- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 33
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.021
Ahhh abur cubur dediniz beni soylediniz sanki esime habire cikolata getir diyorum yetmedi tvde cikolata gorduyorum ondanda alsana diyince gozun doysun 10cesit getirdim halami istiyosun diyo amaondan yokki icinde diyince yuzume bakiyo bakma oyle ben yiyince kizimiz fir donuyo tekmeler ard arda geliyo ck seviniyo diyorum
Bende tam tersi diye biliyorum cnm son aylarda anne az aliyo bebek çok aliyo diye okudum int bilmiyom ama diğer iki gebelikte son üç ayda üç kilo falan almıştım eşim kiloyu hiç sevmez alttan alttan soyluyo şakayla karışık iyice sinir oluyorum doğumdan sonra diyete basliycam sütü de azaltmadan inşallahSon aylara girince daha çok alıyormus ya insan bakalım bende daha yeni girdim son aylara ne kadar alicam
Ben hamile kalmadan önce 73 den 62 ye düşmüştüm hamile olduğumu 62.5 kiloda öğrendim diyetyapiyordum şimdi iyiki diyet yapmisim dedim doğumdan sonra da diyete basliycam inşaallah canımBende tam tersi diye biliyorum cnm son aylarda anne az aliyo bebek çok aliyo diye okudum int bilmiyom ama diğer iki gebelikte son üç ayda üç kilo falan almıştım eşim kiloyu hiç sevmez alttan alttan soyluyo şakayla karışık iyice sinir oluyorum doğumdan sonra diyete basliycam sütü de azaltmadan inşallah
Masaallah canım şimdi listeyi kaydettim teşekkür ederimHerkese günaydın arkadaşlar.Bugün diyetisyen randevum vardı.1.5 kilo vermişim.2.2 kg yağ kaybım olmuş,700 gr kas ve su kazanmışım.Yani sonuçlar çok iyi.Evdeki tartimla birebir cıktı ölçüm.85.1 den 83.6 ya indim.Yeni diyet listemi paylaşıyorum.Bu arada 2 hafta sonraki kontrolüm de 81 kiloya inmiş olmamı bekliyor.Kilo vermekte hicbir sakınca olmadığını üstüne basa basa söyledi.
İnşallah cnm gene iyisin ya ben ne yapayım ilk defa bu kiloya geldim bacaklarım selülit dolu eşimden kaçıyorum resmen öyle görmesin diye galiba doğumda yedi kilo atiliyormus öyle birşey olursa yaşadıkBen hamile kalmadan önce 73 den 62 ye düşmüştüm hamile olduğumu 62.5 kiloda öğrendim diyetyapiyordum şimdi iyiki diyet yapmisim dedim doğumdan sonra da diyete basliycam inşaallah canım
Yok canım 55 kilo ile hamile kaldım valla ben de almadım muz bile yeme dediSen kilolu mu hamile kaldin? Normalde 8 kg senin haftana gore normal kilo da hamile kalan birine cok degil ya. Normal kiloda biri tabiki kilo alıyor. Göğüs büyümesi, kani, bebek, olasenta.... derken
Çok abartmış kız kardeşim 23 kilo kırkı çıkana kadar son kilo verdiYok canım 55 kilo ile hamile kaldım valla ben de almadım muz bile yeme dedi
Bu mesaj beni çok sevindirdi yalnızKızlar artık 8 10 kilo da normal o kadar da değil hatta 55 kilo birisi için 15 kilo da normal ben 9 kilo aldım ama zapzayifim yani çünkü sadece bebek degilki bunun suyu 1kg plesentasi 1kg doğumla birlikte atılacak kan 1kg ve rahimdeki büyüme var rahmi kimse hesaba katmıyor ama normalde küçücük olan rahim şu anda çok büyüdü ve doğumdan sonra 1 hafta içinde hızla kanamayla ve büzülerek küçülecek 1 kilo kadar da o var 3 kg da bebek ben 2 doğumda da ameliyatla birlikte 8 kilo direk kaybediyorum bir iki hafta içinde de geri kalan ne kadar aldıysam fazlasıyla vermis oluyorum eski kilo eski tayt kotlarimi normal giyiyorum
Kendinizi koyvermeyin hamileyim diye ama 7 8 10 kilo aldik diyede canınızı sıkmayın
Aynen hamileyiz diye iki üç kişilik yememeli ama öyle katı diyetler de yapamayız bir insan doğuruyoruz sonuçta vücudumuzdan bir insan meydana getiriyor rabbim bu az birşey değilBu mesaj beni çok sevindirdi yalnızBen yine de dikkat ediyorum yediklerime artık.Bir haftadır rafine şeker yok hayatımda.En azından sağlıklı kilo alayım.
