- 29 Mayıs 2019
- 1.740
- 2.572
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.501
Günaydın canım rica ederim.Haftalara gore duzen daha iyi olur diye dusundum.Gerci kiyaslama olacak bu sefer de ama olsundu bakalim...Nihayet eksilerden çıkıyorsun artık sen deGünaydın
Liste çok güzel olmuş eline sağlıkarchimom
Dün akşam eve döndük sabah ta aç karna yargıya çıktım64 kilo geldim. Çok korktuğum gibi olmadi çok şükür. Ben kesin 65 i görürüm diyordum.
Yarın da doktor kontrolümüz var onun tartıda farklı çıkıyorum kıyafet filan olduğu için. Bakalım orda ne çıkacakkesin fazla çıkar.
Tabi ki katılabilirsiniz o ne demek..Başlangıç kilosu,güncel kilo ve boyunuzu yazın ekleyeyimBende katılabilir miyim kızlar yeni gordum bu konuyuarchimom
Başlangıç kilosu 58 Güncel 60 boy 166 yaşımda 26Tabi ki katılabilirsiniz o ne demek..Başlangıç kilosu,güncel kilo ve boyunuzu yazın ekleyeyim
Bende senin gibi birden kilo çok aldım cnm yarın tartilcam kimbilir kaç kilo aldım bacaklarım kırmızı çizgiler çatlaklar dolu hergun badem yağı sürüyorum inşallah doğumdan sonra kalmaz karnimda birşey yok yinede komple suruyorumHerkese mutlu pazarlar.benim güncel malesef 66.1 hiç iyi gitmiyorum haftada 1kgtoplam 7 kg oldu daha 3 ay var. Bu hafta en hareketli olduğum haftaydı ümitliydim oysa
Canım o hiç belli olmaz. Ben son 10 haftadır hiç kilo almadım biliyorsun.Günaydın güncel kilom 84.1
Kendime doğum için 85 koymuştum limit olarak ama onu aşıcam gibi gözüküyorÇok kilo almıyorum nasılsa diye hiç dikkat etmiyorum yediklerime tabi sonuç kaçınılmaz oluyor bu durumda
Hoşgeldiniz.Ekledim.Haftasonlari kilo bildirimi yapıyoruz.Gebeliginizi de tebrik ederimBaşlangıç kilosu 58 Güncel 60 boy 166 yaşımda 26
Peki yeme düzenin nasıldı ?Herkese mutlu pazarlar.benim güncel malesef 66.1 hiç iyi gitmiyorum haftada 1kgtoplam 7 kg oldu daha 3 ay var. Bu hafta en hareketli olduğum haftaydı ümitliydim oysa
Büyük oranda gidiyor kalırsa çok az kalıyorBende senin gibi birden kilo çok aldım cnm yarın tartilcam kimbilir kaç kilo aldım bacaklarım kırmızı çizgiler çatlaklar dolu hergun badem yağı sürüyorum inşallah doğumdan sonra kalmaz karnimda birşey yok yinede komple suruyorum
Hosbulduk teşekkür ederim allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah:)Canım o hiç belli olmaz. Ben son 10 haftadır hiç kilo almadım biliyorsun.ugurbocuuu de öyle son haftalar hiç kilo almadi
Hoşgeldiniz.Ekledim.Haftasonlari kilo bildirimi yapıyoruz.Gebeliginizi de tebrik ederim
Peki yeme düzenin nasıldı ?
Büyük oranda gidiyor kalırsa çok az kalıyor
22 den sonra toplayamadm 5 kilo aldımBende senin gibi birden kilo çok aldım cnm yarın tartilcam kimbilir kaç kilo aldım bacaklarım kırmızı çizgiler çatlaklar dolu hergun badem yağı sürüyorum inşallah doğumdan sonra kalmaz karnimda birşey yok yinede komple suruyorum
Günaydın canimHayırlı günler kızlar iyi pazarlar
Benim doğum yapalı 6. Günüm 1 kg daha vermişim toplam 6 kilo gitti
4 kg kaldı şişliklerim hala var 15. güne hepsi gidecek diye düşünüyorum
Evet evet çok şükür bitti de haftası bile geldi darısı vaktinde saatinde sizlere gün sayan tüm hamilelere olsun.Günaydın canimvay be gün sayarken doğum yaptın haftasına geldin.Zaman geçmiyor gibi ama geçiyor işte..15 güne o 4 kilo da kalmaz.Sen kilo verdikçe bildirim yap ben de güncellerim arkadaşlara da moral olur hem.Emzirme nasıl gidiyor ? Sarılık olmadı di mi kuzucuk
Eline sağlık canım böyle çok düzenli olmuş tabloEvet arkadaşlar üşenmedim.Tablomuzu gebelik haftalarımıza göre tek tek kopyala yapıştır yaparak düzenledim.Ben haftaları kilo bildirimi yapmış olsun ya da olmasın güncel hallerinde yazdım ama hata varsa duzeltin lütfen.Aslinda herkesin profilinin altında gebelik takvimi olsa benim için çok kolay olacak ama...Eğer mümkünse gebelik takvimini profiline eklememiş olanlar ekleyebilirler mi?Bir de 4 hafta önce kilo bildirimi yapıp bir daha konuya girmemiş birkaç arkadaşı yine çıkarmak zorunda kalacağım malesef.Herkese sevgiler
Amin canım çok teşekkür ederim sizlerde hayırla sağlıkla kurtulun inşallah. Ben çok uzun uzun giremedim bu ara önceleri vaktim oluyorduÇok sevindim maşaAllah subhanAllah Rabbim hayırlı güzel bir istikbal nasip etsin evladına arkadaşım Allah analı babalı büyütsüngönül dolusu tebrik ederim..
85 le bitirebilirsin çok rahat daha 1 kg hakkın var 1 ay kadar zamanın kalmış dikkat edersen aşmazsın canımGünaydın güncel kilom 84.1
Kendime doğum için 85 koymuştum limit olarak ama onu aşıcam gibi gözüküyorÇok kilo almıyorum nasılsa diye hiç dikkat etmiyorum yediklerime tabi sonuç kaçınılmaz oluyor bu durumda