmen bide benim baska hiç bi yerim almiyo kilo sadece bi göbeğim cikiyo ki suan görsen o bile yok minicik bisey :)
İnşallah Sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızıCanım 5 gün yattim çıktım.15 - 20 gün sonra tekrar yatacağım doguma kadar.Benim önceki gebeligimde plesantam erken ayrıldı.Bu sefer de plesantada bir hasar tespit edildi ve şeker de yüksek olduğu için risk büyük diyorlar.Gozlem amaclı yatacağım.Eger bir sorun olursa acil müdahale edilmesi için.Cunku plesanta ayrılınca bebek dakikalar içinde oksijensiz kalıyor
Yok canım taburcu oldum ama hazırlıklarımi tamamlayıp doğuma kadar yatacağım.Dogum 1 ocakta 20 gün erken alacaklar bebeği plesanta dekolmanı riskim yüzünden
Üç kizkardesiz.Üçümüzde 40.haftada doğum yaptık.Herkese göre değişiyor bence.Ancak garantiye almak isterseniz anneniz erken gelsin.Kızlar bebekler ortalama 38 39 haftalarda doguyormus genelde diğer iki çocuğumun tahmini doğum tarihini hiç hatırlamıyorum sizlerin nasıldı annem gelecek şehir dışından on Ocak diye düşündük gelisini eşim illa bir ocakta gelsin ya 37 de doğum olursa diyo tahmini doğum tarihleri yanilabilirmi sizce
Bu sıralar çok yoğunum buraya pek bakamıyorum. Annem yanımdaydı pazar günü babam rahatsızlandı dönmek zorunda kaldı, ertesi gün covid testi yaptırdılar pozitif çıktı. Babam hasta, annem kardeşlerim karantinadalar şuan. Çok canım sıkkın, yalnız kaldım bebeğimle evin işiyle uğraşmaya çalışıyorum
Şeker den zaten artık kilo almıyorum canım 10 kilo felan olur galiba inşallah evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımiza alalım da veririz hepsini de daha fazlasını daKızlar cok kilo almadıysanız 10 kilo kesin gidiyo ilkinde 8 kilo almıştım 2 gün hastanede kaldım 3. Gun 10.kilo gitmişti tartildigimda
Canım ya çok geçmiş olsun onlar iyileşsin de gelirler tekrar inşallah yanınaBu sıralar çok yoğunum buraya pek bakamıyorum. Annem yanımdaydı pazar günü babam rahatsızlandı dönmek zorunda kaldı, ertesi gün covid testi yaptırdılar pozitif çıktı. Babam hasta, annem kardeşlerim karantinadalar şuan. Çok canım sıkkın, yalnız kaldım bebeğimle evin işiyle uğraşmaya çalışıyorum
Teşekkür ederim cnm cevabın içinÜç kizkardesiz.Üçümüzde 40.haftada doğum yaptık.Herkese göre değişiyor bence.Ancak garantiye almak isterseniz anneniz erken gelsin.
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum babacağınaBu sıralar çok yoğunum buraya pek bakamıyorum. Annem yanımdaydı pazar günü babam rahatsızlandı dönmek zorunda kaldı, ertesi gün covid testi yaptırdılar pozitif çıktı. Babam hasta, annem kardeşlerim karantinadalar şuan. Çok canım sıkkın, yalnız kaldım bebeğimle evin işiyle uğraşmaya çalışıyorum
insulin kullanıyor musun canım? Ben de 32.haftaya girdim bugün 4 kg aldimŞeker den zaten artık kilo almıyorum canım 10 kilo felan olur galiba inşallah evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımiza alalım da veririz hepsini de daha fazlasını da
Canım ya çok geçmiş olsun onlar iyileşsin de gelirler tekrar inşallah yanına
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum babacağına
iyiyim canim.Yata yata hazırlanmaya çalışıyorum.Kisa süreli bir yardımcı ayarladım.Bebegin eşyalarını hazırladık.Evi ve kalan islerimi düzene sokmaya çalışıyorum. Bir-kac haftaya tüm işleri bitirsem gönül rahatlığıyla gider yatarım hastaneye.archimom Sen nasil oldun?
Yok canım hoca gerek görmedi bu şekilde diyet yaparsan değerlerin böyle normal dedi 200 üstü sıkıntılı ve diyet yapmazsan dedi şuan diyetle devma ediyorum haftaya da kadın doğumcuma gideceğim bebeğim de iyiyse böyle devam ederim doğuma kadar inşallahCanım çok üzüldüm geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum babacağına
insulin kullanıyor musun canım? Ben de 32.haftaya girdim bugün 4 kg aldim
Verirsin kuzum vermek önemli degilde ben çatlaktan korktuğum icin cok kilo almamaya çalışıyorum kilo bi şekilde gider ama çatlak gitmezDaha çok erken kuzum alırsın daha belki masallah hızlı vermişsin ama inşallah bende hemen veririm