Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

😅 Salı günü anneme geçeceğim orda tartılıp söylerim güncel kilomu, benim tartı bozulmuştu da 😂 cesaretim de yok hala üstüne çıkmaya ama ödemlerim tam geçmiş gibi gelmiyor
Olsun ödemli tartıl önce bende çok ödemliydim yine de tartıldım haftaya da ödemsiz tartılırsın
Ben daha verdim sanıyordum henüz 62 deyim daha da vermemişim 15. Gün tekrar tartılır yazarım
archimom archimom

DUrumlar iyi degil 😒
Kızım 1. Seviyeden basladi Suan 3. Seviye kuvoze girdi hastane hastane dolaşıyoruz kanında enfeksiyon var teombosit mi ne o değeri dusuk kan veriyolar surekli
Cok kötüyüm 😢😢
Görmeye gittim hastaneye verdikleri ilaçlardan ellerinin üstü yanmış simsiyah 😢😢😢 öldüm orda 😢 burayada giremedim oğlanla ilgileniyorum cok zor cok
Canim sen hiç merak etme.Ben de bir yoğun bakım annesiyim. Benim oğlum 14 aydir yogun bakimda makinalara bağlı yaşıyor beyni doğumda oksijensiz kalması sebebiyle yok oldu hicbir işlevini yerine getirmiyor.Ben geçirdiği enfeksiyonları saymıyorum artık.Cok agir enfeksiyonlar atlattı.14 ayda hiç yoksa 40 a yakın antibiyotik tedavisi aldı.Her ay mutlaka en az 1 kez zatürre oluyor çünkü yutması öksürmesi hapşırma ağlaması vb yok kendisi nefes te almadigi için herşey akciğere kaçıyor.O bile atlatıyor.En kısa zamanda enfeksiyonu atlatacaktır.Klipsiella, candida benzeri yogun bakım bakterilerinden biri üremiştir. Kucuk dogsa korkardim ama bu haftada doğmuş ve bagisikligi gelişmiş bir çocuk için içim son derece rahat.Kan vermek yoğun bakımda çok sık görülen bir prosedurdur değerlerinden biri biraz düşük olsun verirler.Bol bol sütünü sağ versinler kızına.Ng / og den mi besleniyor biberonla besleyebiliyorlar mi bilmiyorum ama enfeksiyonu yenmesinde en büyük etken senin sütün olur. Sana kolaylıklar diliyorum hic üzülme hersey yoluna girecek sağ sağlım götüreceksin kuzunu evine.Oglun taburcu değil mi o yanında

DUrumlar iyi degil 😒
Kızım 1. Seviyeden basladi Suan 3. Seviye kuvoze girdi hastane hastane dolaşıyoruz kanında enfeksiyon var teombosit mi ne o değeri dusuk kan veriyolar surekli
Cok kötüyüm 😢😢
Görmeye gittim hastaneye verdikleri ilaçlardan ellerinin üstü yanmış simsiyah 😢😢😢 öldüm orda 😢 burayada giremedim oğlanla ilgileniyorum cok zor cok
Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin canim

40 in çıktığında muhtemelen asıl kilonun altına da inersin 😁
Süt için uğraşıyorum ya canım daha zayıflarsam çok halsiz kalırım sanki vitaminlerim kanim çok düştü hep takviye kullanıyorum kalori olarak da iştahsız olduğumda düşük beslenince hemen azalıyor sütüm hiç birşey yapamadan kendiliğinden giden gidecek artık 😁
Sen ne yapıyorsun tartildin mi bugün almış mısın bebegin nasıl bu arada bebeğinin cinsiyeti ne canım hiç sormamışım aklima geldi

