- 18 Nisan 2012
- 8.331
- 18.323
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.001
Hastane yakın 10 dk arabayla ama ben o gün çocukların okulları da aksamasın istiyorum o yüzden eşim git gel yapacak sürekli bir gün önceden ödevleri vs onların saatleri benim yanima kimi bırakacak geldiğinde hastane dışında bekleyecek nerde bekleyecek vsHastane uzak mi?Herşeyin hazırdır herhalde artık.Evet bende herşey yolunda
Evet canım az aldım 38 e giricem hala aynıyım 69 lardayim doğuma da 70 le gidersem düz 10 kg olacakMaşallahhiç kilo almamissin
Ben ilk 3 ay 7 kg verdim hiç dert etme bebek iyi olduğu sürece problem olmaz..archimom guncelleme 12. haftadayim ve Kilo 54 e inmiş. Bu durumdan rahatsız olmaya başladım korkuyorum bebeğimi etkileyecek diye.Ama bebegım haftasına göre çok iyi gelişiyor ve herşey yolunda.Yinede insan huzursuz oluyor işte. Hamile hanımlar hiç böyle bir durum yasadınızmı acaba merak ediyorum
Allah sağlıkla sıhhatle sizi birbirinize kavuştursunEvet canım az aldım 38 e giricem hala aynıyım 69 lardayim doğuma da 70 le gidersem düz 10 kg olacak
10 gün felan kaldı canım saol rahatlamak istiyorum artik
Doğuma hamile kaldığın kiloda gireceksin böyle giderse27. Haftadayım 81 oldum..
Hmm anladım.Bazi şeyler birkaç gün aksayabilir normal koşullarda yine de çok strese girme bunun için.Sen yokken de işler yürür bir şekilde...Yanında eşin kalsa daha iyi aslında amaHastane yakın 10 dk arabayla ama ben o gün çocukların okulları da aksamasın istiyorum o yüzden eşim git gel yapacak sürekli bir gün önceden ödevleri vs onların saatleri benim yanima kimi bırakacak geldiğinde hastane dışında bekleyecek nerde bekleyecek vs
Hemen herşey hazır bnm artık hast çantam da arabada
Evet yolunda giderse aksamasin istiyoruz saatlerimiz uyumlu oldu eğer planladığımız gibi gitmezse ayarlayacağız insallahHmm anladım.Bazi şeyler birkaç gün aksayabilir normal koşullarda yine de çok strese girme bunun için.Sen yokken de işler yürür bir şekilde...Yanında eşin kalsa daha iyi aslında ama
Öyle mi yapmışımHaftada 1 kg mı aldın hatun?
Evet canım az aldım 38 e giricem hala aynıyım 69 lardayim doğuma da 70 le gidersem düz 10 kg olacak
Sen kilolu mu hamile kaldin? Normalde 8 kg senin haftana gore normal kilo da hamile kalan birine cok degil ya. Normal kiloda biri tabiki kilo alıyor. Göğüs büyümesi, kani, bebek, olasenta.... derkenarchimom Kuzum ben de biraz önce tartıldım 63 çıktım cumartesi doktora gittim bebek 930 gr sizce az mı doktor normal dedi ama annelik herhalde şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlar 94-141-124 çıktı kaç kilo aldın dedi toplamda 8 kilo dedim nee çok fazla karbonhidrat muz vs yemiyorsun bundan sonra dedi artık ben de bu haftaya düzgün bir şekilde sağlıklı başlayacağım senin listelere tam uyacağım morelim bozuldu resmen
Ne güzel maşallahEvet canım az aldım 38 e giricem hala aynıyım 69 lardayim doğuma da 70 le gidersem düz 10 kg olacak
Ben bir ay önce 80 dim şimdi bilmiyom çok aldım sanırım sinir bozucu bir durum iyisin yine fazla değil kilonBen Çarşamba günü sağlık ocağında 72 geldim 27+4
Teşekkür ederim cevabınız için moral verdinizBen ilk 3 ay 7 kg verdim hiç dert etme bebek iyi olduğu sürece problem olmaz..
Fena değil canım çok kilo almamışsın.Diyet soruyordun yeni diyet paylaştım gördün mü?Ben Çarşamba günü sağlık ocağında 72 geldim 27+4
Son aylara girince daha çok alıyormus ya insan bakalım bende daha yeni girdim son aylara ne kadar alicamBen bir ay önce 80 dim şimdi bilmiyom çok aldım sanırım sinir bozucu bir durum iyisin yine fazla değil kilon
Yok canım görmedim yeni girdim siteyeFena değil canım çok kilo almamışsın.Diyet soruyordun yeni diyet paylaştım gördün mü?