Bence bu her gebe için değişken bir durum.Sonuçta bebek 1.ve 2.trimestarda 1-1.5 kilo, 3.trimestarda 2-2.5 kilo kadar alıyor.Bu süreçte plesanta ağırlığı,rahim ağırlığı ve kan hacmi dengeli olarak artıyor.Yani bence annenin beslenmesi ile ilgili bir durum.İlk haftalar bulantısı olanlar,kusanlar daha az kilo alıyor belki de bu yüzden son haftalar daha çok kilo alınır inanışı yaygın.Ama pratikte ilk dönemler ile son dönem arasında fark yokSon aylara girince daha çok alıyormus ya insan bakalım bende daha yeni girdim son aylara ne kadar alicam
Diyete başlayana kadar oldukça fazla yedim hızlı gidiyordum ama şeker korkusu motivasyonumu toplamama yardımcı oldu.Birkaç kaçamak dışında ben de iyi gittiğimi düşünüyorum.Hedefim 77-78 civarı doğuma girmek.Şu an 83 kiloyum.10 haftam var.Haftada 500 gr verebilirim diye düşünüyorumMasaallah canım şimdi listeyi kaydettim teşekkür ederimbu arada tebrik ediyorum seni diyetine sadiksin masaallah
Bazı doktorlar kiloya takık oluyorYok canım 55 kilo ile hamile kaldım valla ben de almadım muz bile yeme dedi
Bende katiliyorum size ilk baslarda cok bulantim vardi af edersiniz gunde 3 kez ikardigim oluyodu ve gun boyunca 1 tane havucla duran insandim ama bulantilar gittigi anda yani 3 aydan sonrasinda yemeler basladi ve 10kilo birden aldimBence bu her gebe için değişken bir durum.Sonuçta bebek 1.ve 2.trimestarda 1-1.5 kilo, 3.trimestarda 2-2.5 kilo kadar alıyor.Bu süreçte plesanta ağırlığı,rahim ağırlığı ve kan hacmi dengeli olarak artıyor.Yani bence annenin beslenmesi ile ilgili bir durum.İlk haftalar bulantısı olanlar,kusanlar daha az kilo alıyor belki de bu yüzden son haftalar daha çok kilo alınır inanışı yaygın.Ama pratikte ilk dönemler ile son dönem arasında fark yok
Kan, bebek , su , bunların çoğu gideceği için düşme ihtimali yüksek olur diye düşünüyorum kilonun ama yinede dikkat ederek hareket edilmesi en iyisiİnşallah cnm gene iyisin ya ben ne yapayım ilk defa bu kiloya geldim bacaklarım selülit dolu eşimden kaçıyorum resmen öyle görmesin diye galiba doğumda yedi kilo atiliyormus öyle birşey olursa yaşadık
Yaa ama muz bebeğe kilo aldırır öyle biliyorum benYok canım 55 kilo ile hamile kaldım valla ben de almadım muz bile yeme dedi
Düşüncelerini yapabilirsen çok iyi olur canım dogumdan sonrada fit bı anne olarak devam edersin diye düşünüyorum ben riskli olmasam yürüyüş e çıkmak istiyorum ama yok yani kalkamıyorum bu yüzden yatıyorum yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum inşaallah aşırı almadan devam ederimDiyete başlayana kadar oldukça fazla yedim hızlı gidiyordum ama şeker korkusu motivasyonumu toplamama yardımcı oldu.Birkaç kaçamak dışında ben de iyi gittiğimi düşünüyorum.Hedefim 77-78 civarı doğuma girmek.Şu an 83 kiloyum.10 haftam var.Haftada 500 gr verebilirim diye düşünüyorum
Cok ilginc geldi bana kilo takntisi olan bir doktor olabilir mi? Kac kilo ile kapatmani istiyor. Ben 58 ile hamile kaldim 10 kg aldim nerdeyse 25 teym doktor bisi demedi bana. Sadece seker yuklemesinde çıkıncq dikkat et dedi. Zaten az kilo da hamile kalinca en az 12 kilo diyorlar anlamdım.Yok canım 55 kilo ile hamile kaldım valla ben de almadım muz bile yeme dedi
Nasil yok. Gebe eger kilolu degilse meme büyüklüğü, kan artisi, bebegin kilo artışı, plesantasi ,suyu daha bilumum seyiler hatta bir arkadas atmis cokta güzel neyin kg olarak yansidigini.Bence bu her gebe için değişken bir durum.Sonuçta bebek 1.ve 2.trimestarda 1-1.5 kilo, 3.trimestarda 2-2.5 kilo kadar alıyor.Bu süreçte plesanta ağırlığı,rahim ağırlığı ve kan hacmi dengeli olarak artıyor.Yani bence annenin beslenmesi ile ilgili bir durum.İlk haftalar bulantısı olanlar,kusanlar daha az kilo alıyor belki de bu yüzden son haftalar daha çok kilo alınır inanışı yaygın.Ama pratikte ilk dönemler ile son dönem arasında fark yok
Evt cnm malesef kilo alıyoruz şekeri kesicem bende proteyin yeterliKan, bebek , su , bunların çoğu gideceği için düşme ihtimali yüksek olur diye düşünüyorum kilonun ama yinede dikkat ederek hareket edilmesi en iyisi