Süt için uğraşıyorum ya canım daha zayıflarsam çok halsiz kalırım sanki vitaminlerim kanim çok düştü hep takviye kullanıyorum kalori olarak da iştahsız olduğumda düşük beslenince hemen azalıyor sütüm hiç birşey yapamadan kendiliğinden giden gidecek artık 😁
Sen ne yapıyorsun tartildin mi bugün almış mısın bebegin nasıl bu arada bebeğinin cinsiyeti ne canım hiç sormamışım aklima geldi
Canim bebek 11-12 günde çok kilo aldı 500 gr kadar.Ben de 200 gr almışım haliyle...Bi de bu ara yediklerimin miktarından çok yapısına dikkat ettim biraz insuline de güvendim herhalde diyeti tam kapasite yapmadım 😘 Bebiş oğlan canım 3.oğlana dönüyorum.😂😂😂 Senin 1 kız 2 oğlan oldu di mi şimdi

Günaydın Kızlar 63ten selam. Tiroid yavaşlatıcı ilacımı günde 3e çıkardı doktor iştahım da yok hiç o yüzden sanırım tartıda artı gördüm böyle.
Bir de karnım regl olacak gibi çok ağrıyor bu haftalarınızda sizde var mıydı böyle bir şey ?

DUrumlar iyi degil 😒
Cok kötüyüm 😢😢
😔 Allah şifa versin inşallah cnm Allah büyük geçecek bak görürsün

Selam
archimom archimom cnm bugün 50g şeker yüklemesi yapıldı. Ama biraz farklı istedi doktor. Sabah kahvaltı yaptım. 2 buçuk saat sonra verdikleri şekerli suyu içtim. 1 saat sonra kan verdim. Sonuç 155 cıktı. Evet yüksek cıktı. Doktora yazdım. 100 gram yükleme yapılması gerekiyor dedi. Diyet yapsam yeterli olmaz mı??
Benim de 149 çıktı. Doktorum yüzlük istedi. İlk gebeliğimde de 50'lik buna yakın çıkmıştı yüzlük değerler normaldi onu anlattım. Yüzlük yükleme yapmayalım ben diyetle takip edeyim dedim. Açlık tokluk bakalım dedi bir de bikac tane diyabetle ilgili farklı değerlere bakmış. Hepsi normal çıktı. Diyabet yok diyebilir miyiz dedim. O da belirgin bi diyabetin yok ama gebeliğe bağlı diyabet yok diyebilmek için yüzlük yükleme şart 50 lik sınırın üzerinde çıktığı için diyetle kendini takip et dedi. Keşke en baştan 100'luk yaptırsaydim dedim kendi kendime. İlk gebeliğimde de diyet yapmıştım karbonhidrat konusunda baya dikkatliydim ama onun dışında listeye de tam uyamamistim. Son üç ayda 3 kilo aldım bebeğim de 3200 doğmuştu. Gebelik şekerine bağlı herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.

Herkese sağlıklı mutlu günler...🖐
35+1 güncel kilom 85.3 kg.
Kaçamaklarım olsada dikkat ediyorum çoğunlukla. Bi hafta kilo alırsam sonraki hafta almıyorum. Ortalama olarak böyle gidiyor. İyi gidiyorum gibi. Çünkü daha fazla kilo alırım sanıyordum.

Günaydın kızlar 🖐🖐 bu hafta güncel kilom 60,4 🎉 diyetisyene başladım ben de şekerden dolayı. Hayırlısı bakalım

DUrumlar iyi degil 😒
Cok kötüyüm 😢😢
Kuzum benim ya minicik ama onun çok kuvvetli bir vücudu var dayanacak ve sağ salim kucağına alacaksın inşallah canım 🤲❤️

Selam kızlar
archimom archimom 24+6 güncel kilom 64,5.
Haftalık yarim kilo yarim kilo gidiyoruz. Şeker diyetini de uyum sağlamaya çalışıyorum. Ama yasak ya insanın canı daha çok istiyor sanki. Şeker tatlı yok dedi. Nerdeyse 10 günde bir tatlı yiyen ben o da her zaman degil her gün canım istiyor.

archimom archimom Selamlar ben de grubunuza katılmak istiyorum. Uzaktan takipteydim şimdiye kadar😊 28+3 teyim boyum 1.65. Gebeliğe 65 kg ile başladım bu sabah 71.5 çıktım. Gebeliğe başladığımdan beri hiç kilo vermedim bulantım oldu ama hiç çıkarmadım ve o dönemde canım hep poğaça börek istedi malesef. Şimdi şeker diyeti yapmam gerekiyor bir arkadaş demiş normalde tuketmedigim şeyleri canım istiyor diye benim için de aynı şey geçerli maalesef. Hedefim kalan süreyi en sağlıklı şekilde ve az kilo alarak tamamlamak.

Günaydın Kızlar 63ten selam. Tiroid yavaşlatıcı ilacımı günde 3e çıkardı doktor iştahım da yok hiç o yüzden sanırım tartıda artı gördüm böyle.
Bir de karnım regl olacak gibi çok ağrıyor bu haftalarınızda sizde var mıydı böyle bir şey ?
Rahim büyüdükçe normal canım.

oxfordlu oxfordlu ocak annelerinde görüşüyoruz kuzum ama kilo bildirimi yok ne zamandir 🤣🤣🤣 Nasil durumlar
Uzun zamandır tartılmadım canım ya
Evin işleri bi bitmedi motivasyon filan kalmadı eskiden her gün yürüyüş yapardım
Bir de kabızlık filan neyse en kısa zamanda tartılıp bildireyim bari saat sabah 4 mesela burda uyuyamadım hala 😒

Benim de 149 çıktı. Doktorum yüzlük istedi. İlk gebeliğimde de 50'lik buna yakın çıkmıştı yüzlük değerler normaldi onu anlattım. Yüzlük yükleme yapmayalım ben diyetle takip edeyim dedim. Açlık tokluk bakalım dedi bir de bikac tane diyabetle ilgili farklı değerlere bakmış. Hepsi normal çıktı. Diyabet yok diyebilir miyiz dedim. O da belirgin bi diyabetin yok ama gebeliğe bağlı diyabet yok diyebilmek için yüzlük yükleme şart 50 lik sınırın üzerinde çıktığı için diyetle kendini takip et dedi. Keşke en baştan 100'luk yaptırsaydim dedim kendi kendime. İlk gebeliğimde de diyet yapmıştım karbonhidrat konusunda baya dikkatliydim ama onun dışında listeye de tam uyamamistim. Son üç ayda 3 kilo aldım bebeğim de 3200 doğmuştu. Gebelik şekerine bağlı herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.
Yine de diyet yapmakta fayda var
Günaydın kızlar 🖐🖐 bu hafta güncel kilom 60,4 🎉 diyetisyene başladım ben de şekerden dolayı. Hayırlısı bakalım
Günaydın. Hayırlısı olsun kuzum.
Selam kızlar
archimom archimom 24+6 güncel kilom 64,5.
Haftalık yarim kilo yarim kilo gidiyoruz. Şeker diyetini de uyum sağlamaya çalışıyorum. Ama yasak ya insanın canı daha çok istiyor sanki. Şeker tatlı yok dedi. Nerdeyse 10 günde bir tatlı yiyen ben o da her zaman degil her gün canım istiyor.
-500 gr :confused: Evet canım zor oluyor ama alışıyorsun zamanla
archimom archimom Selamlar ben de grubunuza katılmak istiyorum. Uzaktan takipteydim şimdiye kadar😊 28+3 teyim boyum 1.65. Gebeliğe 65 kg ile başladım bu sabah 71.5 çıktım. Gebeliğe başladığımdan beri hiç kilo vermedim bulantım oldu ama hiç çıkarmadım ve o dönemde canım hep poğaça börek istedi malesef. Şimdi şeker diyeti yapmam gerekiyor bir arkadaş demiş normalde tuketmedigim şeyleri canım istiyor diye benim için de aynı şey geçerli maalesef. Hedefim kalan süreyi en sağlıklı şekilde ve az kilo alarak tamamlamak.
Hoşgeldiniz, ekledim memnuniyetle. Evet ben de tatlı sevmem ama canım inadına tatlı istiyor yasakların cazibesi.. Sizin de kilo alımınız haftanıza göre gayet iyi bence..Tebrik ediyorum.

X